anam geçen dedi yavrim dedi o hurmalara dedi bu sene yarasalar dadanmış dedi.virüs taşıyolarmış yarasalar dedi.yıkamadan yeme çocuğum virüsleri yeme dediSebep? Toplanınca kaç tane pis elden geçiyo onu düşün

yıkıyoz zaten beyaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam geçen dedi yavrim dedi o hurmalara dedi bu sene yarasalar dadanmış dedi.virüs taşıyolarmış yarasalar dedi.yıkamadan yeme çocuğum virüsleri yeme dediSebep? Toplanınca kaç tane pis elden geçiyo onu düşün
oh yarasın şifa olsunOğlanın kolu yüzünden yaz günü paça yiyoruz bu arada![]()
Ara öğün yap onu ya da diğer öğün normal yeama doğradım hurmayı yoğurdaziyan mı edim şimdi
![]()
Ay kız o haber her sene varanam geçen dedi yavrim dedi o hurmalara dedi bu sene yarasalar dadanmış dedi.virüs taşıyolarmış yarasalar dedi.yıkamadan yeme çocuğum virüsleri yeme dedi![]()
![]()
yıkıyoz zaten beyaa![]()
yedim bile![]()
![]()
![]()
Benim yerime de vur
yav yarasanın virüsüne gelene kadar ohoooo neler yiyozAy kız o haber her sene varher yıl ramazan da bu muhabbet
Öyle maalesefyav yarasanın virüsüne gelene kadar ohoooo neler yiyoz![]()
Gayet güzel menü olmuş yoğurt 3 kaşık falan yeseneDün ki menüm :
9:00 ➡ Patates kavurma, peynir, zeytin, domates, salatalık, roka, çay
11:30 ➡ 3 fındık
13:30 ➡ 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt, az tavuk sote
16:00 ➡ 1 havuç
18:00 ➡ 1 kase sebzeli paça çorbası, yarım tabak kabak yemeği, bir kaç kaşık yoğurt
Su: 1.5 litre
Spor : 200 ip, 5 dk kol egzersizi, 1 dk plank, 30 mekik
AAlışma menüsü
Ya kızlar 3 haftadır 500 gram falan verebildim inanılmaz yavaşladı bir ara çok az kalori aldim belki ondan dedim ama. Şimdi regl olcam sabah da wc girmeden tartildim kahvaltı erken edeyim diye 62.6 kilom. İnşallah regl başlasın bitsin 61 görürüm artık ya
Yoğurt çok yerim genelde her öğünde bir kase diyet yaparkenGayet güzel menü olmuş yoğurt 3 kaşık falan yesene
Regl ödemi vardır. Bir kaç gün daha sabret bakalım ne olacak sonuçYa kızlar 3 haftadır 500 gram falan verebildim inanılmaz yavaşladı bir ara çok az kalori aldim belki ondan dedim ama. Şimdi regl olcam sabah da wc girmeden tartildim kahvaltı erken edeyim diye 62.6 kilom. İnşallah regl başlasın bitsin 61 görürüm artık ya
Kür yapıyor musun hiç?Ya kızlar 3 haftadır 500 gram falan verebildim inanılmaz yavaşladı bir ara çok az kalori aldim belki ondan dedim ama. Şimdi regl olcam sabah da wc girmeden tartildim kahvaltı erken edeyim diye 62.6 kilom. İnşallah regl başlasın bitsin 61 görürüm artık ya
Tamam canim teşekkür ettim yesilcay içeyim hergünRegl de cok etkiliyor ek bisiler yapsan reglden sonra iste yesilcayi ve suyu artirabilirsin gibi
canım hiç yapmiyorumKür yapıyor musun hiç?
wcden sonra tartılsaydın keşke.sen bi 300 gr daha düşYa kızlar 3 haftadır 500 gram falan verebildim inanılmaz yavaşladı bir ara çok az kalori aldim belki ondan dedim ama. Şimdi regl olcam sabah da wc girmeden tartildim kahvaltı erken edeyim diye 62.6 kilom. İnşallah regl başlasın bitsin 61 görürüm artık ya