Diyet Pisti

amin diyelim artık:)

kızlar günaydın bugün kilo bildirimi :)

Bugün hastaneye gidicem rütin kontrolüm var
Bildirimleri yapınız siz ben eve gelince akşama sıralamayı yapıp bildiricem sağlıcakla kalın

kızlar yardımcıya 2. sorumlaya ihtiyacım var

boş zamanı olan tercihimdir:)

canım sürekli değil ama sıkıştığında yardımıcı olruum biliyorsun evliyim akşam 6dan sonra girmek sıkıntı olur ama yardım edebildiğimce ederim sen bilgileri topla ben burada tablo oluştururum mesela ok ...

Bildirimleri yapınız siz ben eve gelince akşama sıralamayı yapıp bildiricem sağlıcakla kalın

yaşasınnn ben -600 geldim 72,200 çıktım tartıda hemde bu hafta regl haftam yani :))) süperrrr

kahvaltı: 1 simit
1 kk peynir
2 bardak şekersiz çay
yarım litre su

bu arada geçmiş olsun cnm sağlıklı günler olsun öptümm

afiyet şeker olsun tatlım ama 1 simit fazla değilmi:)

hmmm anladım cnm bende sabah 1 dilim ekmek ondan başka yok ama yapamadım tabi akşamlarıda 1 dilim yedim

ya aslında benim diyet politikamı biliyorsun yemekten aşırı kısmıyorum herşey yiyorum ama zamanında ve spor yapıyorum kesinlikle... ve bigün çok yediysem ertesi gün kısıyorum bide tabi 18:00dan sıonra yemek yok... mesela bende hipoglisemi araştırdılar birden acıkıyordum ve titreme geliyordu

doktor diyet verdi düzenli yapasan rahatlayacak kiloya ulaşırsın ve bu ani şeker düşmeleri yaşanmaz dedi onun içinde günde 6 dilim ekmek vardı yani aslına bakarsan ekmek çok zararlı değil ama beyaz olmayacak sağlıklı ekmek olacak ve tabi yağlı yemekler vs olmamalı o yüzden ekmek meselesine bu kadar takılmanın yanlış olduğunu düşünüyorum... ama tabi biraz fazla kilo vermek için 6 değilde 3 yada 4 dilime çekmek faydalı olur. öğün aralarında bişiler yemekte şart tabii :)) sabah sabah çok konuştum yine :)))

sen konuş cnm ya sen konuşmazsan halimiz harap :) ben araları hiç atlamıyorum ama aralarda çok az ya ben sürekli açım çok uzun zamandır ilk defa dün doydum oda kocaman bir tabak pırasa yemeği 1 dilim ekmek yedi :):):)
ama acayip midem küçülmüş ya ben dünkü yediğim yemekle doğru düzgün doymazdım bile ama dün şiştim resmen 2 tane soda içtim:) ve havalara uçtum
midemin küçüleceğine hiç inanmıyordum :) ama olduuuuu küçüldüüüüü:):):)

ya sen biraz kendine güven bakalım sen kendini çok hafife alıyorsun kızıcam bak artık :)) gör bak daha ne değişiklikler olcak hayatımızda :))) zayıf zayıf dolaşacağız ortalıkta... limon rengi bikiniyi unutma bu arada renk seçimi harika bende düşünebilirim pişti olmayalım hayatım dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…