Ececim bende tuvalete cikmadan tartilmamdün aksam ziplamaya basladim 200 tane falan bacagimi acip kapatarak makas gibi yani sabah kalktigimda basen bacak daha derli topluydu sanki seninle paylasmak istedim
Canim bu duvara vurma işini kaçar dakika yapmaliyim sence ben mesajini okuduktan sonra bi 10ar dakika vurdum kendilerini :)
100 az geldi bana canim 10 dk yaptim bugün de yalniz o sayfada yağlar yer değiştiriyor bacaklara iniyor yazan olmus kafam karisti biraz
Bana da sacma geldi. Düşüncesi bile cok güzel ya aliyorum telefonu elime zaman nasil geciyor anlamiyorum 1 haftada fark edecek mi bakalim çünkü suan evde değilim eve dönünce esim farketsin istiyorum çünkü beni hirslandiran onun sakalari oldu
6 hazirandan 21 hazirana kadar 4e yakın kiloyu nasıl verdiniz diyetlerinizi paylaşırmısınız? hemen hemen aynı kilolardaymış 61 62 ve şu 3 kilo fazlalıgı atamıyorum bir trlü :)
Mrb kızlar bende zayıflama pesnde kostryrm.yardımcı olrsanız cok sewnrm bu 5 gunluk dıyet sureklı mı uyglnyr yoksa 1 kere mı
Cok iyi valla :) tebrikler :) denemek isterim 5 günde 5 kilo dıyetını,ögrenebilir miyim?ama isminden bile cok saglıksz gbi duruyor amaSelam canım.
Regl döneminde başladım ben kilo vermeye. 2 günlük pirinç lapası diyeti peşine 1,2 gün mola verip sonra da 5 günde 5 kilo diyetini yaptım.
Ara verdiğim süreçlerde de un tuz şeker denen 3 beyazdan uzak durdum. Az kilon varsa 5 günde 5 kilo diyetini öneririm. Bana yakınsan en kötü 2 kilo verirsin. Geri de almadım bu arada kilolarımı neredeyse 1 ay olacak. Aynı kiloda devam ediyorum. Tatile çıktığım için sporum arttı bu yüzden çok az beslenmiyorum artık.
Sadece yine un tuz şeker yok hayatımda diyet listesi uygularken ki gibi.
Bu beş gün diyeti bana çook sağlıksız geliyor. Ama unu şekeri hayatınızdan çıkarmanız takdir edilesigaliba siz de 167, 168 boyundaydınız ve hedef kilonuz da 53 falandı. Benim de hemen hemen aynı da :)
Cok iyi valla :) tebrikler :) denemek isterim 5 günde 5 kilo dıyetını,ögrenebilir miyim?ama isminden bile cok saglıksz gbi duruyor amahoşş bşka turlu verdiğimizde yok ya sanırım bizim gbilere kilo açısından böylesi şartt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?