Hocam sütlacın yalancısı yeniyor muMenü bildirimim (bu ara pro çok yedim acilen sebzelerime kavuşmalıyım... Akşam dışardaydım mecburen gene pro oldu...)
Kahvaltı (07:00)
kelleevet dayanamadım bugün artık burnuma burnuma koktu gittim aldım
Ekmek yemedim
Domtis yeşillik
Öğlen(12:30)
karnabahar ya da karnıbahar ama bence karnabahar yemeği
yoğurt
salata
Ara(15:00)
yalancı sütlaç
(2 yk yulaf ezmesi ve 1 bardak süt ve 1 cennet hurmasıynan damak çatlatan eşsiz lezzet)
3 de badem vardı yanında
Akşam(19:00)
Sivas köfte,
Ayran
Salata
Su: 2 lt oldu anca... Daha içer 3 yaparım
Spor:
2000 ip atlama: 400
30 dk callan: 90
Toplam 490
@begum75hepfit
makyajıyla işi yokki bozsun
Ayyy öldüm la gülmekten
Yalnız hiçbirinin makyajı bozulmamış
Hocam sütlacın yalancısı yeniyor mu
O kadar ekşına makyaj kalır diyorsunmakyajıyla işi yokki bozsun
Yenir mi yenmez mi sen onu söyle
Hiç bu açıdan bakmamıştım haaa
Tövbe etsin de ondan sonra yiyeyim madem
Çok özlemişim malinin alıntısında gördümÇok film izliyorum ondandır benim senaryolar
amca nazik çalışmışsa bozulmamıştır.O kadar ekşına makyaj kalır diyorsun
Not aldım bunu
Canım sütlaç çekiyordu diyetteyken... Dedim ki ha pirinç ha yulaf ezmesi sütle pişince aynı tadı verdiYenir mi yenmez mi sen onu söyleHem neden yalancı
amca nazik çalışmışsa bozulmamıştır.
Dipnot:evde denemeyin
Oooo süper tarif iyi ki sordumCanım sütlaç çekiyordu diyetteyken... Dedim ki ha pirinç ha yulaf ezmesi sütle pişince aynı tadı verdi
Nası tatlandırayım cennet hurmasıyla karıştırayım. Üstüne tarçın ya da hindistan cevizi...
Yerken magnum reklamındaki kızlara benzeyince dedim tamam bunu yaparım ben
Kısacası yokluktan
Belki de ben abartıyorumdur bilemedim ama şu kahvaltıda muzla yapılanını denedim hiç tatlı gelmemişti bu epey tatlı. Tabiii senin kaptan ne der bilemedimOooo süper tarif iyi ki sordumAfiyet şifa olsun
Ben de 8 nisan Koçlar14 Nisan
seneleeer önce herifin evine ilk kez gitmiştim.tabi ben tedirginim ilk kez bi erkeğin evine gidiyom.canım dedi bi kahve yapsana içelim.gittim mutfağa kahve yaparken baktım rafta mini mini ilaçlar.aha dedim beni ilaçlicak
Evlenmeden almam gereken çoook ders var onu anlamış oldum
İçinde zararlı birşey yok birşey demez herhaldeBelki de ben abartıyorumdur bilemedim ama şu kahvaltıda muzla yapılanını denedim hiç tatlı gelmemişti bu epey tatlı. Tabiii senin kaptan ne der bilemedim
Teşekkür ederimmm
Hayrişcimmmm
seneleeer önce herifin evine ilk kez gitmiştim.tabi ben tedirginim ilk kez bi erkeğin evine gidiyom.canım dedi bi kahve yapsana içelim.gittim mutfağa kahve yaparken baktım rafta mini mini ilaçlar.aha dedim beni ilaçlicak
aldım cebime koydum.akşam herif beni arıyo hayatım babamın ilaçlarını nereye koydun bulamıyoruz diye .ben tabi kem küm ben almadım dedim.tabi tabi ben senin ne amaçla aldığını bilmiyom zaten dedi
aldım cebime koydum.akşam herif beni arıyo hayatım babamın ilaçlarını nereye koydun bulamıyoruz diye .ben tabi kem küm ben almadım dedim.tabi tabi ben senin ne amaçla aldığını bilmiyom zaten dedi
ama napim biz bu filmlerle büyüdük.ilk kez de bi sevgilim olmuş ilk kez evine gidiyom.sen olsan saklamaz mısın
Nasılsınnn ablacımmm bi denk gelemedik
Yaaa mali ne kadınsın yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?