çok dalga geçti zaten,benim gibi adamı sapık yaptın ya helal olsun dedi durdu
Eşin de senin kafadan anlaşılan. Nasıl da çakmış hemen
Saklardım kesin saklardımama napim biz bu filmlerle büyüdük.ilk kez de bi sevgilim olmuş ilk kez evine gidiyom.sen olsan saklamaz mısın
Saklardım kesin saklardım
Valla mali benim evine gitme durumum rezillikti... Kahvaltıya çağırdı, arkadaşları filan var. Yanımda oturuyor eğildi tuzluğu almaya ama mal ben öpecek sandm bi de o kadar insanın içinde... Bi geri çekildim bi kaçtım ki çay may devrildi
Herkes anladı tabii neye geri çekildiğimi
Benim aklım fikrim ordaymış gibi hissettim
sen de niyeti bozmuşun baksana adamın günahı yok
Hep bizim içimizin pisliği valla
iyi geceler kuzuBurc muhabbeti olmus galiba gecmise bakamadim.Ben de yengecim soyliim bari.
Artık yatmam lazim herkese iyi geceler
Anılara gel. Tabi dervişin zikri neyse Fikri de o olur hesabıyla adamlar da bişey Yok. Biri kahve ister biri tuz ister bizim kızlar da ne isterse artık
Çok kendimi kurup gitmiştim nolur nolmaz diye
Kafamda senaryolar öyle bişey olursa yumruk mu atayım tokat mı atayım yoksa direkt çıkıp gideyim miadam da domatese tuz atayımı düşünüyormuş
Gerçekten bizim içimiz fesat
Kızlar ben yatıyorum dayanamayacağım çok yorgunum. Size hoş sohbetler.
külliyen yalan kuru iftira
Anılara gel. Tabi dervişin zikri neyse Fikri de o olur hesabıyla adamlar da bişey Yok. Biri kahve ister biri tuz ister bizim kızlar da ne isterse artık
He bak ona cevabım vardıyazık adamlar ne çekmiş bizden be.benim de gözüm gizli kamera arıyodu hep evine gittiğimizde.adamı yanaştırmıyodum yanıma ya gizli çekim falan yapıyosa diye
ulan madem güvenmiyon , adamın evine niye gidiyon desene
He git yat maliyle işlerimiz varKızlar ben yatıyorum dayanamayacağım çok yorgunum. Size hoş sohbetler.
Sohbete dalıp temizliği unutmayın ha guzularım. Çok öpüyorum sizi
evlen kız evlilik güzel.biraz güç gösterisi biraz aşk biraz inat ama güzel tavsiye ediyorumAy ben bi evleneydim...
öylemiymiş pekiHe bak ona cevabım vardı
Güven konusu sıkıntılı olur her insanda başlarken arkadaş vs. de de öyle...
Dedim bi gideyim bakayım bana anlattığı gibi mi herşey
Hee bi tek düzenliyimdir dedi o yalan çıktı. Hala kabul etmez gerçi dağınık olduğunuöylemiymiş peki
içi dışı bir adamdan korkma ya.dürüst olsun yeter.Hee bi tek düzenliyimdir dedi o yalan çıktı. Hala kabul etmez gerçi dağınık olduğunu
Onun haricinde tam anlattığı gibiydi şimdiye kadan
Bi gayfe patlatayım en iyisi uyku da kalmadı Nuri Alçodan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?