- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
Selaaam arkadaslar,
Bende buradayım...
Boy 1,55
Kilo 55,8
Hedef 48
senin o arkadaş evlimi
Selaaam arkadaslar,
Bende buradayım...
Boy 1,55
Kilo 55,8
Hedef 48
değilo cnm :)
hoşgeldinn
Selaaam arkadaslar,
Bende buradayım...
Boy 1,55
Kilo 55,8
Hedef 48
neden be kilon çok iyi:)bnm hedef kilom
değilo cnm :)
hoşgeldinn
hoşgeldin, senn formülün nedir 9 kilo vermişsin bilgilendir bakalım bizi:)
bazı gruplarda günlüklerde falan pirinç lapası diye birşey okuyorum bu konuda bilgisi olan var mı pirinç lapası, diyetteki yeri ve etkisi nedir?
bazı gruplarda günlüklerde falan pirinç lapası diye birşey okuyorum bu konuda bilgisi olan var mı pirinç lapası, diyetteki yeri ve etkisi nedir?
bence fena değil denenebilir gibi duruyobildiğim kadarıyla 3 gün uyguluyorsun 3 gün boyunca 1 öğün pirinç lapasuı yapıyorsun ödem atma için ama detaylı bilmiyorum cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...nluk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz.html
bence fena değil denenebilir gibi duruyo
en azından tartıya baktığımızda psikolojimizi olumlu etkiler belki:) şimdilik biraz düşüneyim kafama yatarsa denerimcanım eğer zayıflamak iin diyorsanız bu işe yarayan bir formül değil..
vücuttaki ödemi atıyor ..
O da gözle görünür bir değişiklik yaratmıyor
ayy yeni dışardan geldim ve cıs yaptım
bugünkü menüm kendini aştıyarın 500 kalori alıcam kesinlkle
2012-03-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tavuklu Patates Yemeği 0.5 PORSİYON 125
[2] Muz 0.5 ADET 50
[3] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 0.5 adet 59
[4] ekler 1 adet 250
[5] Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) 1 ADET 335
[6] Mercimek Un Çorbası 0.5 PORSİYON 92
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[8] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Ekmek 1 DİLİM 65
Toplam : 1149 kal.
kızlar 2gundur yuruorum heryerım agrıo....
wall ben hergün 4-5km yürüyorum bundan snr yaşam biçimim bnm bu....
ewet şkerim çalışıodum artık çalışmıyorum kadının maddi özgürlüğü bıdı bıdı gibi cümleler yalanmış ayol evlendım eşim çalıştırmıo o bişey demese ben çalışmaya dvm edecekdım ıyıkı çalıştırmıo kendıme ayıracak bol bol vaktim var...bide kilo verip çocuk sahibi olsam benden iyisi yok...ne güzel vaktin varmış:)
ewet şkerim çalışıodum artık çalışmıyorum kadının maddi özgürlüğü bıdı bıdı gibi cümleler yalanmış ayol evlendım eşim çalıştırmıo o bişey demese ben çalışmaya dvm edecekdım ıyıkı çalıştırmıo kendıme ayıracak bol bol vaktim var...bide kilo verip çocuk sahibi olsam benden iyisi yok...
benim kendi iş yerim vardı ona ragmen tövbe diorum kocam asla sunu yap bunu yap sunu alabılırsın bunu alamazsın gıbı cumleler kurmaz kuramazda:))cunku bnm calısmamamı ısteyen oydu:))bnm calısmamakdan bu kdr memnun oldugumun farkında deıl:))ve aynı ıse gıdenler gıbı sabah kalkınca mutlaka yapıcak 3-5 işim var...tek fark mecburıyetım yok rbbim herkese bnmki gibi bir aşkevlilik nasip etsin...ay deme öyle be çalışmak gibisi varmı? ben bekarım büyük konuşmum ama evleneceğim adama ilk şartım çalışmama karışmayacaksın olacak:)
ben tam bir işkoliğim.ya sabah uyanır uyanmaz bir hedefi olmalı insanın ya bugün işe gidicem şunları yapıcam gibi gibi
e bunun getirisi bide maaş ohhhhh ne güzel işte hem kocada sana kalk temizlik yap bulaşık yıka diyemez çünkü çalışıyosun ve seni anlamak zorunda
bi elbiseyi çok beğendin kocandan izin almak zorunda değilsin paran cebinde alırsın.sözün özü tatlım bence yol yakınken dön çalışmak gibisi yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?