haftada 1-1,5 kilo ödem götürmüşlüğü varKızlar Dukan birası yağ yaktırma ve ödem artırmada çok etkilymis gerçekten netten araştırdım da yapanlar hep çok memnun
Uuu peki metabolizmaya katkısı var mı sencehaftada 1-1,5 kilo ödem götürmüşlüğü var
yeşilçay var içinde.metabolizmayı hızlandırıyoUuu peki metabolizmaya katkısı var mı sence
Tam ihtiyacım olan şeymiş valla belkide ödem tuttum ben ondan böyle..yeşilçay var içinde.metabolizmayı hızlandırıyo
veremezsen de üzülme.belki vücudunun molaya ihtiyacı vardır.vücudumuz ne olması gerektiğini bizden daha iyi biliyo sonuçta.durmuşsa vardır bi bildiği :)Tam ihtiyacım olan şeymiş valla belkide ödem tuttum ben ondan böyle..
Aynen öyle ama vericem inanıyorummveremezsen de üzülme.belki vücudunun molaya ihtiyacı vardır.vücudumuz ne olması gerektiğini bizden daha iyi biliyo sonuçta.durmuşsa vardır bi bildiği :)
Buyur cınım
Canım ben çok yaptım onu. Kesinlikle çok etkiliKızlar Dukan birası yağ yaktırma ve ödem artırmada çok etkilymis gerçekten netten araştırdım da yapanlar hep çok memnun
ben de inanıyorumAynen öyle ama vericem inanıyorumm
nerdesin senBuyur cınım
Canım ben çok yaptım onu. Kesinlikle çok etkili
Anneme gidicem de gidemedim ağaç olduk bekliyoruznerdesin sen
piiiii ben de diyom efo gününü gün ediyoAnneme gidicem de gidemedim ağaç olduk bekliyoruz
sizde de mi aynı.ben de telefondandır diyodumYa site telefonu çok kasıyor
Yok bacım yokpiiiii ben de diyom efo gününü gün ediyo
Neyi bekliyon efo ilham gelmesini miYok bacım yok
Yok bacım yok
ah bonus ah geçmişi silebilsek neler silcez dene diyon kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?