- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
benim kendi iş yerim vardı ona ragmen tövbe diorum kocam asla sunu yap bunu yap sunu alabılırsın bunu alamazsın gıbı cumleler kurmaz kuramazda:))cunku bnm calısmamamı ısteyen oydu:))bnm calısmamakdan bu kdr memnun oldugumun farkında deıl:))ve aynı ıse gıdenler gıbı sabah kalkınca mutlaka yapıcak 3-5 işim var...tek fark mecburıyetım yok rbbim herkese bnmki gibi bir aşkevlilik nasip etsin...
sen 63 kilodasın diye bence bukadar rahatsın:)
miskinsid bende katılmak istıyorum aranıza
tamam canım hoş geldin kilo hedef kilo boy belirtisen süper olur
:26:yaza düğünüm var canım rahat olmamam lazım ama 2 haftadır baya sıkıyorum ondan ara gibi bişey oldu:26: yarın 500 kalori alıp arayı kapatcam
vala bnm yaza düğünüm olsa ağzıma lokma koymam:):):)
bende koymayım en iyisi şundandan bişi olmaz şundan da bişi olmaz diye diye bu hale geldim zaten
bende bu son bu son diye diye bu hale geldim tatlım:) ama senin işin daha zor bide evlenddikten sonrada kilo alırsın verebildiğin kadar ver
çok saol canım haklısın
kızlar yardımcıya 2. sorumlaya ihtiyacım var
boş zamanı olan tercihimdir:)
kızlar günaydın bugün kilo bildirimi :)
Bugün hastaneye gidicem rütin kontrolüm var
Bildirimleri yapınız siz ben eve gelince akşama sıralamayı yapıp bildiricem sağlıcakla kalın
kızlar günaydın bugün kilo bildirimi :)
Bugün hastaneye gidicem rütin kontrolüm var
Bildirimleri yapınız siz ben eve gelince akşama sıralamayı yapıp bildiricem sağlıcakla kalın
canım sürekli değil ama sıkıştığında yardımıcı olruum biliyorsun evliyim akşam 6dan sonra girmek sıkıntı olur ama yardım edebildiğimce ederim sen bilgileri topla ben burada tablo oluştururum mesela ok ...
yaşasınnn ben -600 geldim 72,200 çıktım tartıda hemde bu hafta regl haftam yani :))) süperrrr
kahvaltı: 1 simit
1 kk peynir
2 bardak şekersiz çay
yarım litre su
afiyet şeker olsun tatlım ama 1 simit fazla değilmi:)
günaydınlar olsun cnm
hergün benim fix kahvaltım bu ama şöyle bütün gün başka ekmek yok o yüzden dengelediğini düşünüyorum...
hmmm anladım cnm bende sabah 1 dilim ekmek ondan başka yok ama yapamadım tabi akşamlarıda 1 dilim yedim
ya aslında benim diyet politikamı biliyorsun yemekten aşırı kısmıyorum herşey yiyorum ama zamanında ve spor yapıyorum kesinlikle... ve bigün çok yediysem ertesi gün kısıyorum bide tabi 18:00dan sıonra yemek yok... mesela bende hipoglisemi araştırdılar birden acıkıyordum ve titreme geliyordu
doktor diyet verdi düzenli yapasan rahatlayacak kiloya ulaşırsın ve bu ani şeker düşmeleri yaşanmaz dedi onun içinde günde 6 dilim ekmek vardı yani aslına bakarsan ekmek çok zararlı değil ama beyaz olmayacak sağlıklı ekmek olacak ve tabi yağlı yemekler vs olmamalı o yüzden ekmek meselesine bu kadar takılmanın yanlış olduğunu düşünüyorum... ama tabi biraz fazla kilo vermek için 6 değilde 3 yada 4 dilime çekmek faydalı olur. öğün aralarında bişiler yemekte şart tabii :)) sabah sabah çok konuştum yine :)))
sen konuş cnm ya sen konuşmazsan halimiz harap :) ben araları hiç atlamıyorum ama aralarda çok az yaben sürekli açım çok uzun zamandır ilk defa dün doydum oda kocaman bir tabak pırasa yemeği 1 dilim ekmek yedi :):):)
ama acayip midem küçülmüş ya ben dünkü yediğim yemekle doğru düzgün doymazdım bile ama dün şiştim resmen 2 tane soda içtim:) ve havalara uçtum
midemin küçüleceğine hiç inanmıyordum :) ama olduuuuu küçüldüüüüü:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?