Diyet Pisti

hmmm anladım tatlım afiye olsun bana patetes de yasak özledim tadını kokusunu kızartmasını :):):):)
sende çalışıyomusun?

tşk neden yasak patates alerjin mi var yoksa diyet için kendine koyduğun bi yasak mı? çalışıyo sayılırım üni son sınıf öğrencisiyim devlet kurumunda staj yapıyorum sosyal hizmet uzmanı olarak

tşk neden yasak patates alerjin mi var yoksa diyet için kendine koyduğun bi yasak mı? çalışıyo sayılırım üni son sınıf öğrencisiyim devlet kurumunda staj yapıyorum sosyal hizmet uzmanı olarak

kolay gelsin tatlım.alerjim yok aksine bayılırım ama yıllardır annem beynime öyle soktu makarna ve kızartma dünyanın en tehlikeli yiyeceği.
sakın yemiceksin.yoksa ikiside en sevdiğim yemek

ya siz baya sağlıklı yiyorsunuz kızlar afiyet olsun

ben genelde akşam öğünümü az tutuyorum öğlen ekmeksiz normal yemek tüketiyorum öyle diyetler yapınca böle baş ağrısı baş dönmesi, halsizlik ben fena oluyorum valla zaten yapamıyorum öyle hemen pes ediyorum (

öğlen yemeğimde akşam yapıpta yiyemediğim fırında tavuk+patates tabi abartmadan.

genelde akşamları canımın çektiği şeyleri yeme isteğimide yarın öğlende yerim telkiniyle geçiştiriyorum :)))

kolay gelsin tatlım.alerjim yok aksine bayılırım ama yıllardır annem beynime öyle soktu makarna ve kızartma dünyanın en tehlikeli yiyeceği.

makarna için sossuz ve yoğurtsuz olarak sağlıklı diyorlar ama tabi uzman değilim sadece duyduklarım bunlar e patateside haşlama falan yesen ??? valla ben herşeyden yeme taraftarıyım ya ne bilim yanlışmı yapıyorum acaba ??

güzel bir teknikmiş:) ama bizim evde yağsız tuzsuz hiç birşey olmuyor ya

annen haklı aslında kızartma gerçekten tehlikeli, makarnaysa az yağlı ve soslu miktarı da az olunca daha masumane olabiliyo:)

yooo doru yapıyosun bak senin bizim gibi krizlerin tutmuyor onun için.
makarna evet sağlıklıymış bnm geçen cmt 8 kaşık makarna hakkım vardı mesela:)

hoşgeldin bebişim
yarın ölcünücez hazırlıklı ol:)

hoşbulduk yarın ölünücez ha yandım ben o zaman
hep diyete pzt. başalnır diye bir tabuyu yıkmak istedim perşembe başlıyım dedim ama
yarın ben başlangıç kilomdan fazla bile çıkarım
bide adetliyim
çok korkuyoruuuuuummmmm

vay oldukça sağlıklı afiyet olsun cnm

sağol canım ama benim böyledir
sabah -öğeln süper sağlıklı
akşam eşimle abartıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım böyle olamayacak
55 olana kadar eşim yanımda nutellalı ekem yese bile cok hırslıyımmmmm

:) hadi bakalım görelim esasında resim paylaşsak iyi olur demi???? yani bende paylaşsam hem kendimizi
başka bi gözle görürüz

bende aynı dertten muzdaribim cnm kocamla yemek yemek :)) ama bende kestim artık...

bende aynı dertten muzdaribim cnm kocamla yemek yemek :)) ama bende kestim artık...

valla kesmek lazım ,tabi erkeklerin tuzları kuru kolay kilo veriyorlar
dün mesela normal yemek yedik 2 saat sonra 2 dilim peynirli böreğe nutella sürüp yedi eşim
bu tabi benim canımı çektirmek yerine birzcık midemi bulandırdı ha ha ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…