iğde bugün çayın yanında 1 tane combo yedimbegum75 gelmedi bugün hiç... Naaptı acep şeker işini
Ben de iyiyim canım çok şükürÇok şükür dünya meşakkati işte. Sen nasılsın
Akşamım hafif değil mi
Bak menüye gel arkadasimizda hedefine ulasti biraz artı geldi ve menüsü daha kilo vereceğiz ama pasta borekle diye hayal kuruyoruz afiyet olsun
Halısın iğde, doğru ceza zaten tartıda dümdük karşımıza çıkacak. Ceza da ödül de kendimize sonuçta..Bu da mantıklı bak Makbuşum ama yemeyek amaaaaan
Teşekkür ederim kuzu. bugün sabah kavurmalı yumurta yemişiz ikimiz de. Sen yazınca gördüydüm
Fıstık gibi menü de akşam az olmuş acıkmaz mısın ki?
Aşkolsun...
Ayrılmak ne demek...
Burda olmamızın amacı bu zaten. Senin menüler fıstık gibi paylaş örnek olsun... He arada laflamaya gelsen olur gelmezsen de biliriz ki işin var... Yük olmak ne demek...
Kajuuuuuuuuuuuuu napıyorsun yahu?
Menün az olmuş bacım.
Ben ceza olayına katılmıyorum flavırım...
Bu şekil bi uygulamayla hee o zaman şimdi yiyeyim akşama sporla telafi ederim mantığı gelişebilir bünyede...
En iyisi yememek. Lunya da yazmış 5 ay boyunca rüyamda patates gördüm durdum. Yemedim. Sadece 1 kez mercimek çorba içtim 1 kepçe. Onda da tatildeydim ve denizden çoook aç geldim başka bişey bulamadım.. Başka bakliyat ağzıma sürmedim...
Yarım koçan mısır yedim ama o gün ve sonrası 3 gün kıstım.
1 kase kazandbi yedim. Tatlı diye ölecem sandım. Hoş ölmezmişim saçmaymış ama izinsiz yemedim. Ne yiyorsam Ausun haberi vardı... Metam iyi... Sporum iyi olunca kırk yılda bir ses etmedi...
İnan bana 46 bedenden 36 bedene düşünce yaşadığım hazzı mutluluğu çikolata şelalesine girsem yaşamazdım...
Bi mağazada kıyafet deneyip ağzını yaya yaya yaaa bunun bi beden küçüğü yok mu bol geldidemenin havası tribi hiçbir kekte kurabiyede yok
Evet mağazalarda az hava atmadım
iğde bugün çayın yanında 1 tane combo yedimyarın başlıyım ben
Abla dünü telafi ediyorsun sanırım, umarım telafi eder
Süpersin canimMenüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
Bir kızarmış tb ekmeği
5 yk Kıymalı yumurtalı menemen
Yarım kk peynir
Çatalın ucuyla ezme
Domates, maydonoz, aysberg
Ara 14:30
Yeşil çay
Bir hurma
Akşam 17:00
6 yk kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
2 yk bamya
3 yk yoğurt
Salata
Spor 65 dk normal yürüyüş
Su 2,5 olacak.
hepfit @nehirnil111
Ben de iyiyim canım çok şükür
Combo ne canım?@Lunya
Esra_4378
Floweroflife
sabah (11:00)
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 kıymalı yumurta
maydanoz
3ceviz
akşam (18:00)
tarhana çorbası
5 köfte
2 köz biber
salata
ayran
sondan önceki öğün (19:00)
1 tane combo
bikaç tane kabuklu fıstık
son öğün (20:30)
yarım kivi
yarım portakal
spor yok
su:1 litre
kaptanım sabah kahvaltıya annemler geldi süpriz yaptılar, az önce gittiler o yüzden spor bişey yapamadım,anca oturdum dinlenicem
İyiyim hemşerim sağol sen nasılsınHemsehrim nasilsna biraz havalar duzelsin ya evimde ya dışarda misafirim din unutma
mortim menü güzelde aradaki kek olmasaydı daha iyiydi
Yok canım ne pasta ,böreği ben geçen hafta kuru fasulye,bulgur yemeği yedim ve artıdayım kafayı yiyeceğim bir de pasta börek yersemBak menüye gel arkadasimizda hedefine ulasti biraz artı geldi ve menüsü daha kilo vereceğiz ama pasta borekle diye hayal kuruyoruz afiyet olsun
Evetmortim menü güzelde aradaki kek olmasaydı daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?