Çok güvenmeŞok olacaklar
Iki dakka önce iyi niyetli dediydim
1 tatlı kaşığı pekmez için saydın bir sürü, daha napacan
Kuzu peki kilondan memnun musun?
Mesela bu kiloda ben de şu oluşuyor. 50 olmak istiyorum ama 53 te çok kötü durmuyor diye düşünüyorum. O yüzden senelerdir 50 yi göremedim
Sen de benim gibi kendini mi sabote ediyorsun acaba
Mesela bu kiloda ben de şu oluşuyor. 50 olmak istiyorum ama 53 te çok kötü durmuyor diye düşünüyorum. O yüzden senelerdir 50 yi göremedim
Görmedim hani sadece ince bir dilim pastaydı
Ilk mesaj 2 sayfa olmasın sonra, dün filavirin yediklerini gördün mü sen nevo
Ben oğlumun ilk dogum guhunde ilk pastasindan bile sirf tadina bakmis olmak icin serce parmagimdan kucuk bi parca yemistimGörmedim hani sadece ince bir dilim pastaydı
Sen de sporda çoh iyisin mütevazi olma şimdiben varım diycem de sen bize depar atarsın
Türkan 10 000 ip atlayıp geçirmediyse biz de geçirmeyiz herhaldeKalp krizi geçirmeyelim :))
Eki Görüntüle 2114589
bizim lunyadan mı bahsediyosun,pambık lunya,menülerde minnoş yorum yapan lunyaa
Bu hanım da kocam daha 50 kere anca dogar anca kutlarim didi goturdu pastayiBen oğlumun ilk dogum guhunde ilk pastasindan bile sirf tadina bakmis olmak icin serce parmagimdan kucuk bi parca yemistim
Aynı benaslında kilomdan menunum,benAusencia zamanında da bu kilodaydım,o zamanda aynı şeyi söyledim aslında amacım kilo vermekten ziyaden basenleri küçültmek,hedefimi hep 54,5 istememde ondan yani o kiloya inince sanki küçülür gibi düşünüyorum ama bellide olmaz
o yüzden akşamları bölgeseli mutlaka yapmaya çalışıyorum
salmamın rahatlığımın bi sebebide bu gibime geliyo
haa bide oğlum,eşim,annem,babam...çevrem yeter artık diyolar,bunlarında etkisi oluyo tabi
Madem takıldın... detoks time
Sadece bu hafta yapalım sonra kaldırırız
Kız 16 nisan doğum günün degil kiydi.heriflen basbasa kutlayamayacan hain kaynana
Benimki hic gitmiyo haftanın 3 günü bende
sorma kuzu ya bişey de diyemedim herife ,alacak başka gün bulamamış gibi doğum günümü kaynanamla kutlicamKız 16 nisan doğum günün degil miydi.heriflen basbasa kutlayamayacan hain kaynana
Benimki hic gitmiyo haftanın 3 günü bende
Ciddi misin çok kötü olmuş Malisorma kuzu ya bişey de diyemedim herife ,alacak başka gün bulamamış gibi doğum günümü kaynanamla kutlicam
gözün aydın mı diyim ne diyim bilemedim14 nisana ohoo sen mikemmel olursun
benimkide bu akşam geliyomuş
çok mes-udum
bi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böleŞok olacaklar
Iki dakka önce iyi niyetli dediydim
1 tatlı kaşığı pekmez için saydın bir sürü, daha napacan
French pres le yapılırBu fitre kahveyi makinasız yapabiliyoz mu ?
Midem iyi ya hemen şımarmam lazım
Vay iyi bir motivasyon sebebi daha sanabi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?