- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
hoşbuldum:) 72 ile 68 arasında çok fark görmüyorum, çok mu ee gerçekçi olmak gerekirse orta karar ama kesinlikle verilemicek kilolar deil çünkü benm 76 kiloya çıkıp tekrar 64e indiğim de oldu ama yaşam stili haline getirmediğimiz için geri alıyoruz ,sadece karar vermek ve abur cubur ve ekmeği kesmek bile kilo verdiriyo tabi arkadaşların dediği gibi spor da önemli ve hızı arttırıcı bir etken
o kiloları geri nasıl aldın nasıl kıydın kendine:) bide verirken çok sıkı bir diyetmi yaptın? ben de 3 hafta 5 kilo verdim:)
hayatım bahane yokkk avize mağazamız var 20:20 de evde oluyorum kocama yemek hazırlıyorum sonra o yerken ben 45 dk leslie ile yürüyorum sonra duş alıyorum (allahtan bulaşıkları makineye koyabiliyor okadar eğittim :) yani bahanesi çok ama maalesef bahaneye yer yoook :)
3 haftada 5 kilo rüya gibi ne güzel
o kiloları geri nasıl aldın nasıl kıydın kendine:) bide verirken çok sıkı bir diyetmi yaptın? ben de 3 hafta 5 kilo verdim:)
spor olarak en fazla yürüyüş yapabiliyorum oda 30 dk bi işe yaramıyor yani.geçenlerde jillian michaels 30 day shred diye bi egsersiz programı var ona başlım dedin 30 dk lık bişe 10 dk da kesildim hala hertarafım ağrıyor ama sizede şiddetle öneririm.çok güzel bi program
sen o rüyayı bide bana sor kabustu:) işyerimde 14 kilo veren bi kız var oda diyet ve sporla vermiş
ve şimdi istesede yiyemiyor.kiloda almıyor darısı başımıza:)
hiç sıkı bir diyet yapmadım biliyormusun mesela pasta kesiliyordu ofiste ben sadece 1 çatal alıyordum ve 2 çatalın bana başka bir tat vermeyeceğine kendimi ikna etmiştim ekmek sadece sabah ve öğlen yiyordum öyle her öğünü azalttım bzen 5 çaylarında browni bile yedim ama dengeledim akşam yemedim mesela 1 yoğurt ve çorbayla geçiştirdim ama çok fazla spor yaptım evde cd lerle :)) nasılmı aldım kendimi kcamın yemelerine kaptırdım bide akşam yemeği çok sıkıntılı bizde eve geç gidince o saatte yedim e ütüden çamaşırdan ilk etapta başımıda kaldıramadım şimdi umrumda değil hafta sonlarına bırakıyorum o işleri spor benim için 1. sırada :)) valla kıyma meselesine gelince farkındasın ama önüne geçmek için iraden motivasyonun yok. bide tuvalet meselesi çok önemli düzenli beslenirken onuda düzene sokmuştum benim en büyük meselem o . o rahatsa kilo vermede sıkıntı yok :)
bence sana faydası yok gibi gelmiştir, azimli ol bir de hiç olmadı ev işi yaparken ya da o 10 dakikalık egzersizlerinde poşet ya da streç film sar çok faydasını göreceksin kilonda fark olmayacak ama belirgin biincelme sağlıyo, ayrıca bence de 3 haftada 5 kilo çok iyi
cnm bende koşu bandı almak istiyorum eve ama malesef maddi sıkıntıdayım şu sıralar o da biraz moralimi bozuyor
neyse üstesinden gelicem bi şekilde dediğin gibi bahana yok:)
bnm avize ve ayna merakım var biliyomusun ikisinede bayılıyorum:)
3 haftada 5 Kg. incelten diyet
Pazartesi
Sabah : 1 dilim ekmek, bir parça yarım yağlı peynir çay, kahve, ada çayı, ıhlamur yoğurt (şekersiz)
Öğle : Bir kase salata; yanında yoğurt limon az tuz sirke nar ekşisi
Akşam : Bir tabak ıspanak yanında yoğurt
Salı
Sabah : Bir armut 10 adet light bisküvi
Öğle : Bir kase cacık (az tuzlu yağsız)
Akşam : 5 adet ekmeksiz hazırlanmış köfte
Çarşamba
Sabah : Bir adet greyfurt
Öğle : 100 gr haşlama veya fırında tavuk
Akşam : Bir tabak fırında mantar
Perşembe
Sabah : Bir dilim kepek ekmeği 3-4 siyah veya yeşil zeytin
Öğle : Bir tabak mevsim salatası
Akşam : Bir tabak yağsız menemen
Cuma
Sabah : 10 adet light çubuk kraker, Bir meyve suyu (sıkma)
Öğle : Bir tabak sebze musakka (tatlı kaşığı zeytinyağlı)
Akşam : 1 porsiyon bonfile ızgara
Cumartesi
Sabah : Peynirli sandviç
Öğle : 1 simit yanında çay (şekersiz)
Akşam : 1 porsiyon bonfile tavuk
Pazar
Sabah : 2 adet meyve
Öğle : Salata ve süzme yoğurt 1 kase
Akşam : 2 adet tavuk but veya 2 adet kanat yağda kızartılmayacak
Bu diyet sırasında haftada 3 kez yürüyüş veya egzersiz yapılmalı. Günde 2-3 litre(10-15 bardak) su mutlak içilmelidir. Diyete bu şekilde 3 hafta devam edilmelidir.
