Diyet Manyağı Ece'nin Deneyimleri

Gerçekten mükemmel,ben de bi dönem rahatsızligmdan dolayi aynı senin gibi yat kalk durumdaydim,30 kilo almıştım,4 5 ay önce buradaki arkadaslarla diyet yapa yapa 10 kilo verdim uzun süre almadım 2 sini aldım bu ay ,yeniden başlama düşüncesindeyim ve bana ilham kaynağı olduğun için teşekkür ederim,peki devam edecek misiniz tekrar

Teşekkür ederim gerçekten cok kolaymış :) inş yapsrkende öyle geliyordur insana :) sigarayı bıraktım bu aralards ondan sürekli bi aburcubur yeme isteği ( hadi bakalım inş bu diyetle atarım fazlalıkları : )

Evet canım. Peşpeşe sıkı diyetler yapmak vücudu açlık durumuna sokuyor ve bir süre sonra kilo vermeyi durduruyor biliyorsun. O yüzden 2 diyet listesi peşine bir müddet ara verdim. Regl olmak üzereyim. Olduğum gibi 2 günlük lapayı yeniden yapacağım çünkü yazlık yerde davul gibi şişik bir regl göbeği ile gezmek hiç hoş olmuyor. :/

Yarın da bir aksilik olmazsa 5'te 5 diyetine başlamayı düşünüyorum. Diğer diyet listelerine uymak zor geliyor bana şu saatte bunu ye, ikindiyi kaçırma öyle böyle derken daralıyorum. Bana daha özgür ruhlu diyet listeleri lazım 5'te 5 diyeti de aradığım kriterlere en uygun diyet seçeneği olduğu için onunla kilo veriyorum.

Sakatlık geçiren birisi olarak seni çok iyi anlıyorum ve diyorum ki keşke daha az yeseydik de şuan bu kiloları vermek zorunda kalmasaydık. Boğaz işte tutamıyor insan. Ben şuan yazlıktayım aktivitem arttı o yüzden. 5 günde 5 kilo diyetini sıfır spor ile yapıp 2 kilo vermiştim. Bu defa daha fazla vereceğime inanıyorum açıkçası. :)

İnşallah canım tek dikkat etmen gereken şey; sabah ne ile başlarsan onunla devam edeceksin. Ne yiyeceğim diye kafana takılan bir şey olursa buradan sorabilirsin her gün mesaj yazmasam da mutlaka giriyorum konuma. Mesaj yazmamamın sebebi de zaten biraz kilomu sabitleme amacıyla dinleniyor olmam. Sonra bir kez daha yüklenip 63 kilodan 57ye indiğim gibi 57den de 52ye inene kadar asılacağım. :)

teşekkür ederim buarada benimde adım ece :) inşallah başarılı olursun canım inşallah o sürecinde yanı rakamları yakalarım bende aynı anda veririz kiloları hehehe

teşekkür ederim buarada benimde adım ece :) inşallah başarılı olursun canım inşallah o sürecinde yanı rakamları yakalarım bende aynı anda veririz kiloları hehehe

Olur canım sadece listeye uy gerisini düşünme ben tam yaptım ama hiç kilo veremedim diyen birisini daha hiç görmedim. Kilo veremeyenler mutlaka liste dışına çıkıp ekstra şeyler yedikleri için veremediler yani. :)

Bende bu iki diyeti yaptım 5 aylık süreçte,evet 5 kilo vermiyorum ama en azından 2 3 kilo vermek bile motive edici,ben bugün sıvı diyeti ne başlıyorum onda da beklenen olmuyor ama yine de üstümdeki şişliği atmak için iyi bir diyet
Bu arada kabızlığı gecirmen için sana şalgam içmeni öneririm inanılmaz güzel bi bağırsak temizleyici,her gün 1 2 bardaktan fazla icilmiyor ama

EceZ mrb canim nasil gidiyor diyetin umarim istedigin sonuca yaklasmissindir ben eve döndüm bi baktım 52 kiloya dusmusum 53tum. Su duvara vurma isini istikrarla yapiyorum bir hafta sonunda 96 cm den 95 cm ye dusebildi ancak daha cok olmasini dilerdim tabi. Ama morartacak kadar sert vurmadim hic. Sen vurma isine devam ediyor musun sende durum nasil?

Canım 5 günde 5 diyetini ne zaman yapsam patates gününden ötürü kabızlık çekiyorum o yüzden ben çözümü Duphalac adı verilen bebeklerde de kullanılan bir şurupta buldum. Bugün sizin de motivenizle hiç aklımda yokken yeniden 5 günde 5 kilo diyetine başladım.

Başlangıç kilom: 57.1
Pazar sabahı sonucu yazarım benden görürsün sende nasıl verebildiğimi.

