- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.205
- 898
Ahh ahhh sorma yaramı deşmeanam 5te kalkmak ne demeko saatte
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ahhh sorma yaramı deşmeanam 5te kalkmak ne demeko saatte
![]()
ben de uyumaya gidiyom.gece gene sineklerden uyuyamadımKalkıyım da kahvaltı hazırlıyım güzel güzel![]()
isportif karıyım diyosunYa dün pek yiyesim yoktu annemde geç kahvaltı yapıp spora çıktım öyle oldu işte.
isportif karıyım diyosun![]()
buralılar öyle diyo nabimİşporta gibi oldu tövbeo kadan düşmedik
buralılar öyle diyo nabim
siportif demek istedim yani![]()
valla kafamda filler tepişiyo uykusuzluktanBu saatten sonra yatılır mı? Gerçi geç yattım benimde yuhum var
Ewet yazlik kumla ben normalde gemlikte oturuyorum hafta sonlari buraya kaciyoruzMenün gayet güzel canım.
Sende mi sık sık ban yiyorsun eski ben
Ay harika manzarayazlık mı burası
Erkek yattım kuzum yorgundum
Menü şöyle doyurucu gelmedi gözüme. Ara öğünler nerde birde?
Ya benim bu çocuklar aynı ben kaçık
Malum erkenci kuşlar. İlk küçük kalkıyor 5 de 6 da artık keyfi ne zaman isterse
Dün abisi ondan önce uyandı, dinliyorum konuşmalarını, abisine neee sen benden önce mi uyandın nasıl olur buu diyor![]()
geçmiş olsun canım.haşlanmış patatesi sumakla yedir o da iyi gelirOfff walla nazara geldi hayallerim bu gun dugun war dun gece kiz ishal oldu hemen nisasta muz ne buldusam yukledim insallah durur![]()
kavuştunuz hadi bakalımÇok cısslı bir kahvaltı yaptım malum oğlan evde sevdiklerinden yaptım karışık![]()
Oh ne güzel bol keyifler. Uyumaz ne yaparsan yap, biyolojik saati öyle onların değişmezEwet yazlik kumla ben normalde gemlikte oturuyorum hafta sonlari buraya kaciyoruz
Bizde de ayni sorun war 6bucukta kalkiyor bizim cadi da yani uyumasi icin neler denedim bilemezsiniz
Oyyy geçmiş olsun. Haşlanmış patates yedirOfff walla nazara geldi hayallerim bu gun dugun war dun gece kiz ishal oldu hemen nisasta muz ne buldusam yukledim insallah durur![]()
Oh ne güzel bol keyifler. Uyumaz ne yaparsan yap, biyolojik saati öyle onların değişmezEwet yazlik kumla ben normalde gemlikte oturuyorum hafta sonlari buraya kaciyoruz
Bizde de ayni sorun war 6bucukta kalkiyor bizim cadi da yani uyumasi icin neler denedim bilemezsiniz
Oyyy geçmiş olsun. Haşlanmış patates yedirOfff walla nazara geldi hayallerim bu gun dugun war dun gece kiz ishal oldu hemen nisasta muz ne buldusam yukledim insallah durur![]()