diyet kardeşliği

Evet ve yazdığımız hedefleri ben toplar her hafta cuma yayınlarım ve yorum yaparız mesela dersiniz flawır kuzu -300 yazmışsın ama bence daha fazlanıza falan
Bir şekilde oturtacağız kuzum herkesin haftalık hedefi olması ve o hedefe göre kendi içimizde yarışması önemli bence fırtınalar kasırgalar yapıyorduk öyle 2li grupta yapabiliriz birbirimize karşı kim daha çok kilo oranı yüzde verecek gibi misal

Daha önce jillian yaptim çok faydasini gördüm ama şuan benim ivi çok zor yeni başladım ya
Evet tam şenlik menü ve spor olmus canim ya işte şöyle ol özüne dön artik gayet güzel o kadarcık tereyağından birşey olmaz

sağol canım spor daha çok oluurda bakma işte

Benim haftaya regli haftam çoşturacağım bu hafta sabit cumaya kadar inşallah hedefim o herkes tabi hedef de verebilir kendine ama insaflı davranılabilir

TAmam o zaman iki grup yapalım kesin, fırtınalar kasırgalara karşı. Hedefi de grup başkanları belirlesin

Böylece kimse kendine insaflı davranmaz

Sen sidelyaya kapis kuzum.
Seni baska bi hafta yenerim.

TAmam o zaman iki grup yapalım kesin, fırtınalar kasırgalara karşı. Hedefi de grup başkanları belirlesin

Böylece kimse kendine insaflı davranmaz

Olabilir kuzum buda mantıklı açıkcası bayağı güzel çözümler bulduk hepsi içime sindi benim çoğunluk ne derse onu uygularız

Begendim.
Bizımlesın canom...

Olabilir kuzum buda mantıklı açıkcası bayağı güzel çözümler bulduk hepsi içime sindi benim çoğunluk ne derse onu uygularız
Bir de guruplar liste gibi olur birbirimizle kapışırız yeni üyeleri de 2 hafta deneme süresinden sonra gruba alırız..bu Arasda korumada olan, buradan kopmak istemeyen de yine yazar liste dışıların yazdığı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…