• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Obası...

Ad: beyaz lotus
Güncel kilo: 54.8
Boy: 1 61
Hedef kilo: 49
Bize kendini anlat: pazar günü istemeye gelecekler ve ben kemerime sigamiyorum zayiflayim dedikçe daha çok yiyorum bir haftadi göbeğim patlamak üzere lutfen yardim edin :'( beni alın beni alın aranıza zayıflamak tan çok su göbekten kurtulmak istiyorum ama zayiflayinca kuculuyor napayım :'( başka kemer bulamadım mecburum :'( almaya vaktimde yok gezmeye ise gidiyorum şu anda daha bir sürü isim var :'(.

Sabah zayiflicam diye yine bir sürü şey yedim karnım aşırı şişti :'(

Allah başka dert vermesin diyim önce :) hayırlı olsun güzel telaşlarınız varmış.
İstemeye yarınmı geliyolar?

Ad: beyaz lotus
Güncel kilo: 54.8
Boy: 1 61
Hedef kilo: 49
Bize kendini anlat: pazar günü istemeye gelecekler ve ben kemerime sigamiyorum zayiflayim dedikçe daha çok yiyorum bir haftadi göbeğim patlamak üzere lutfen yardim edin :'( beni alın beni alın aranıza zayıflamak tan çok su göbekten kurtulmak istiyorum ama zayiflayinca kuculuyor napayım :'( başka kemer bulamadım mecburum :'( almaya vaktimde yok gezmeye ise gidiyorum şu anda daha bir sürü isim var :'(.

Sabah zayiflicam diye yine bir sürü şey yedim karnım aşırı şişti :'(
Oncelikle hayirli olsun allah baska dert wermesin....
Acil zencefil limon salatalik yesil elma 1 litre suda geceden bekledip icebilirsin yesilcay gunde 3 fincan icebilirsin hemen sisligi aliyorlar 1 haftada baya azmis mekik falan etki gosterirmi bilemiyorum

Haftaya geliyor lar bu göbek gitmeli :'( teşekkür ederim

Beyaz lotus bildiğim en hızlı etkili ve sağlıksız diyet isveç diyetidir tavsiye etmem karnın doymaz.

En etkili ve daha sağlıklı olanda dukan diyetidir. İlk başlangıçtaki atak evresi sana pazara kadar istediğini verir.
Atakta kabızlık olabilir 3 günden sonra onun içinde tarçınlı süt yada dukan birası denen sodalı yeşil çay yapılabilir.

Bir seçenekte karatay diyetidir.

Bir başka seçenekte detoks gibi olan hurma yoğurt diyeti. 5-7 gün yapılıyor da 7 çok uzun.
Yutubda bununla ilgili çok video var.

Yada kabak detoksu yapılabilir son 3 gün için.

Beyaz lotus bildiğim en hızlı etkili ve sağlıksız diyet isveç diyetidir tavsiye etmem karnın doymaz.

En etkili ve daha sağlıklı olanda dukan diyetidir. İlk başlangıçtaki atak evresi sana pazara kadar istediğini verir.
Atakta kabızlık olabilir 3 günden sonra onun içinde tarçınlı süt yada dukan birası denen sodalı yeşil çay yapılabilir.

Bir başka seçenekte detoks gibi olan hurma yoğurt diyeti. 5-7 gün yapılıyor da 7 çok uzun.

Dukan diyeti nasil sok kg mu werdiyor

Dukan diyeti nasil sok kg mu werdiyor

Yok şok gibi değil atak denilen ilk 5 gün şok gibi etki verebilir ama dukan diyet gibi değilde bir çeşit sağlıklı beslenme şekli gibi.
Karbonhidratsız protein ağırlıklı beslenme.
Baştan saf protein tüketiliyor sonradan aralıklarla sebzede ekleniyor.

Ha karatay varken dukanın lafı olmuyor tabi :)

Sitede karatay ve dukan başlıkları da var.

Dukanın protein günlerini 2 günlük yaptığımda çok güzel etki görüyorum bende.

Birde şekillenme etkisi yapsın diye karın egzersizleri yapabilirsin

Yok şok gibi değil atak denilen ilk 5 gün şok gibi etki verebilir ama dukan diyet gibi değilde bir çeşit sağlıklı beslenme şekli gibi.
Karbonhidratsız protein ağırlıklı beslenme.
Baştan saf protein tüketiliyor sonradan aralıklarla sebzede ekleniyor.

Ha karatay varken dukanın lafı olmuyor tabi :)

Sitede karatay ve dukan başlıkları da var.

Dukanın protein günlerini 2 günlük yaptığımda çok güzel etki görüyorum bende.

Birde şekillenme etkisi yapsın diye karın egzersizleri yapabilirsin
Bir inceliyim bakim tesekkur ederim

Çok teşekkür ederim kuzum ya geçen haftada bir şeyler yapmaya çalıştım ama nefsime hakim olamadım...

Buraya yazarsam herşeyi belki 1 haftada ödem felan gitse kemerime sigabilirim ah şu koca göbeğim :'(

Sabah yediğim bir sürü şeyi yazmıyorum artık aksam geldim buraya çünkü ...

Akşam 1 tabak yağlı çoban salata
2 bardak kiraz sapı çayı
2 bardak yeşil çay içtim
Şu içmeye devam ediyorum haydi bakalım inşallah iyi şeyler olur

Herkese bol kilo vermeler hayırlı akşamlar :*

Başlangıçta 12.gün
11.06.2019 - 12/40

Cumartesi

Sabah 9:30
2 tane soğanlı yumurta
1 kk süzme peynir
10 tane kiraz
4 tane kayısı
1 parmak krem peynirli ekmek

Akşam 16:00-17:00 arası
1 kepçe tarhana
1 tabak semizotu
6-7 tane köfte
Avucum kadar bi fırın pattis
Ayran+soda

19 da çay içerken kk kadar kağıt helva

Su 1.750 ml içmişim daha bu saate kadar :işsiz: eninde sonunda o 3 litreyi içicem.

50 dk yürüyüş

Başlangıçta 12.gün
11.06.2019 - 12/40

Cumartesi

Sabah 9:30
2 tane soğanlı yumurta
1 kk süzme peynir
10 tane kiraz
4 tane kayısı
1 parmak krem peynirli ekmek

Akşam 16:00-17:00 arası
1 kepçe tarhana
1 tabak semizotu
6-7 tane köfte
Avucum kadar bi fırın pattis
Ayran+soda

19 da çay içerken kk kadar kağıt helva

Su 1.750 ml içmişim daha bu saate kadar :işsiz: eninde sonunda o 3 litreyi içicem.

50 dk yürüyüş
güzel menü olmuş beğendim ben :KK45:

spor salonunu sordum bugün arkadaşa,oğlunun gittiği bir iki salon varmış biri 150tl diğeri 180 tl:KK12:
kendi başımın çaresine bakcam gibi görünüyo gene evde spora kaldık :D :D

spor salonunu sordum bugün arkadaşa,oğlunun gittiği bir iki salon varmış biri 150tl diğeri 180 tl:KK12:
kendi başımın çaresine bakcam gibi görünüyo gene evde spora kaldık :KK70: :KK70:

Benim gittiğim salonda öyle 150 aylık herşey dahil. Ben kampanyadan şey etmiştim 3 aylık 250 aylık 88 e mi geliyodu ne

Back
X