Diyet Pisti

öğle yemeğimmm

1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1,5 kase salata (mısır,salatalık,maydonoz sos:1 limon ve çok az tuz )

herkese afiyet olsun...

haklısın ama artık bu yazından sonra güveniyorum tatlım:):)
inş hayatımızda güzel değişiklikler olur mesela şöyle çok karizma bi sevgilim olsun istiyorum.bide limon rendi bikinim:)
pişti olalım cnm ben çok mutlu olurum severim öle şeler yani:)
zaten kafaya koydum bu yaz sahilde çıkıcam karşına:):):)

rica ederim cnm görevimiz:) gitseydi şu kilolarda kurtulaydık yaaa

yakında gidecekler

kızlar günaydın bugün kilo bildirimi :)

Bugün hastaneye gidicem rütin kontrolüm var
Bildirimleri yapınız siz ben eve gelince akşama sıralamayı yapıp bildiricem sağlıcakla kalın

geçmiş olsun canım

başlangıç 63.9
şimdi 63.2
hedef 56

nette sorun vardı anca girebildim herkese selamlar

2012-03-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

akşam
[1] Tulumba Tatlısı 2 ADET 90
[2] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[3] Yaprak Sarma (zeytinyağlı) 1 PORSİYON 268

ara
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4

ara
[6] Portakal 0.5 ADET 25
[7] Muz 0.5 ADET 50

ara
[8] sütaş light ayran (250ml) 1 adet 67.75

sabah
[9] Sahanda Yumurta 0.5 PORSİYON 80
[10] Ekmek 1 DİLİM 65
[11] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[12] Tereyağ 10 GRAM 71.7
[13] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
Toplam : 1004.85 k

dün o kadar yememe rağmem tartıda gram oynamadı

gün içinde yediğim şeyler;
sabah:
1 bardak light süt
1 dilim etimek
1 küçük domates
öğle:
5 köfte
100gr kadar tavuk eti
1 bardak ayran

birazdan da 1 kepçe çorba içicem ya et yediğim için suçluluk duyuyorum çok mu sizce?

hayır et yemen lazım yoksa kastan kaybedersin

gayet güzel menün bence suçluluk duyma
çorbanı da iç afiyet olsun

normalde et yemem ama iş yerinde mangal yakmışlardı çıkıntılık yapmak istemedim birden de kendime göre çok gibi geldi yediklerim bu arada leslie' yi ben de öneriyorum dün akşam yaptım baya terletti.

bende dün zumbaaaaaa yaptım acayip zevkli tabi 3 dk:):):) bu akşamda hem temizlik hem leslie :):):) inşş tabi
hep uyuya kalıyorum

gayet güzel menün bence suçluluk duyma
çorbanı da iç afiyet olsun

sevindm yaa valla bu şevkle gidip spor yaparım ben kilomda bi değişiklik göremedim bugün dijital olmadığı için belki de 68'in bir tık gerisindeydi ama umutluyum çünkü etkin bi şekilde 2 gün bitti diyetimde:)

bana da bikini rengi seçin bikini alırım zayıflıcam diye zayıflayamam o yüzden giyemem ve hatta moral bozukluğundan gitmem de ama bu yıl hepimiz için farklı olacak eminim:)

oo süper canım tabiki gitmiştir ilk günler daha çok gidiyor kilo birde bende hergün basen ve kalça hareketleri yapıyorum 2. haftaya girdim

bana da bikini rengi seçin bikini alırım zayıflıcam diye zayıflayamam o yüzden giyemem ve hatta moral bozukluğundan gitmem de ama bu yıl hepimiz için farklı olacak eminim:)

kendine güven tatlım kendine güvennnnnnnn.........
yosun yeşili veya mercan mavisi cam göbeğide olabilir yada kan kırmızısı :)
nasılımmmmmmmmmmm:))))))))

ama iyisin sen ve vaktin de var hem bak GWZNAZ la ben napalım hem tombikiz hem yalnız

herşeyin bir zamanı var canım yaa elbet sizde eşinizi bir yerde bulacaksnız bu arada bende balayı için bikini almayı planlıyorum yaz gelsin bende 38 beden oluyumgerisi kolay bikiniler rengarenk

herşeyin bir zamanı var canım yaa elbet sizde eşinizi bir yerde bulacaksnız bu arada bende balayı için bikini almayı planlıyorum yaz gelsin bende 38 beden oluyumgerisi kolay bikiniler rengarenk

herkes bunu diyor neden gelmiyor o zaman ya :):):):)
şaka bi yana şu kilolar bi gitsin aklımda biri var açılıcam ona:)

sende baya iyisin renk konusunda :)

içimde kaldı bacım ya bıktım hep siyah larcivert gri
içim karardı renklere hasretim :)
ya ben bu gün gene mesaiye kaldım kendime dışardan tavuk kebabı sipariş ettim
göğüs..ben ekmeksiz bu göğüsleri yesem yanındada salata var onu yesem bişe olurmu çok kararsızım mis gibide koktu(

ızgara nasılsa hadi ye saati daha fazla geçirmeden ... ama kesinlikle yanındaki pidelerden 1 cimcik bile yok pilavdanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…