Canım selam.. pirinc lapasi diyetini nasil yaptın? Galiba regl zamanı yapılıyormus bende onumuzdeki hafta olucam 11 gundur dietteim ve 3 kilo verdim ama regl zamanaı yavaslamasini istemiorum odem olmasin diyede yapılıyormus o diet galiba sen onu nasıl yaptın?
Herkese merhaba benide araniza alirmisiniz?? Ilaclara birlikte arti moral bozukluguyla deli gibi kilo alip sonra farkettikten sonra arastirmalara girdim ve burayi buldum diyet konusunda moral ve destege cok ihtiyacim var acikcasi :) git giden artan kilolarima dur demenin zamani geldi ustelik 1 ayda vermem gerekiyor yarin 5 te 5 diyetine basliyorum sans dileyin :)
Ben suan 66 kiloyum ideal kilom 55 bugun patateste zorlanmicam diye dusunuyorum bakalim :) 5gun sonra 5 kilo verebilirmiyim acabaTabi ki katılabilirsin canım.Bende 5'5 diyetini yaptım kilom düşük olmasına rağmen güzel de sonuç aldım 2 kilo olarak. ^^
Yarın 1. gününse sadece haşlanmış patates yiyeceksin unutma başka hiçbir şey yok. İstediğin kadar yiyebilirsin baharatta serbest. :)
Ben suan 66 kiloyum ideal kilom 55 bugun patateste zorlanmicam diye dusunuyorum bakalim :) 5gun sonra 5 kilo verebilirmiyim acaba
Merhavalar herkese sitede cok yeniyim iki gündür 5te5 diyetiyle ilgili seyleri okuyorum yalniz ben 165 boyunda 53 kiloyum 50 olmak istiyorum bu diyette az kiloluysan az gider diye bir mantik var sanirim ne yapsam sizce baslasam mi baslamasam mi?
Teşekkür ederim canim kilom sadece basenlerimde bu diyetle birlikte strec sararak basen egzersizleri de yapicam o 2 kilo da ordan gitsin mümkünse hep zayiftim ama hep bir iki kilo da alsam basen oluyor 95cmin altina inmiyor
Cok haklısın canim zaten esimsen gizli yapmayi düşünüyorum çünkü çok kiziyor zayiflamami istemiyor ama basenlerimle de cok güzel dalga geçiyor o yüzden bende takinti haline geldiler maalesef suan en büyük motivasyonum strec yada sauna sort olayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?