Ne yazmış yine telefonney frenç kiss mi
hee bi gaza gelme sebebi dahaVay iyi bir motivasyon sebebi daha sana
Doğru yazmış len. Aklı fikri başka yerde hatunNe yazmış yine telefon
La zaten 90 kiloyken bile iyi duruyon. 78 olsan Victoria secret' a başvurunu bizzat yaparım. Sonra da kasap enişte satırıyla kovalar senibi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böle
Napıyorsun eflalciğim nasılsın ?French pres le yapılır
hee unutmuşmuyum seni etiketlemeyi menüme.kız dün kuzen bizdeydi nişanlısından ayrılmış çocuk. kafamızı şeyetti resmen anlata anlatamalipina mortim hiç pas vermiyorsun, kilo ne durumda dün turşuyu pekmezi götürdün diye mi iş atmıyorsun
Napıyım canım diyetLa zaten 90 kiloyken bile iyi duruyon. 78 olsan Victoria secret' a başvurunu bizzat yaparım. Sonra da kasap enişte satırıyla kovalar seni
Napıyorsun eflalciğim nasılsın ?
aslında kilomdan menunum,ben @Ausencia zamanında da bu kilodaydım,o zamanda aynı şeyi söyledim aslında amacım kilo vermekten ziyaden basenleri küçültmek,hedefimi hep 54,5 istememde ondan yani o kiloya inince sanki küçülür gibi düşünüyorum ama bellide olmaz
o yüzden akşamları bölgeseli mutlaka yapmaya çalışıyorum
salmamın rahatlığımın bi sebebide bu gibime geliyo
haa bide oğlum,eşim,annem,babam...çevrem yeter artık diyolar,bunlarında etkisi oluyo tabi
Börekle çikolatalı kek yemişGörmedim hani sadece ince bir dilim pastaydı
Aynı benhepfit bende öyleyim aslında 52-53 kilolardan çok mutluyum ama kafamı takmışım illa 51 göreceğim ama böyle de rahatım mesela abartıp yemediğim sürece Sıkılaşmak istiyorum sadece yoğunluktan bakamıyorum hiç regliden sonra ama karar verdim sağlam sporlarla geliyorum bu sefer
Havan yeter bebeembi 12 kilo daha giderse ben 78 olurum 78 bende çok iyi duruyo.evet şok olurlar kesin ahanda böle
he vallaa
Ne yazmış yine telefon
çağrışım yaptı daDoğru yazmış len. Aklı fikri başka yerde hatun
A ha ha ne yapsın kız ayrılık acısı zorhee unutmuşmuyum seni etiketlemeyi menüme.kız dün kuzen bizdeydi nişanlısından ayrılmış çocuk. kafamızı şeyetti resmen anlata anlata
kafa bırakmadı sağolsun
Sabote ediyorum işte kalbim istiyorum ama mantığım dur iyisin diyor o yüzden öyle korumada 3 aşağı 5 yukarı oynuyorumBen de öyleyim işte ondan biliyorum
Börekle çikolatalı kek yemiş
Aynen kuzu ama işte 62 kilodaki azim 53 te yokbende iki haftaya sabote etmeye başlarım 52 lerde
Havan yeter bebeem
Saolasn eflalciim..Çok geçmiş olsun canım
Kız niye telefondan supheleniyon, mali var karşındaDoğru yazmış len. Aklı fikri başka yerde hatun
Dimi yaKız niye telefondan supheleniyon, mali var karşında
Dimi ya
Benim telefon manyak bir kere ahuyu rus dan hamile bırakmışlığı var
Hamilelik şüphesi vardı. Ria var ama dedi, bende Ria varken hamile kalan da var yazdım güya öyle sanıyorum yaniHadiiiii ben onu kaçırdım
onu bi kere yaptık anam dilimiz yandı.kısmetsiz bu çocuk.2inci nişanı attı.kızlar hep löküs hayat istiyolar .biri 0n bin liralık gelinlik ister öteki para saklarA ha ha ne yapsın kız ayrılık acısı zorbirini bulun tez elden. Sık sık etmesin kafanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?