- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
sanırım haziranda olacak hı sen şimdi dicenki o zamana kadar zayıflarsın hesapladım cnm bu şekilde gidersemne zaman bu gelin hamamı ???
ne zaman bu gelin hamamı ???
sanırım haziranda olacak hı sen şimdi dicenki o zamana kadar zayıflarsın hesapladım cnm bu şekilde gidersem
en fazla 7 kilo daha vermiş olucam yani 65 olucam sence göbeğimin büyüklüğü değişirme :)):)
canım benim ben geçen yıl mayısta evlendim martta diyete başladım ve 10 kilo verdim 61 kilo falandım evlendiğimde ve inan bana balayında gayet rahat bir şekilde bikini giydim eşimle 8 yıl çıktıktan sonra evlendim ve eşimin bana bakışlarının bile değiştiğini farkettim merak etme yani :)) harika görünürsün emin ol ve bu hırslanman için güzel bir neden
nasıl bişemiş o:9
gitmek istemiyorsan eğer gerçekten bir bahane bul ve gitme ama bence okadar sıkma kendini nasıl olsa yakında sende fit olacaksın
olsun seninkide sağlıklı öyle düşün :)
yavrum benim zayıflat bizi :) mezun et bizi :)
spor salonlarında kulanılan programlardan bebeğim
ayyy şimdi içim kıpır kıpır oldu biliyomusun:) çok tşk ederim cnm senin boy kaçtı? bikini giydiğimde ilk seni hatırlıcam :) valla:)
bide ben hiç bikini giymedim bu güne kadar hep mayookadar hasretimki o duygular
azayip gaza geldim anammm
1,64 üm cnm ben ama bana güven hazirana kadar gayet iyi kilo verirsin ama sabırlı ol cnm.
inşallah bitecek hasret :))
bebişim yürübeee kim tutar seni :)) şaka bir yana yardım lazım olursa haber ver bebek :)
biticek bebem biticek :) belkide bu yaz sahilde karşına çıkarım limon sarısı bikinimle :)
aynı sahilde olmasakta resmini atarsın bebeğimmm :)
atarım vala seve seve:):):):) ya bişe sorucam ben bi sıralar sivilce için bi ilaç kullandım.
oda göbeğimde tüylenme yaptı acayip rahatsızım.göbeğe lazer yapılırmı çaresi varmı acep????
atarım vala seve seve:):):):) ya bişe sorucam ben bi sıralar sivilce için bi ilaç kullandım.
oda göbeğimde tüylenme yaptı acayip rahatsızım.göbeğe lazer yapılırmı çaresi varmı acep????
lazerin kısırlık yaptığını duydum tvde ben de o sebeple vazgeçtim uzman kişi epilasyon yaptırdığınız kişiye danışın eğer vicdanı varsa doğruyu söler diyodu
lazer yapıyolar cnm ama sen küçük bir kısımsa ağdaylada alabilirsin. benim bir arkadaşım çok rahatsızdı lazer yaptırmıştı...
ben lazer yaptırmayı hiç düşünmedim o nedenle araştırmada yapmadım açıkçası bilmiyorum yani olabilir cnm
lazer yapıyolar cnm ama sen küçük bir kısımsa ağdaylada alabilirsin. benim bir arkadaşım çok rahatsızdı lazer yaptırmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?