- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bir şekilde oturtacağız kuzum herkesin haftalık hedefi olması ve o hedefe göre kendi içimizde yarışması önemli bence fırtınalar kasırgalar yapıyorduk öyle 2li grupta yapabiliriz birbirimize karşıEvet ve yazdığımız hedefleri ben toplar her hafta cuma yayınlarım ve yorum yaparız mesela dersiniz flawır kuzu -300 yazmışsın ama bence daha fazlanıza falan
Daha önce jillian yaptim çok faydasini gördüm ama şuan benim ivi çok zor yeni başladım yaAcaba yeniden jilliana mi baslasam ? ! Ama hergun farkli leveller yaparak. Hatta bi suru video indirip hergun farkli bi spor yapmayi dusunuyorum. Nasil olur sizce kizlar?
nehirnil111 begum75 hepfit @CocoChanelmademoiselle suspushanimcim
Evet tam şenlik menü ve spor olmus canim ya işte şöyle ol özüne dön artik gayet güzel o kadarcık tereyağından birşey olmazMenüm belli yazimm
Sabah10:30
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
2 çatal light peynir
Bir çatal tereyağı bal(bir çatalcık yani hemen merdaneyi çıkartmayın)
Yeşillik
7 zeytin
Ara16:30
1 kase light yoğurt
Akşam18:00
1 avuç kıymadan kavurma(sebzesiz 1 yk zeytinyağı ile pişti)
Ayran
Bol yeşillik
Su:2.5 lt
Spor: 60 dk leslie5 mil=180 point
10 dk bölgesel=30 point
= 210 point
Ortican @Sidelya95begum75
sağol canım spor daha çok oluurda bakma işteDaha önce jillian yaptim çok faydasini gördüm ama şuan benim ivi çok zor yeni başladım ya
Evet tam şenlik menü ve spor olmus canim ya işte şöyle ol özüne dön artik gayet güzel o kadarcık tereyağından birşey olmaz
Yaa kıskandım isim çok keşke bende yapsam kaç saniye bekliyorsun600 ip atladım geldim
Daha yapacaklarım var menümün altına eklerim
Mesela ben bu hafta diyete süper dönüş yapıyorum, hala ertesi hafta Metam da hızlı o yüzden 55,7 diyorum Yani bu hafta 1 kilo veririm
Bazı takımlar öyle yapıyor herkes kendi belirliyor
Ama derseniz ki başkası belirlesin ona da ok, benimki bir Öneri
TAmam o zaman iki grup yapalım kesin, fırtınalar kasırgalara karşı. Hedefi de grup başkanları belirlesinBir şekilde oturtacağız kuzum herkesin haftalık hedefi olması ve o hedefe göre kendi içimizde yarışması önemli bence fırtınalar kasırgalar yapıyorduk öyle 2li grupta yapabiliriz birbirimize karşıkim daha çok kilo oranı yüzde verecek gibi misal
Oldun gitti ama liste kayıp:))
Seni okumadiklarini söylüyorlarYok lunyanın yazısını gördüm de bi yazamadım :))
Sen gec yazinca 2kisiye daha teklif ettimdi.Tirsicak bisey yok ki canim. Bi suredir spor yapmiyorum zaten. Belki gaza gelirim diye orti ariyom. Ortimiyiz canim ? :)
Sen sidelyaya kapis kuzum.Hepsi tamamlansin da toplam bakalım
İsteyen olursa iki türlü de devam edebilir
Tabi ki faydan çok dokunurberaber yemek yarışmasına bile katılırız ortiyi her alana yayariz
Yine alıntı yapmışım
Aynen, bu fikirde güzelhem kesin bir kişi menü yorumlar hem de orti yorumlar
Kurarız
Buna da tamam, oluruz
Profildeki gibi mi olcan?Acaba yeniden jilliana mi baslasam ? ! Ama hergun farkli leveller yaparak. Hatta bi suru video indirip hergun farkli bi spor yapmayi dusunuyorum. Nasil olur sizce kizlar?
nehirnil111 begum75 hepfit @CocoChanelmademoiselle suspushanimcim
TAmam o zaman iki grup yapalım kesin, fırtınalar kasırgalara karşı. Hedefi de grup başkanları belirlesin
Böylece kimse kendine insaflı davranmaz
O zaman özetle iki grubuz
Grup 1 (fırtınalar)
Menü başkanıhepfit
Spor başkanınehirnil111
Grup 2(kasırgalar)
Menü başkanı @Lunya
Spor başkanıbegum75
Böyle mi?
Yanlış yazdığım birşey varsa ya da itirazı olan yazsın buraya
Hedefleri de menü başkanı belirlesin
Begendim.Menüm belli yazimm
Sabah10:30
1 dilim kepek ekmeği
2 yumurta rafadan
2 çatal light peynir
Bir çatal tereyağı bal(bir çatalcık yani hemen merdaneyi çıkartmayın)
Yeşillik
7 zeytin
Ara16:30
1 kase light yoğurt
Akşam18:00
1 avuç kıymadan kavurma(sebzesiz 1 yk zeytinyağı ile pişti)
Ayran
Bol yeşillik
Su:2.5 lt
Spor: 60 dk leslie5 mil=180 point
10 dk bölgesel=30 point
= 210 point
Ortican @Sidelya95begum75
Bir de guruplar liste gibi olur birbirimizle kapışırız yeni üyeleri de 2 hafta deneme süresinden sonra gruba alırız..bu Arasda korumada olan, buradan kopmak istemeyen de yine yazar liste dışıların yazdığı gibiOlabilir kuzum buda mantıklı açıkcası bayağı güzel çözümler bulduk hepsi içime sindi benim çoğunluk ne derse onu uygularız
Ben kendime düşük hedef belirlerim adil olamam azcik zorlaman lazimYol kuzı diyorum ki herkes kendi belirlesin beni etiket yapsın ben yayınlayayım ve yorum yapalım, sonunda ben sonuç hedefleri yayınlayayım
Hedefleri grup başkanları belirledin dedik en son, yani sen belirleyeceksin itirazın yoksaBen kendime düşük hedef belirlerim adil olamam azcik zorlaman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?