Diyet Manyağı Ece'nin Deneyimleri

Allah allah bu nasıl bir sıcaktır. İçtiğimiz su bile midemize oturuyor yahu.

Sıcakta çok fazla yiyemedim ama bugünkü menümü de yazayım hemen:

Sabah:
Yağsız tavada 1 omlet peynirli
1 KK peynir
2 domates
1 salatalık

Öğle:
1 bardak tarçınlı süt

Akşam:
Şuan için bir şey yemeyi düşünmüyorum olur da açlık hissedersem saat 8'den önce 1 kase yoğurt ya da 1 kase salata yapıp yiyeceğim yağsız ve tuzsuz.

Tuvalete çıkamadım 2 gündür. Yarın sabah çıkmayı başarırsam peşine hemen tartılacağım. Tartılmak için tuvalete çıkmayı bekleyen bir insanım -.-

Ececim bende tuvalete cikmadan tartilmam dün aksam ziplamaya basladim 200 tane falan bacagimi acip kapatarak makas gibi yani sabah kalktigimda basen bacak daha derli topluydu sanki seninle paylasmak istedim

Ececim bende tuvalete cikmadan tartilmam dün aksam ziplamaya basladim 200 tane falan bacagimi acip kapatarak makas gibi yani sabah kalktigimda basen bacak daha derli topluydu sanki seninle paylasmak istedim

Çok güzel şey de yap bak. Komik gelecek ama poponu hafif hafif duvara vurarak da sıkılaşma sağlayabiliyorsun.

Bende bütün gün dışarıdaydım 5 saat alışveriş yaptım yürü allah yürü telef oldum. Ama iyi kilo vermişim. 56.4 şuanda inşallah sabaha da böyle olur ya

Aaa cok guzel canim tebrik ederim nasil desem benim kalca değil de basen yani yanlar vurmasi biraz zor oluyor

Canim bu duvara vurma işini kaçar dakika yapmaliyim sence ben mesajini okuduktan sonra bi 10ar dakika vurdum kendilerini :)

Canim bu duvara vurma işini kaçar dakika yapmaliyim sence ben mesajini okuduktan sonra bi 10ar dakika vurdum kendilerini :)

Canım dakika değil mesela 100 bir tarafa 100 bir tarafa yapabilirsin. Bak burada konusu da var 2009 yıllarından:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kalcayi-duvara-vurarak-eritme.265424/

Burada olay şey. Şimdi sen poponu yada basenlerini hafif hafif vurduğun zaman, o bölgende yer alan kaslar ve deri dokusu, kendini koruyabilmek amacıyla daha da sıkılaşıyor. Sarmaşık gibi düşün dışarıdan tehlike gördüğünde birbirine daha da kenetleniyor. Yani sen o bölgeye basınç uyguladıkça bölgenin derisinde ve yağ tabakalarında toplanma başlıyor.

Zaten bugün pek çok zayıflama aletide bölgesel basınç yöntemi ile vücudu sıkılaştırmayı amaçlar ve tam da anlattığım şekilde işler.

Attığım linkteki yorumları oku zaten görürsün çok fazla fayda gören var. ''Duvara vurma, popo vurma'' gibi anahtar kelimelerle KK arama bölümünden aratırsan bir sürü başka konuda çıkıyor zaten.

Sana söylemişken bende başlayayım madem günde 100 bir tarafa 100 diğer tarafa.

100 az geldi bana canim 10 dk yaptim bugün de yalniz o sayfada yağlar yer değiştiriyor bacaklara iniyor yazan olmus kafam karisti biraz

100 az geldi bana canim 10 dk yaptim bugün de yalniz o sayfada yağlar yer değiştiriyor bacaklara iniyor yazan olmus kafam karisti biraz

Onlar hurafe insanın vücudundaki yağlar kalıtsaldır yediklerimize göre artar ya da azalır. Vücudun içerisinde yağın bir yerden başka bir yere kayması imkansız yani bilimsel olarak. :d

Bana da sacma geldi. Düşüncesi bile cok güzel ya aliyorum telefonu elime zaman nasil geciyor anlamiyorum 1 haftada fark edecek mi bakalim çünkü suan evde değilim eve dönünce esim farketsin istiyorum çünkü beni hirslandiran onun sakalari oldu

Şey yap bir mezura edin mutlaka. Onunla ölç bende ölçeceğim şimdi en iyi öyle anlarız canım. Basenini ölç direk.

Son 3 gündür tatil alışverişi derken yemek yemeyi nerdeyse unutuyorum. Günümün 5-6 saati dışarıda yürümekle geçiyor ve tabi buda bana bedavadan spor olarak geri dönüyor.

