• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Obası...

anam geçen dedi yavrim dedi o hurmalara dedi bu sene yarasalar dadanmış dedi.virüs taşıyolarmış yarasalar dedi.yıkamadan yeme çocuğum virüsleri yeme dedi :KK70: :KK70: :KK70:
yıkıyoz zaten beyaa:KK45:
Ay kız o haber her sene var :KK70: her yıl ramazan da bu muhabbet

Dün ki menüm :

9:00 ➡ Patates kavurma, peynir, zeytin, domates, salatalık, roka, çay

11:30 ➡ 3 fındık

13:30 ➡ 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, az tavuk sote

16:00 ➡ 1 havuç

18:00 ➡ 1 kase sebzeli paça çorbası, yarım tabak kabak yemeği, bir kaç kaşık yoğurt

Su: 1.5 litre
Spor : 200 ip, 5 dk kol egzersizi, 1 dk plank, 30 mekik

AAlışma menüsü
Gayet güzel menü olmuş yoğurt 3 kaşık falan yesene

Ya kızlar 3 haftadır 500 gram falan verebildim inanılmaz yavaşladı bir ara çok az kalori aldim belki ondan dedim ama. Şimdi regl olcam sabah da wc girmeden tartildim kahvaltı erken edeyim diye 62.6 kilom. İnşallah regl başlasın bitsin 61 görürüm artık ya

Ya kızlar 3 haftadır 500 gram falan verebildim inanılmaz yavaşladı bir ara çok az kalori aldim belki ondan dedim ama. Şimdi regl olcam sabah da wc girmeden tartildim kahvaltı erken edeyim diye 62.6 kilom. İnşallah regl başlasın bitsin 61 görürüm artık ya

Regl de cok etkiliyor ek bisiler yapsan reglden sonra iste yesilcayi ve suyu artirabilirsin gibi

Gayet güzel menü olmuş yoğurt 3 kaşık falan yesene
Yoğurt çok yerim genelde her öğünde bir kase diyet yaparken
Regl ödemi vardır. Bir kaç gün daha sabret bakalım ne olacak sonuç

Kür yapıyor musun hiç?

wcden sonra tartılsaydın keşke.sen bi 300 gr daha düş

Back
X