- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
Napıyım kuzum bekliyor anam ablamaman git![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyım kuzum bekliyor anam ablamaman git![]()
Benimde regl sebep. Artık böyle oluyor maalesef. Sana da geçmiş olsun. Dün bizim de karne macerası vardı. Karne kısmı sakindi de sonrası parkta yağmurda mahsur kaldık bir saatAfiyet olsunsenin niye sancın var? Noldi sene
git git analar bacılar bekletilmezNapıyım kuzum bekliyor anam ablam![]()
yok kız valla eski formumda değilim artık.ela da yok bi süredir.ondan bu libidosuzluğum![]()
![]()
taşa oturma soğuk çeker diyare cırcır olun mazallah
Benimde regl sebep. Artık böyle oluyor maalesef. Sana da geçmiş olsun. Dün bizim de karne macerası vardı. Karne kısmı sakindi de sonrası parkta yağmurda mahsur kaldık bir saat![]()
alışmadık dötte don durmazmış bizimki de o hesapGelirim inşaallah yine. Çook öpüyorum sizi. Siteye hala alışamadım![]()
anam bıcırıkmışsın sen
boyumuz aynı.bi zamanlar kilomuz da aynıymış![]()
![]()
boyun için ideal kilodasın ama.170 boya 63 kilo idealdir.armut tipsin sanırım basen dediğine göre.eseriklinin dediği gibi leslie ve ip birebir basene![]()
taşa oturma soğuk çeker diyare cırcır olun mazallah![]()
![]()
![]()
-kız sana noolmuş?Ya regl denmez ben dün çarpıldım baya tövbe estağfurullah dizimden aşağısı tutmadı sanki anlatılmaz yaşanır bişeydi. Boğazımda bi el beni boğdu baya. Gece yatamıyorum tansiyonum düşük
Sizede geçmiş olsun![]()
-kız sana noolmuş?
+aa noolmuş?
-tööbe estağfurullah işte bişey olmuş![]()
![]()
![]()
şimdiiii 95![]()
Şimdi kaç kilosunuzölçü alıyor musunuz bence ölçü takibi yapalım oda çok güzel olur . Leslie bugün başlıyorum 2 ay sonra tatile gideceğiz turla o zamana kadar 7 8 cm küçülse süper olacak
![]()
recep ivedik sağolsun2 kere okudum öyle anladım![]()
İnşallah veririz hepimiz fazla kilolarimizişimdiiii 95
oo iki aya süper toparlar o basenleri merak etme sen
biz eskiden takımlardaydık senin gibi.esip gürlerdi bizim takım hey gidi günlerİnşallah veririz hepimiz fazla kilolarimizi
Ay çok sevindim motive oldum![]()