böyle bir diyetmi
yürüyüş bandına gerek yok cnm bas bas bağırıyorum burada "leslie sansone walk away 4 miles" internetten indiriyorsun ve yaptığı hareketleri yapıyorsun ilk etapta hepsini tamamlamak zorunda değilsin yavaş yavaş 1 haftadan sonra hepsini tamamlıyorsun zaten rahat bir şekilde .
avize meselesine gelince bursadayım beklerim hayatım.. 9 ay önce istanbuldan bursaya gelin geldim ben :)
cnm kusuruma bakma cehalet işte bilemedim:):):) hemen akşam indiriyorum dediğini.bende jillian michaels 30 day shred başlamayı düşünüyodum ama çok zor
senin dediğin daha basit sanırım
bursada kuzenim var bnm de inş en kısa zamanda gelirim seninde yolun antepe düşerse beklerim sana bol bol baklava yediririm:)
en büyük kötülük olurdu heralde demi:)
baklavamıııı :)) bayılırım tatlım ama evet bol bol olmasada kısmet olursa 2 dilim yeriz :)) geldiğinde beklerim cnm :)
jillian michaels bende dün indirdim evet zor görünüyor ama ben heralde ona 2 hafta sonra başlarım önce biraz kasları hareketlendirelim leslie ile :) çünkü 10 aydır yürüyüş bile nadir yapıyorum heryere arabayla gidip geliyorum maalesefönceden ben çok yürürdüm yaa
bizim baklavalarıda bilirsin bol fıstıklı bol yağlı ımmmmhhhh yedikçe yiyesi gelir insanın 2 dilim kesmezki:):):) ama öncesinde şöyle bol acılı bir kebap partisi yapıcan ardından baklavayı yicem :):):) ay sabah sabah ne iştahlıyım yahu :)
bende hemen bu akşam başlıyorum leslie ablayla bize şans dile tatlım:)
of of diyettede ne gitti ama bu anlatım :) ödül olarak verilebilir şöyle bir 10 kilo kaybettikten sonra :). şansımızı kendimiz yaratırız tatlım istersen yaparsın mesele zaman yaratmak ... yapacağına inanıyorum .. (torrnet kullanıyorsan indirmek daha kolay, ideo ingilizce ama zaten sadece hareketleri yapacaksın )
ben bi şekilde indiririm onu elimden kaçamaz merak etme:) ya gerçekten öle kilo verdikten sonra ödüller oluyormu doktorum bana hiç
vermiyor ödül.gerçi haksızlık etmim bu hafta bir kere öğlen en küçük boyundan mayonezsiz hamburger verdi. ve iki lokmada bitti
yani tabi ödül diyorsun 5 kilo vermişsin gidiyorsun hamburger yemeye haftasonu öğle saati mesela ama alıyorsun menüyü şimdi düşünüyorsun ya okadar diyet yaptım bu patates çok yağlı bir tane tadına baksam yeter ya hamburgerin ekmeğide çok sağlıksız görünüyor en iyisi yarısını yiyim kola almıyorsun bile menüde işte öyle ödüllendiriyorsun. yada dürüm alıp yarısını yiyip bana yetti diyip arkadaşına veriyorsun zaten için el vermiyor yani :) ama arada ödüllendirebilrisin kendini tabi doktorla zayıflıyorsan bence onu dinlemen önemli. şimdi mesele vücudunu çok iyi tanımada aslında seni ne kabız yapıyor , ne miğdeni yakıyor izleyip onlara ara vermek falan çok önemli cnm. mesela muz bayılırım ama 3 ayda 1 yiyorum. domatessiz öğün atlamazdım ama yediğim günler miğde yanmasından ölüyorum kesinlikle kestim. gibi sende vücudunu iyi dinle ve öğren ondan sonra kilo alsanda çok iyi bir şekilde müdahale edersin tabi fazladan 3 kiloya kadar tahammülün olsun benim gibi 10 kilo olmayı bekleme :))
:) tşk ederim cnm tavsiyelerin için.sen bu konuda baya yol ilermişsin.tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?