• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Obası...

karatay gibi bu da.ufak değişiklikleri var sadece.yap bakem nasıl oliyi etkisi :dondurma: ben de yapabilirim

Bunun interaktif diyetini almıştım ocakta 6 aylık bitmek üzere. 2-3 kilodan fazla veremedim ama mantığını kavradım.
Veremesende adam çok pozitif mesajlar gönderiyo iyi hissediyosun kendini.

Bunun interaktif diyetini almıştım ocakta 6 aylık bitmek üzere. 2-3 kilodan fazla veremedim ama mantığını kavradım.
Veremesende adam çok pozitif mesajlar gönderiyo iyi hissediyosun kendini.
okuyom şimdi internetten.akşamları çiğ sebze yenmicekse salata yemek de mantıksız oluyo dimi

okuyom şimdi internetten.akşamları çiğ sebze yenmicekse salata yemek de mantıksız oluyo dimi

Aslında hocanın mantığı sindirimi düzenleyip yavaş yavaş akşamı bıraktırmak.

İlk zaman akşam hafif bir kahvaltı yada çorba öneriyor zamanla acıkma hissedilmezse akşam yok. Ayran var probiyotik ilaçlar var

Aslında hocanın mantığı sindirimi düzenleyip yavaş yavaş akşamı bıraktırmak.

İlk zaman akşam hafif bir kahvaltı yada çorba öneriyor zamanla acıkma hissedilmezse akşam yok. Ayran var probiyotik ilaçlar var
Benim aklıma yattı basliyim ben buna bence efoya da uyar bu. Nego Nego kız fevzi özgönül diyetlne bi bak başlayak olmazsa kiz:halay:

Kızlar dün buraya gelmeden çok kuruyemiş yedim ondan mı oldu acaba kilom 1 kilo fazla görünüyor :'(

Bu sabah bir incir yedim sadece artık ise gideyim bol bol yeşilçay icicem bu göbek ne hamile gibiyim resmen :'(

Kızlar dün buraya gelmeden çok kuruyemiş yedim ondan mı oldu acaba kilom 1 kilo fazla görünüyor :'(

Bu sabah bir incir yedim sadece artık ise gideyim bol bol yeşilçay icicem bu göbek ne hamile gibiyim resmen :'(
kuruyemiş derken çiğ mi yoksa tuzlu mu?tuzluysa normaldir çerez cips çok tuzlu olduğu için çok fazla ödem yapıyo

kuruyemiş derken çiğ mi yoksa tuzlu mu?tuzluysa normaldir çerez cips çok tuzlu olduğu için çok fazla ödem yapıyo
Çiğ badem birde Antep fıstığı ama kalori fazla yağ oldu galiba ahh ahh stresten mi devasa oldu bu göbek yemekten mi çözemedim bakalım yarın neler olacak :'(

Çiğ badem birde Antep fıstığı ama kalori fazla yağ oldu galiba ahh ahh stresten mi devasa oldu bu göbek yemekten mi çözemedim bakalım yarın neler olacak :'(
çiğ kuruyemişin o kadar ödem yapıcağını sanmıyorum ya.başka bişey sebep olmuş olabilir.göbek için geceleri yoğurt limon pulbiber yendiğini duymuştum bi dene istersen

Back
X