Yerim![]()
Bu adamın diyetine uyarsam gayet iyi hissediyorum
karatay gibi bu da.ufak değişiklikleri var sadece.yap bakem nasıl oliyi etkisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerim![]()
Bu adamın diyetine uyarsam gayet iyi hissediyorum
üç aylık 6 aylık iyi aslında ama o parayı toplu vermek adama koyuyo işteBenim gittiğim salonda öyle 150 aylık herşey dahil. Ben kampanyadan şey etmiştim 3 aylık 250 aylık 88 e mi geliyodu ne
karatay gibi bu da.ufak değişiklikleri var sadece.yap bakem nasıl oliyi etkisiben de yapabilirim
üç aylık 6 aylık iyi aslında ama o parayı toplu vermek adama koyuyo işte![]()
ben de aynıyım kuaföre gitmiyom evde boyuyom saçımı evde kendim kesiyomKoymazmıiçkim sıkaram yok lan kuaförümde yok kendim boyuyorum gayet tasarruflu kadınım
okuyom şimdi internetten.akşamları çiğ sebze yenmicekse salata yemek de mantıksız oluyo dimiBunun interaktif diyetini almıştım ocakta 6 aylık bitmek üzere. 2-3 kilodan fazla veremedim ama mantığını kavradım.
Veremesende adam çok pozitif mesajlar gönderiyo iyi hissediyosun kendini.
ben de aynıyım kuaföre gitmiyom evde boyuyom saçımı evde kendim kesiyom![]()
okuyom şimdi internetten.akşamları çiğ sebze yenmicekse salata yemek de mantıksız oluyo dimi
Pazartesi sabah inşyarın mı gidiyo
Aynen senede ikiyi geçmiyo benimkideArada kestiriyorum parayı basıp![]()
Benim aklıma yattı basliyim ben buna bence efoya da uyar bu.Aslında hocanın mantığı sindirimi düzenleyip yavaş yavaş akşamı bıraktırmak.
İlk zaman akşam hafif bir kahvaltı yada çorba öneriyor zamanla acıkma hissedilmezse akşam yok. Ayran var probiyotik ilaçlar var
Haftayı iple cekersin artıkPazartesi sabah inş![]()
kuruyemiş derken çiğ mi yoksa tuzlu mu?tuzluysa normaldir çerez cips çok tuzlu olduğu için çok fazla ödem yapıyoKızlar dün buraya gelmeden çok kuruyemiş yedim ondan mı oldu acaba kilom 1 kilo fazla görünüyor :'(
Bu sabah bir incir yedim sadece artık ise gideyim bol bol yeşilçay icicem bu göbek ne hamile gibiyim resmen :'(
Çiğ badem birde Antep fıstığı ama kalori fazla yağ oldu galiba ahh ahh stresten mi devasa oldu bu göbek yemekten mi çözemedim bakalım yarın neler olacak :'(kuruyemiş derken çiğ mi yoksa tuzlu mu?tuzluysa normaldir çerez cips çok tuzlu olduğu için çok fazla ödem yapıyo
çiğ kuruyemişin o kadar ödem yapıcağını sanmıyorum ya.başka bişey sebep olmuş olabilir.göbek için geceleri yoğurt limon pulbiber yendiğini duymuştum bi dene istersenÇiğ badem birde Antep fıstığı ama kalori fazla yağ oldu galiba ahh ahh stresten mi devasa oldu bu göbek yemekten mi çözemedim bakalım yarın neler olacak :'(