- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
hmmm anladım tatlım afiye olsun bana patetes de yasaközledim tadını kokusunu kızartmasını :):):):)
sende çalışıyomusun?
ben diyete başlamadan önce yiyemiyordum vicdan azabı çekiyordum sanki çok kötü bişemiş gibi
geliyodu günaha giriyomuşum gibi
ne aptalmışım:)
tşk neden yasak patates alerjin mi var yoksa diyet için kendine koyduğun bi yasak mı? çalışıyo sayılırım üni son sınıf öğrencisiyim devlet kurumunda staj yapıyorum sosyal hizmet uzmanı olarak
haklısın ama ben dünde 1.5 lt su içiyorum fakat ona rağmen yapıyor
ah ah neler geçiyor aklımda bir bilseniz ahhh mantı çikulta,kazandibi,patatez kızartması
kolay gelsin tatlım.alerjim yok aksine bayılırım ama yıllardır annem beynime öyle soktu makarna ve kızartma dünyanın en tehlikeli yiyeceği.
sakın yemiceksin.yoksa ikiside en sevdiğim yemek
ya siz baya sağlıklı yiyorsunuz kızlar afiyet olsun
ben genelde akşam öğünümü az tutuyorum öğlen ekmeksiz normal yemek tüketiyorum öyle diyetler yapınca böle baş ağrısı baş dönmesi, halsizlik ben fena oluyorum valla zaten yapamıyorum öyle hemen pes ediyorum(
öğlen yemeğimde akşam yapıpta yiyemediğim fırında tavuk+patates tabi abartmadan.
genelde akşamları canımın çektiği şeyleri yeme isteğimide yarın öğlende yerim telkiniyle geçiştiriyorum :)))
kolay gelsin tatlım.alerjim yok aksine bayılırım ama yıllardır annem beynime öyle soktu makarna ve kızartma dünyanın en tehlikeli yiyeceği.
sakın yemiceksin.yoksa ikiside en sevdiğim yemek
makarna için sossuz ve yoğurtsuz olarak sağlıklı diyorlar ama tabi uzman değilim sadece duyduklarım bunlar e patateside haşlama falan yesen ??? valla ben herşeyden yeme taraftarıyım ya ne bilim yanlışmı yapıyorum acaba ??
ah ah neler geçiyor aklımda bir bilseniz ahhh mantı çikulta,kazandibi,patatez kızartması
annen haklı aslında kızartma gerçekten tehlikeli, makarnaysa az yağlı ve soslu miktarı da az olunca daha masumane olabiliyo:)
ahhhh ahhh ahhhh :))) ama düşman onlar bizim düşmanlarımız tü kaka
hoşgeldin bebişim
yarın ölcünücez hazırlıklı ol:)
vay oldukça sağlıklı afiyet olsun cnm
sağol canım ama benim böyledir
sabah -öğeln süper sağlıklı
akşam eşimle abartıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım böyle olamayacak
55 olana kadar eşim yanımda nutellalı ekem yese bile cok hırslıyımmmmm
tabi bana uyar ama nasıl paylaşacağımızı anlatman gerekir:):) hadi bakalım görelim esasında resim paylaşsak iyi olur demi???? yani bende paylaşsam hem kendimizi
başka bi gözle görürüz
sağol canım ama benim böyledir
sabah -öğeln süper sağlıklı
akşam eşimle abartıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım böyle olamayacak
55 olana kadar eşim yanımda nutellalı ekem yese bile cok hırslıyımmmmm
bende aynı dertten muzdaribim cnm kocamla yemek yemek :)) ama bende kestim artık...
tabi bana uyar ama nasıl paylaşacağımızı anlatman gerekir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?