- 11 Nisan 2007
- 87.235
- 512.015
- 1.223
İyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar.. Hep beraber ideal kilomuza inmek için toplanıyoruz..
Kurallar basit..
❤Her cumartesi tartı günü.. kilomuzu
(geçen hafta/ güncel / fark/ yüzde) şeklinde bildiriyoruz.
❤Her gün menü, spor ve içtiğimiz suyu bildirmek mecburi..
İlk resmi tartı günümüz 20 nisan cumartesi
Hedefimiz ramazan bayramına kadar elimizden geldikçe ideal kilomuza ulaşmak..
Şimdilik bu kadar haydi başlayalım
20 nisan 2019 cumartesi başlayanlar için anket:
Ad:
Boy:
Hedef kilo:
Bize kendini anlat:
Katılmak isteyenler anketi doldursun lütfen :)
Oglen 1 tabak corca yanlis yazmisim duzeltme yi bulamadimkahvaltı az olmuş yumurta domates salatalık da olsa güzel olurdu
öğlen biraz fazla geldi ama genel olarak güzel menü olmuş
patlamış mısır tuzluysa ödem yapar dikkat et kuzu
su az olmuş
içtiğin kahvelerin yerine ayrıca su içmelisin
Kız kaçtık hemen 250ye yapan bi dişçi buldum da önce antibiyotik başladık bakalım haftaya kaldıgeçmiş olsun kuzum.kanal tedaviye çok değil mi ya 650 lira tek dişe bi de piiii
Hoş geldin cnm bende 102 den 65e kadar düştüm de bu ara ilaç serum ramazan derken aldım biraz.. tekrar başlıyorum inş2 gunluk kacamaklarim bana 800 gram olarak geri donmus malesef.
Kozmogirl
34
78.8
1.57
65 ilk hedef 60 asil hedef
2 tane nur topu gibi bebegim var biri 26 aylik digeri ise 7.5 aylik canları sagolsun yavrularimin bana biraktiklari miras bu killolar . Aldigim kilolari veremeden ust ustte olunca hamileliklerim baya bi yukarlarda kaldi tartinin ibresi.Niyet ettim bu sefer ulasicam hedefe daha oncede basarmistim 81 kilodan 57 kiloya dusmustum biliyorum bu sefer isim daha zor iki tane bebeyle ama yapicam.sizinle motivasyon olmaya geldim umarim gec kalmamisimdir.
Masallah canim baya vermissin sende bende diyetisyen kontrolunde vermistim busefer diyetisyene gitmek istemedim hemen hemen ayni seyler veeiliyor cunku listede.motive olaccak biseyler ariyordum sizi buldum umarim biran once kurtuluruz kilolardan .tam olarak neler yapiyorsunuz yani gunluk beslenmenizi mi paylasiyorsunuz kilolari nezaman paylasiyorsunuz herhangi bi listeniz varmiHoş geldin cnm bende 102 den 65e kadar düştüm de bu ara ilaç serum ramazan derken aldım biraz.. tekrar başlıyorum inş![]()
Hosgwldin canim aksamlari ogunlerimizi yaziyoruz cumada tarti gunuMasallah canim baya vermissin sende bende diyetisyen kontrolunde vermistim busefer diyetisyene gitmek istemedim hemen hemen ayni seyler veeiliyor cunku listede.motive olaccak biseyler ariyordum sizi buldum umarim biran once kurtuluruz kilolardan .tam olarak neler yapiyorsunuz yani gunluk beslenmenizi mi paylasiyorsunuz kilolari nezaman paylasiyorsunuz herhangi bi listeniz varmi
Ne yaptın canım hala doktorda mısın
Hoş geldin aramızaİyigeceler arkadaşlar bende yaklasik bir bucuk aydir diyetteydim sizi su dakika fark ettim ve hemen yazmaya karar verdim.1.5 ayda 82.9 dan 78 e kadar indim yaklasik 5 kilo verdim 1 2 gundur azittim ama fazla yiyorum ve duzensiz tabi kac gelirim suan bilmiyorum sabah tartilicam size tekrar bilgileri guncelleyip yazicam tabi benide araniza kabul ederseniz cok sevinirim.
Nasıl devrediliyor bilmiyorum ki..Selamlar hanımlar. Gelemiyorum ama düzenli gelmem lazım yoksa olmuyor.
retro_hippo konunu maliye devretsene, tablo vs o ilgileniyor, sen bakamıyorsun pek konuya.
Mesaj atacaksın canım yönetimeNasıl devrediliyor bilmiyorum ki..
Hosbulduk canim yolumuz uzunNe yaptın canım hala doktorda mısın
Hoş geldin aramıza
Bugün yediklerim
1 adet filtre kahve
1 adet normal türk kahvesi
2 kase tarhana çorbası
1 kase yağlı çoban![]()