Diyet Pisti

neden be kilon çok iyi:)bnm hedef kilom

değilo cnm :)

hoşgeldinn

hoşgeldin, senn formülün nedir 9 kilo vermişsin bilgilendir bakalım bizi:)

Hosbuldum kızlar..
55 kilo da zayıf durmuyorum ki basenli oldugum icin..

Ben kilo verirken porsiyonlarımı kücülttüm cips ve makarnayı hayatımdan cıkardım.. Pilav da oyle. Günde 4 dilim cavdar ekmegi yeme hakkım var.. 2sini sabah yiyorum ögle ve aksam 1er dilim. Pilav yedigimde (2 yk) ekmek yemedim.. Aslında denge en önemlisi.. İnanın yaparsınız, cünkü ben felaket yemeyi seven biriyim.. Suana kadar o kadar cok diyet yapıp bozdum ki sayısını bilmem. Burada birbirimizi motive ederiz.. güzel olur.
Diyet günlügümde daha ayrıntılı anlattım zaten isterseniz bakabilirsiniz..

Öylee iste 7 kilo daha versem cok güzel olacak yani umarım

bazı gruplarda günlüklerde falan pirinç lapası diye birşey okuyorum bu konuda bilgisi olan var mı pirinç lapası, diyetteki yeri ve etkisi nedir?

canım eğer zayıflamak iin diyorsanız bu işe yarayan bir formül değil..
vücuttaki ödemi atıyor ..
O da gözle görünür bir değişiklik yaratmıyor
en azından tartıya baktığımızda psikolojimizi olumlu etkiler belki:) şimdilik biraz düşüneyim kafama yatarsa denerim

ayy yeni dışardan geldim ve cıs yaptım

bugünkü menüm kendini aştı yarın 500 kalori alıcam kesinlkle
2012-03-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tavuklu Patates Yemeği 0.5 PORSİYON 125
[2] Muz 0.5 ADET 50
[3] Ayran (Büyük Bardak 295gr) 0.5 adet 59
[4] ekler 1 adet 250
[5] Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) 1 ADET 335
[6] Mercimek Un Çorbası 0.5 PORSİYON 92
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[8] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Ekmek 1 DİLİM 65
Toplam : 1149 kal.

sen 63 kilodasın diye bence bukadar rahatsın:)

ne güzel vaktin varmış:)
ewet şkerim çalışıodum artık çalışmıyorum kadının maddi özgürlüğü bıdı bıdı gibi cümleler yalanmış ayol evlendım eşim çalıştırmıo o bişey demese ben çalışmaya dvm edecekdım ıyıkı çalıştırmıo kendıme ayıracak bol bol vaktim var...bide kilo verip çocuk sahibi olsam benden iyisi yok...

ay deme öyle be çalışmak gibisi varmı? ben bekarım büyük konuşmum ama evleneceğim adama ilk şartım çalışmama karışmayacaksın olacak:)
ben tam bir işkoliğim.ya sabah uyanır uyanmaz bir hedefi olmalı insanın ya bugün işe gidicem şunları yapıcam gibi gibi
e bunun getirisi bide maaş ohhhhh ne güzel işte hem kocada sana kalk temizlik yap bulaşık yıka diyemez çünkü çalışıyosun ve seni anlamak zorunda
bi elbiseyi çok beğendin kocandan izin almak zorunda değilsin paran cebinde alırsın.sözün özü tatlım bence yol yakınken dön çalışmak gibisi yok:)

benim kendi iş yerim vardı ona ragmen tövbe diorum kocam asla sunu yap bunu yap sunu alabılırsın bunu alamazsın gıbı cumleler kurmaz kuramazda:))cunku bnm calısmamamı ısteyen oydu:))bnm calısmamakdan bu kdr memnun oldugumun farkında deıl:))ve aynı ıse gıdenler gıbı sabah kalkınca mutlaka yapıcak 3-5 işim var...tek fark mecburıyetım yok rbbim herkese bnmki gibi bir aşkevlilik nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…