Diyet Pisti

ızgara nasılsa hadi ye saati daha fazla geçirmeden ... ama kesinlikle yanındaki pidelerden 1 cimcik bile yok pilavdanda

ohhhh be yemek yemek kadar güzeli yok yaaa:):):)0 yağ ızgara yanında tuzsuz salata ekmek nooooo pilav nooooo:))
yaşasın yemek yemeeeeeekkkk:):):)
keyfim yerine geldi ya :))

ohhhh be yemek yemek kadar güzeli yok yaaa:):):)0 yağ ızgara yanında tuzsuz salata ekmek nooooo pilav nooooo:))

afiyet bal şeker olsun tatlım... kendine geldin dimi gözlerin açıldı :) gözünün nuru geri geldi :))

afiyet bal şeker olsun tatlım... kendine geldin dimi gözlerin açıldı :) gözünün nuru geri geldi :))

yemin ederim öyle oldum:) tokluk gibisi yok ya :))
eve gitsem pırasa vardı cnm hiç istemiyodu kebap bana kan yaptı kan :))
bir antepli olarak kebaba dayanmak çok zorrr:)

herkes bunu diyor neden gelmiyor o zaman ya :):):):)
şaka bi yana şu kilolar bi gitsin aklımda biri var açılıcam ona:)

gelicek az sabret o seni bulur
hakkında hayırlısını diliyorum canm

yemek yemek gibi yok yaaa yemeğe aşığıııııııııııımmmmmaşkım duymasın:26:

gelicek az sabret o seni bulur
hakkında hayırlısını diliyorum canm

yemek yemek gibi yok yaaa yemeğe aşığıııııııııııımmmmmaşkım duymasın:26:

duyan duysun ulennnn boşversene :) :27 bende aşığım bide baklava olsa şimdi offfff bol fıstıklı :):)

selam kızlar nasılsınızz

dün giremedim kampüsten geç çıktık çok yorulmuştum...

ay bugün mağazalara uğrayayım dedim kıyafetlerin bedenini bulamadım moralim çok bozuldu yaa geçen sene 38 bedenken herşeyi giyiyordum 40 beden oldum resmen inş yaza kadar yine 38 olurum sonrada 36 inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…