- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
bende geldim aranıza herkeze bol şans diliyorum boy:167 kilo:73 hedef kilo: 60
günaydın kıslarrrrrrrrr!!!!!
birkaç gündür yoktum malum haftasonu gezmece:)
ama hiç bozmadım diyeti aynen devam hiç bukadar gaza gelmemiştim yaw
hemen bugünkü menümü yazayım:
sabah:4 kaşık müsli yarım yağlı sütle+1 bardak çay
ara:2 adet galete(kepekli)
öğlen: 3 köfteyle kepek ekmeğine sandwich yaptım+1 ayran
ara:2 kayısı+2 tam ceviz
akşam:1 kase tavuklu yoğurt çorbası
belki karnım acıkırsa yeşil elma
bu hafta tartılıcam çok merak ediyom ne kadar vericem acaba
herkese bol şansssss
slm kızlar ben geldim nasılsınız nasıl gidiyor zayıflama işleri:)
ben gidişattan memnunum seni sormalı:)
keşke yorumun altında beğenmedi diye de bi buton olsaben pek iyi değilimbu hafta hiç kilo veremedim aslında 1.5 kilo yağdan vermişim fakat vücudum çok fazla ödem yapmış
halbuki regl de değilim.onun için tartıda hiç vermemiş göründümbu sabahta onun acısıyla 1 tane sigara böreği yedim sıcak sıcak :):)
o an çok mutluydum yerken ama şimdi çok pişmanım
keşke yorumun altında beğenmedi diye de bi buton olsasinirlenip yemeye dönmekle olmaz ki bikinini düşün hoşlandığın kişiyi düşün ve hatanı telafi et bakalım ekstra spor, ekstra su ve daha dikkatli ye bugün:)
haklısın düşünmeye başladım bile:) bnm 1 aydan beri ilk kaçamağımdı sigara böreği.
bidaha yapmıcam ama:) bikinimi alıcam inş yakında:)
sende nasıl gidiyor yokmu hiç kaçamak:)
iyice kilo ver kilonu oturt ondan sonra tam bedenine göre al şöle 36-38 beden:) ben de kaçamak oluyo tabiki dün akşam yemekte ekmek yedim ceza olarak sofradan kalktıktan 1 saat sonra hemen ekstra spor yaptım 40 dakika, diyetimde 1 hafta dolmadan 1 kilo verdim tabi lafı edilecek bi kilo deil şimdi yemeye başlasam geri alırım ama en azından başlangıç oldu benm için:)
spor olarak ne yapıyosun?
https://www.youtube.com/watch?v=P11H...eature=related
bi bak buraya istersen
çok tşk ederim cnm.bu akşam düzenli spora başlıyorum inş.30 dk yürüyüş 30 dk egsersiz planlıyorum
yeterli olurmu sence?
bi anda yüklenme ilk yürüyüş yap bi kaç gün sonra egzersiz ekle ben direkt egzersizle başladım 4 gün bel ağrısını çektim, 1 saat yeter bence ama bi tavsiyem daha var daha önce yapmıştım şimdide tekrar başladım yatmadan önce mekik çek en az 25 falan olsun sonra zamanla arttırırsın
alıştıktan sonra hiçbişey olmaz keşke vaktim olsa ben de yürüyüş yapabilsem sen 1 aydır diyet yapıyorum dedin hiç kilo vermedin mi
5 kilo verdim 77 dim 72 oldum:):):):)
ama metobolizma durdu bu hafta hiç veremedim vücudum ödem yapmış.
onun için gözüm korkmaya başladı spor kesin yapacaksın dedi doktor.
ben sabah 07:30 iş başı akşam 19:30 da evde oluyom nasıl spor yapacaksam artık:)
vücudu şok edecek diyetler yapıyolar böyle durumlarda metobolizmayı şaşırtmak için ama benm bi fikrim yok bu konuda, bu ay da 5 kilo kadar verirsin bi sonraki ay daha zor olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?