Şişlik için regl döneminde pirinç lapası diyetini yapabilirsin sabah öğle akşam sadece 1 çay bardağı pirinç haşlanarak tüketiliyor. 1 gün bile yapsan ertesi gününe bütün ödemini çekip alıyor pirinç lapası. KK forumunda aratırsan pirinç lapası diyeti diye birçok konu var onlara da bakabilirsin. :)

Hoşgeldin canım bende çok iyiyim teşekkür ederim. :) 21 Haziran'daki son tartılmamdan sonra yaklaşık 7 gün hiç tartıya çıkmadım. Diyet yapmadım. Sadece un tuz ve şekerli şeylerden uzak durdum. Normal beslenmeye devam ettim. Ancak dün gece yazlığa hoşgeldin babında komşuların getirdiği dondurmalı çikolata soslu irmik helvasından yarım tabak götürdüm. Bir içime oturdu ki sorma. Bir avuçta çekirdek yedim. 1-2 saat sonra da uyudum. Sabah resmen moralman bitik bir halde tartıya çıkıp bakayım dedim ne oldum kaç oldum diye. Allahtan kiloma etki etmemiş ve 8 günlük diyetsiz hayattan sonra, irmik helvasından çekirdekten sonra bile 57.1 çıkabildim. Geçen cuma 56.8-9 ları görmüştüm ama olsun 100 200 gram almaktan bir zarar gelmez artık o kadar da olsun irmiğin hatrına. :)

Konuma yazan kızların da motivesi ile bugün yeniden 5 günde 5 kilo diyetine başladım. Pazar sabahı tartılıp sonucu yazacağım.

Başlangıç kilom: 57.1
Bitişte inşallah artık 55'leri görürüz.

Popo vurmaya devam ediyorum, basen bölgemde incelme oldu. Hatta yarın sabah bir ölçü alırım eski ölçülerimde yazıyordu bilgisayarımda oradan bakarız karşılaştırırız ne kadar fark ettiğini. :)

Mrb kızlar pekı bu 5 gunde 5 kılo dıyetyle werln kılolar brknca tekrr alnmıyr mu

Canım ben 6 hazirandan beri diyetteyim. 5'te 5 diyetinden sonra yaklaşık 8 gün ara verip normal beslendim.

Kilomda sadece 100 gram artış oldu 8 gün içerisinde. Zaten vücut olarak da inceldim kemiklerim gözükmeye başladı belimden vesaire.

Dün yeniden başladım bugün 2. günüm 5 günde 5 kilo diyetinde. Dün patates günüydü bugün sebze günüm.

Şimdi bırakınca derken sen diyeti bitirip sonra homilik gırtlak pasta börek çörek ekmeğe gömülürsen tabi ki verdiklerini geri alırsın. Dediğim şekilde sağlıksız beslenmene rağmen geri kilo almayacağın hiçbir diyet yoktur zaten.

Diyet bir tür yaşam biçimi olmalı hayatında, nefsini iradeni terbiye etmek gibi düşün. Un tuz ve şekeri hayatından çıkarırsan tamamen, ya da çok aza indirirsen hiçbir diyette verdiğin kiloları geri almazsın zaten. :)

Canim sen kaç kez vuruyorsun basenlerini ben günde üç kez 100er kez vuruyorum iki tarafida ama ölçüde pek bi degisiklik olmayinca canim sıkıldı motivasyonum düştü biraz sadece 1 cm inceldi gibi

Canim sen kaç kez vuruyorsun basenlerini ben günde üç kez 100er kez vuruyorum iki tarafida ama ölçüde pek bi degisiklik olmayinca canim sıkıldı motivasyonum düştü biraz sadece 1 cm inceldi gibi

Ben günde 300e kadar çıkıyorum canım. Evde ayakta durduğum anlarda otomatiğe bağladım artık ama baya bir farketti. Şuan su içtim çok şiştim de sabah bir basenlerimi ölçeyim de sende görürsün.

yaaa bu diyette biraz kacamklar yapılsa mesela meyve gbi yada sütlü kahve gibi kilo vermeyi cok etkiler mii (

Ya ben niye sonuc alamiyorum deliricem

Sus sus, yiyorsun unu, tuzu, şekeri sonra da ben niye incelemiyorum yazıyorsun hıııh

yaaa bu diyette biraz kacamklar yapılsa mesela meyve gbi yada sütlü kahve gibi kilo vermeyi cok etkiler mii (

Canım yapabileceksen tam hali ile yap, olmuyorsa da kendine ara öğün içeren bir diyette bakabilirsin.

Ben bugün 5. güne geldim. Son günü de yoğurt yiyerek geçireceğim şimdi. Temiz bir 5 gün geçirdim kaçamaksız. Bu sabah çaktırmadan tartılayım dedim. 57'lerden 54'ü görmüş durumdayım şuanda. İnşallah yarın sonucu yazacağım hepinize.

canim ama simdi yani diyet yapmadan sadece duvara vurarak basen eritenler vardi hani yalan miydi bütün bunlar

yaaaa suan cok kızdım kendimee gene dayanamadımm bozdum diyetii :/ neyse zararın neresinden dönsek kardrr belkii 5 olmazda 3 olur 2 olur zorlucam kendimi

tebrikler cok azimlisin valla,keşke aynı azim bende de olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…