diyet kardeşliği

malipina mortim hiç pas vermiyorsun, kilo ne durumda dün turşuyu pekmezi götürdün diye mi iş atmıyorsun
hee unutmuşmuyum seni etiketlemeyi menüme.kız dün kuzen bizdeydi nişanlısından ayrılmış çocuk. kafamızı şeyetti resmen anlata anlata
kafa bırakmadı sağolsun

La zaten 90 kiloyken bile iyi duruyon. 78 olsan Victoria secret' a başvurunu bizzat yaparım. Sonra da kasap enişte satırıyla kovalar seni

Napıyorsun eflalciğim nasılsın ?
Napıyım canım diyet

Eşim şehir dışındaydı geliyor bugün. Dört gündür çocuklarla çıldırmaca oynadık
Büyüğün ders okul maceraları bitmiyor

Sen nasılsın?

Ben de öyleyim işte ondan biliyorum

Görmedim hani sadece ince bir dilim pastaydı
Börekle çikolatalı kek yemiş

Aynen kuzu ama işte 62 kilodaki azim 53 te yok bende iki haftaya sabote etmeye başlarım 52 lerde
bi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böle
Havan yeter bebeem

hee unutmuşmuyum seni etiketlemeyi menüme.kız dün kuzen bizdeydi nişanlısından ayrılmış çocuk. kafamızı şeyetti resmen anlata anlata
kafa bırakmadı sağolsun
A ha ha ne yapsın kız ayrılık acısı zor birini bulun tez elden. Sık sık etmesin kafanıza

Ben de öyleyim işte ondan biliyorum

Börekle çikolatalı kek yemiş

Aynen kuzu ama işte 62 kilodaki azim 53 te yok bende iki haftaya sabote etmeye başlarım 52 lerde

Havan yeter bebeem
Sabote ediyorum işte kalbim istiyorum ama mantığım dur iyisin diyor o yüzden öyle korumada 3 aşağı 5 yukarı oynuyorum

A ha ha ne yapsın kız ayrılık acısı zor birini bulun tez elden. Sık sık etmesin kafanıza
onu bi kere yaptık anam dilimiz yandı.kısmetsiz bu çocuk.2inci nişanı attı.kızlar hep löküs hayat istiyolar .biri 0n bin liralık gelinlik ister öteki para saklar
zamane kızları bi denişik.ben arkadaşın gelinliğiyle evlenmiştim seneler önce aman masraf olmasın sıkışmayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…