Günlerdir süren kabızlığımı kabızlık şurubu ile çözmeyi başardım ve bugün bir güzel rahatladım.

Dün ve önceki günüm neredeyse aç geçti ordan oraya giderken yemeye vakit bulamadım. Ve 2 gün aç gezmeme rağmen 1 gram kilo bile verememiştim bu sabah. Sanırım aç kalarak kilo veremezsin diyen doktorlar gerçekten de haklılar.

Ya da kabızlığımın şişkinliğinden ötürü fazla çıktım bilemiyiciğim. Her neyse sorun yok diyete devam.

20 Haziran: 57.0

21 Haziran menüm:

Sabah:
1 kase yoğurt naneli

Öğle
1 porsiyon et döner sossuz + 1 kase yoğurt

Akşam
1 kase mercimek çorbası

Öpüldünüz:*

6 hazirandan 21 hazirana kadar 4e yakın kiloyu nasıl verdiniz diyetlerinizi paylaşırmısınız? hemen hemen aynı kilolardaymış 61 62 ve şu 3 kilo fazlalıgı atamıyorum bir trlü :)

6 hazirandan 21 hazirana kadar 4e yakın kiloyu nasıl verdiniz diyetlerinizi paylaşırmısınız? hemen hemen aynı kilolardaymış 61 62 ve şu 3 kilo fazlalıgı atamıyorum bir trlü :)

Selam canım.

Regl döneminde başladım ben kilo vermeye. 2 günlük pirinç lapası diyeti peşine 1,2 gün mola verip sonra da 5 günde 5 kilo diyetini yaptım.

Ara verdiğim süreçlerde de un tuz şeker denen 3 beyazdan uzak durdum. Az kilon varsa 5 günde 5 kilo diyetini öneririm. Bana yakınsan en kötü 2 kilo verirsin. Geri de almadım bu arada kilolarımı neredeyse 1 ay olacak. Aynı kiloda devam ediyorum. Tatile çıktığım için sporum arttı bu yüzden çok az beslenmiyorum artık.

Sadece yine un tuz şeker yok hayatımda diyet listesi uygularken ki gibi.

Mrb kızlar bende zayıflama pesnde kostryrm.yardımcı olrsanız cok sewnrm bu 5 gunluk dıyet sureklı mı uyglnyr yoksa 1 kere mı

Mrb kızlar bende zayıflama pesnde kostryrm.yardımcı olrsanız cok sewnrm bu 5 gunluk dıyet sureklı mı uyglnyr yoksa 1 kere mı

Sürekli yapabilirsin canım ama her 5 gün sonunda 2 gün ara vermen lazım. Ben 5 günde 2 kilo verdim sıfır spor ile sürekli yatarak. Belki yarın yeniden yapabilirim bilemedim şimdi siz diyince canım çekti.

Bu beş gün diyeti bana çook sağlıksız geliyor. Ama unu şekeri hayatınızdan çıkarmanız takdir edilesi galiba siz de 167, 168 boyundaydınız ve hedef kilonuz da 53 falandı. Benim de hemen hemen aynı da :)

Cok iyi valla :) tebrikler :) denemek isterim 5 günde 5 kilo dıyetını,ögrenebilir miyim?ama isminden bile cok saglıksz gbi duruyor ama hoşş bşka turlu verdiğimizde yok ya sanırım bizim gbilere kilo açısından böylesi şartt

Bu beş gün diyeti bana çook sağlıksız geliyor. Ama unu şekeri hayatınızdan çıkarmanız takdir edilesi galiba siz de 167, 168 boyundaydınız ve hedef kilonuz da 53 falandı. Benim de hemen hemen aynı da :)

Evet canım boyum öyle yakınız o zaman. :)

Ya şimdi diyet yapmak bildiğin gibi kolay değil, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim avokado falan filan derken çoğu listeyi evimizde uygulayamıyoruz ya bulunmayan mevsimi olmayan yiyecekler oluyor yada fiyatları yüksek oluyor.

5'te 5'in avantajı yiyecek sınırı olmadığı için acıktıkça yiyorsun birde kısa sürede gerçekten kilo verdiren nadir diyetlerden. Ben açıkçası o yüzden genelde o diyet ile kilo veriyorum. :)

Canım bak buradan ilk mesajda tam listeyi bulabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/

Her güne 1 gıda türü alıyorsun. Sadece onu tüketiyorsun. Sabah ne ile başlarsan da onunla devam etmek zorundasın. Onun dışında başka bir zorluğu yok hiç. Basit diyet denebilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…