Diyet Pisti

canım benim ben geçen yıl mayısta evlendim martta diyete başladım ve 10 kilo verdim 61 kilo falandım evlendiğimde ve inan bana balayında gayet rahat bir şekilde bikini giydim eşimle 8 yıl çıktıktan sonra evlendim ve eşimin bana bakışlarının bile değiştiğini farkettim merak etme yani :)) harika görünürsün emin ol ve bu hırslanman için güzel bir neden

ayyy şimdi içim kıpır kıpır oldu biliyomusun:) çok tşk ederim cnm senin boy kaçtı? bikini giydiğimde ilk seni hatırlıcam :) valla:)

ayyy şimdi içim kıpır kıpır oldu biliyomusun:) çok tşk ederim cnm senin boy kaçtı? bikini giydiğimde ilk seni hatırlıcam :) valla:)

1,64 üm cnm ben ama bana güven hazirana kadar gayet iyi kilo verirsin ama sabırlı ol cnm.
bide ben hiç bikini giymedim bu güne kadar hep mayo okadar hasretimki o duygular

inşallah bitecek hasret :))

azayip gaza geldim anammm

bebişim yürübeee kim tutar seni :)) şaka bir yana yardım lazım olursa haber ver bebek :)

biticek bebem biticek :) belkide bu yaz sahilde karşına çıkarım limon sarısı bikinimle :)

atarım vala seve seve:):):):) ya bişe sorucam ben bi sıralar sivilce için bi ilaç kullandım.
oda göbeğimde tüylenme yaptı acayip rahatsızım.göbeğe lazer yapılırmı çaresi varmı acep????

lazer yapıyolar cnm ama sen küçük bir kısımsa ağdaylada alabilirsin. benim bir arkadaşım çok rahatsızdı lazer yaptırmıştı...

atarım vala seve seve:):):):) ya bişe sorucam ben bi sıralar sivilce için bi ilaç kullandım.
oda göbeğimde tüylenme yaptı acayip rahatsızım.göbeğe lazer yapılırmı çaresi varmı acep????

lazerin kısırlık yaptığını duydum tvde ben de o sebeple vazgeçtim uzman kişi epilasyon yaptırdığınız kişiye danışın eğer vicdanı varsa doğruyu söler diyodu

lazerin kısırlık yaptığını duydum tvde ben de o sebeple vazgeçtim uzman kişi epilasyon yaptırdığınız kişiye danışın eğer vicdanı varsa doğruyu söler diyodu

ben lazer yaptırmayı hiç düşünmedim o nedenle araştırmada yapmadım açıkçası bilmiyorum yani olabilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…