Diyet Pisti

bende geldim aranıza herkeze bol şans diliyorum boy:167 kilo:73 hedef kilo: 60

hg emınım hepınız başarırsınız vermenız gereken kılo mıktarı bnmkının 4de 1i ya bnm yerımde olsaydınız nerden baslayacagımı bılemıorum 20-30 kılo veren ınsanların sabrına gıptayla bakıorum ....hepımıze kolay gelısn

bu gün herkes güneşin tadını çıkarıyor sanırım kimseler olmadığına göre... umarım peseden olmamıştır pazartesi gelirsiniz yani :)

bu gün biraz tozuttum kocişime kahvaltı hazırladım tabii

sabah
1 diim tam buğday ekmeği
1kk kaşar peyniri
domates salatalık
sucuklu yumurta (kafi miktarda)
ve çok utanıyorum 5-6 adt patates kızartması ama bu gün ödül gibi düşünebiliriz dimii

öğle yani şimdi

taze fasulye
yoğurt
ve 2 çatal ekmek kadayıfı

günaydın kıslarrrrrrrrr!!!!!

birkaç gündür yoktum malum haftasonu gezmece:)
ama hiç bozmadım diyeti aynen devam hiç bukadar gaza gelmemiştim yaw

hemen bugünkü menümü yazayım:
sabah:4 kaşık müsli yarım yağlı sütle+1 bardak çay
ara:2 adet galete(kepekli)
öğlen: 3 köfteyle kepek ekmeğine sandwich yaptım+1 ayran
ara:2 kayısı+2 tam ceviz
akşam:1 kase tavuklu yoğurt çorbası
belki karnım acıkırsa yeşil elma
bu hafta tartılıcam çok merak ediyom ne kadar vericem acaba

herkese bol şansssss

tebrikler cnm bu hırsla ve motivasyonla devam

ben gidişattan memnunum seni sormalı:)

ben pek iyi değilim bu hafta hiç kilo veremedim aslında 1.5 kilo yağdan vermişim fakat vücudum çok fazla ödem yapmış
halbuki regl de değilim.onun için tartıda hiç vermemiş göründüm bu sabahta onun acısıyla 1 tane sigara böreği yedim sıcak sıcak :):)
o an çok mutluydum yerken ama şimdi çok pişmanım

keşke yorumun altında beğenmedi diye de bi buton olsa sinirlenip yemeye dönmekle olmaz ki bikinini düşün hoşlandığın kişiyi düşün ve hatanı telafi et bakalım ekstra spor, ekstra su ve daha dikkatli ye bugün:)

haklısın düşünmeye başladım bile:) bnm 1 aydan beri ilk kaçamağımdı sigara böreği.
bidaha yapmıcam ama:) bikinimi alıcam inş yakında:)
sende nasıl gidiyor yokmu hiç kaçamak:)

haklısın düşünmeye başladım bile:) bnm 1 aydan beri ilk kaçamağımdı sigara böreği.
bidaha yapmıcam ama:) bikinimi alıcam inş yakında:)
sende nasıl gidiyor yokmu hiç kaçamak:)

iyice kilo ver kilonu oturt ondan sonra tam bedenine göre al şöle 36-38 beden:) ben de kaçamak oluyo tabiki dün akşam yemekte ekmek yedim ceza olarak sofradan kalktıktan 1 saat sonra hemen ekstra spor yaptım 40 dakika, diyetimde 1 hafta dolmadan 1 kilo verdim tabi lafı edilecek bi kilo deil şimdi yemeye başlasam geri alırım ama en azından başlangıç oldu benm için:)

spor olarak ne yapıyosun?

spor olarak ne yapıyosun?

leslie, plates karışık canım ne isterse onu yapıyorum ama youtube da bi video gördüm nesfit lessjamp gibi bişeydi tam hatırlamıyorum 20 dakikalık bi egzersizdi ve mükemmel ter attırıyo tabi ben poşette sarıyorum onunda artısı var spora

çok tşk ederim cnm.bu akşam düzenli spora başlıyorum inş.30 dk yürüyüş 30 dk egsersiz planlıyorum
yeterli olurmu sence?

bi anda yüklenme ilk yürüyüş yap bi kaç gün sonra egzersiz ekle ben direkt egzersizle başladım 4 gün bel ağrısını çektim, 1 saat yeter bence ama bi tavsiyem daha var daha önce yapmıştım şimdide tekrar başladım yatmadan önce mekik çek en az 25 falan olsun sonra zamanla arttırırsın

haklısın ama mekikte ısınmadan çekersen kaslara çok zarar veriyormuş öle diyolar artık 30 dk yürüyüşümü yaparım bu hafta evede gelir
dediğin gibi mekik çekerim ısınmış olurum.sonrada yemeğimi yerim:)
2.hafta hem yürüyüş hem egsersiz kasmaz inş beni :):)

alıştıktan sonra hiçbişey olmaz keşke vaktim olsa ben de yürüyüş yapabilsem sen 1 aydır diyet yapıyorum dedin hiç kilo vermedin mi

alıştıktan sonra hiçbişey olmaz keşke vaktim olsa ben de yürüyüş yapabilsem sen 1 aydır diyet yapıyorum dedin hiç kilo vermedin mi

5 kilo verdim 77 dim 72 oldum:):):):)
ama metobolizma durdu bu hafta hiç veremedim vücudum ödem yapmış.
onun için gözüm korkmaya başladı spor kesin yapacaksın dedi doktor.
ben sabah 07:30 iş başı akşam 19:30 da evde oluyom nasıl spor yapacaksam artık:)

vücudu şok edecek diyetler yapıyolar böyle durumlarda metobolizmayı şaşırtmak için ama benm bi fikrim yok bu konuda, bu ay da 5 kilo kadar verirsin bi sonraki ay daha zor olur:)

vücudu şok edecek diyetler yapıyolar böyle durumlarda metobolizmayı şaşırtmak için ama benm bi fikrim yok bu konuda, bu ay da 5 kilo kadar verirsin bi sonraki ay daha zor olur:)

bu ay 5 kilo verirsem havalara uçarım heralde:)
sonraki aylar çokmu zor geçiyor vücut alışmıyormu aç kalmaya? mide küçülmüyomu?
mesela ben 1 ay oldu ama hiç bir değişim yok midemde ve cnm hala herşeyi istiyor.
şok diyetler ileriki zamanlarda verecekmiş heralde doktorum tam bende bilmiyorum
yani sence bnm ağustosa kadar 55 olma şansım ne:):):)

samimi ol ama üzülmücem:):) gerçekci olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…