diyet kardeşliği

Çok güvenme

aslında kilomdan menunum,ben Ausencia zamanında da bu kilodaydım,o zamanda aynı şeyi söyledim aslında amacım kilo vermekten ziyaden basenleri küçültmek,hedefimi hep 54,5 istememde ondan yani o kiloya inince sanki küçülür gibi düşünüyorum ama bellide olmaz
o yüzden akşamları bölgeseli mutlaka yapmaya çalışıyorum

salmamın rahatlığımın bi sebebide bu gibime geliyo

haa bide oğlum,eşim,annem,babam...çevrem yeter artık diyolar,bunlarında etkisi oluyo tabi

Aynı ben hepfit bende öyleyim aslında 52-53 kilolardan çok mutluyum ama kafamı takmışım illa 51 göreceğim ama böyle de rahatım mesela abartıp yemediğim sürece Sıkılaşmak istiyorum sadece yoğunluktan bakamıyorum hiç regliden sonra ama karar verdim sağlam sporlarla geliyorum bu sefer

Madem takıldın... detoks time

hayatta yapamam
sen beni bilmiyosun hippo,bende şeker var bi titremeye başlarsam toparlanana kadar 1 fırın ekmek yerim heralde
detok bana göre değil
öğlenki ara öğünüleri boşuna yapmıyorum

Sadece bu hafta yapalım sonra kaldırırız

ahaaa
bu daha mantıklı

Kız 16 nisan doğum günün degil kiydi.heriflen basbasa kutlayamayacan hain kaynana

Benimki hic gitmiyo haftanın 3 günü bende

3 gün mü
direk bakırköye taşınırdım heralde

bi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…