- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
evet yumurtalar haşlanmış etler de ızgara.Güzele benziyor listen bende kilo vermek istiyorum ama bişey sorcam yumurtayı haslamami yapıyorsun bide et tavuk hindi sadece gr yazmssin onlar nsl oluyor
Teşekkürlerevet yumurtalar haşlanmış etler de ızgara.
bakalım ben de bir hafta denemeye calısacagım insallah basarabilirim :) ne zaman istersen katılabilirsin, bazı seyleri degistirme hakkımız da var az da olsa.Aslında evde oturup , arkadaşlarla gezerken ben de kilo aldım.
Katılabilirdim sana .
Yarın katılayım hatta diycem ama sen sporla destekliyorsun zannediyorum.
Aşırı protein ağırlıklı bi liste bu.
Yok yok sanırım bana daha fresh bir şeyler lazım..
bakalım ben de bir hafta denemeye calısacagım insallah basarabilirim :) ne zaman istersen katılabilirsin, bazı seyleri degistirme hakkımız da var az da olsa.
simdilik gunde 6 km yuruyorum. uc ay oncesine kadar gunde 10 km yuruyordum, simdi yavas yavas arttıracagım insallah zamanla
Arkadaşım kendisi önerdi bana bu listeyi (diyetisyene gitmeden) o da biraz bodyci dedigin gibi :) ben yumurta ve pirinci cıkardıgım icin o kadar sorun olacagını düşünmüyorum. İnşallah olmaz yani :)Canım seni de uyarmış olayım, bu kadar çok protein ağırlıklı body yapanlar besleniyorlar.
O protein enerjiye dönüşür direk , harcamazsan eğer yağa dönüşür.
Bunu yapacaksan sadece yürüyüş değil koşu falan yapmanı öneririm
Arkadaşına bunu diyetisyen yazdıysa o bazı değerlere bakmış yazmıştır , onda protein eksikliği vardır belki.
Umarım başarırsın ! Takipteyim seni kaç kilo vermek istiyorsun ?
yaşasınnnn :) hoşgeldin canım el ele verip birbirimize destek olalım ben de bu boya neredeyse boyum kadar kilom var ve hıc hos degil. uzun oldugum icin göze batmıyor ama iri olmak iyi hissettirmiyorBn de katılmak istiyorum size yarın sabah başlayacağım. Boy 170, kilo 68 en az 8 kilo vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?