İp atlama yarışması başlatalım diyoruz amaaaa kimse oralı olmadı...İp atlamaya gidiyim bari
Esra gibi oda birgün ağımıza düşeray tamam hep arkamda kal sen
ne dil sürçmesi kız sattı resmen bizi
elim tetikte bekliycem onuEsra gibi oda birgün ağımıza düşer
Günaydınınııııııız
Ay uyudum uyandım hala Esra nın muhallebi konusu... Duyan geli duyan geli
begum75 cnm madem ufak tefek cıslar bile senin kilo vermeni engelliyo.. bi hafta sıfır kaçamak denesen, porsiyonlarını küçültsen
ben varım diycem de sen bize depar atarsınİp atlama yarışması başlatalım diyoruz amaaaa kimse oralı olmadı...
dişini ben çekim istiyosan.
Şşşş çaktırma işi yokuşa sürüyorum
Terminatör gibi yorumluyor benim menüleri
Oyyy iyi kalpli nevomBen senin hep arkandayım
Ama hepfit'ciğimi atmayalım
Dili sürçmüştür
ay tamam hep arkamda kal sen
ne dil sürçmesi kız sattı resmen bizi
o personel gecesinin bi de bilinmeyen belgelenmemiş yönleri var
Oyyy iyi kalpli nevom
olmayan bisey mi söyledim personel gecesi desem
İp atlama yarışması başlatalım diyoruz amaaaa kimse oralı olmadı...
Benim cusse 2000 adet ip atlamayi kaldirir mi sadece aksam atlayabiliyorumDün akşam uyurken ne geldi aklıma...
Şimdi biz ip atlıyoruz ya hani?
Bu Cuma ip atlama challenge gibi bişey mi başlatsak... 1 haftada en çok ipi kim atlar gibi...
@Candysugar olaydı bize gösterirdi kim atlar... Türkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan evine döööööööööööön
İlk mesajı düzenleyip haftanın olayları diye bir kısım ekleyelim.Büyük harflerle Esra muhallebi yemiş yazalım.Haftanin olayi kimse kacirmasin
14 nisana ohoo sen mikemmel olursun14 nisanda kaynanam geliyomuş bilet almış daha kilo vermiş halimi görmediler tepkileri merak ediyorum
güzel fikirİlk mesajı düzenleyip haftanın olayları diye bir kısım ekleyelim.Büyük harflerle Esra muhallebi yemiş yazalım.
Şok olacaklar14 nisanda kaynanam geliyomuş bilet almış daha kilo vermiş halimi görmediler tepkileri merak ediyorum
Iki dakka önce iyi niyetli dediydimEsra gibi oda birgün ağımıza düşer
elim tetikte bekliycem onu
Kuzu peki kilondan memnun musun?hippom herşeyin farkındayımda deniyorum deniyorum bi yerde yenik düşüyorum işte,uzun süre istikrarımı koruyamıyorum
hele bide şimdi olduğu gibi bi kiloda takılı kalırsam motivem hepten düşüyo
şimdi bikaç gündür iyi gidiyorum,darısı diğer günlerin başına diyim
o personel gecesinin bi de bilinmeyen belgelenmemiş yönleri var
Ilk mesaj 2 sayfa olmasın sonra, dün filavirin yediklerini gördün mü sen nevoİlk mesajı düzenleyip haftanın olayları diye bir kısım ekleyelim.Büyük harflerle Esra muhallebi yemiş yazalım.
Kalp krizi geçirmeyelim :))İp atlama yarışması başlatalım diyoruz amaaaa kimse oralı olmadı...
Madem takıldın... detoks timehippom herşeyin farkındayımda deniyorum deniyorum bi yerde yenik düşüyorum işte,uzun süre istikrarımı koruyamıyorum
hele bide şimdi olduğu gibi bi kiloda takılı kalırsam motivem hepten düşüyo
şimdi bikaç gündür iyi gidiyorum,darısı diğer günlerin başına diyim
Sadece bu hafta yapalım sonra kaldırırızgüzel fikir
Kız 16 nisan doğum günün degil miydi.heriflen basbasa kutlayamayacan hain kaynana14 nisanda kaynanam geliyomuş bilet almış daha kilo vermiş halimi görmediler tepkileri merak ediyorum
Benimki hic gitmiyo haftanın 3 günü bende14 nisana ohoo sen mikemmel olursun
benimkide bu akşam geliyomuş
çok mes-udum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?