Çok teşekkür ederimmmGünlüğün hayırlı olsun. Inşallah başarılı olursun.
Bnde diyet yapmak istiyorumMerhaba hanımlar.Kilo Verdiğim zaman sporla 15 kiloya kadara verdiğim ve sırf sıkıntıdan tekrar tekrar yiyip aldığım oldu.Şimdi yeni bir başlangıç yapıyorum.Katılmak isteyen herkes davetli.Öncelikle düzenli bir yeme stili ve spor yapıcam.Şu an 86.500 kiloyum ve upuzun bir yolum var.
Sizde benimle aynı yolda destekçi olmak istemezmisiniz? İsteyen ve daha önce kilo veren arkdalar deneyimlerini paylaşabilir.Herkes hedefini yazsın ve hedefini teşvik eden bir başka amaç bulsun.
Hedef:Şu an için 70
Amaç:Kilolu olmak istemiyorum ve sevgilim askere gidip geldiğinde onu şaşırtmak istiyorum
Son olsun diyen arkdaşlarım neredee
Bnde diyet yapmak istiyorumama bi türlü yapamıyorum önceden 50 kiloydum evlendikten sonra 70 kilo oldum ve tekrar 55 omak istiyorum sen diyet listeni bana da yazarmısin bnde artk vermek istyrm
Insallah veririz yaaa bnde dikkat etcm bnde abur çubuk düşkünuyum bnm için zor olacak ama olmak zorunda tekrar 38 beden olmak istiyorummmBeraber yapabiliriz canım.Ben ekmek yemiyorum.Tatlı ve abur cubura çok düşkün olduğum için onları da kestim.Günde üç öğün normal.İki tane ara öğün yiyorum.Ara öğünlerde yoğurt salata yada meyvenin yarısı.
Suyu 2 buçuk lt içmeyi düşünüyorum bugün onu aksattım biraz.
Akşam 6 dan sonra yemek yemedim.
Öğünlerde de tek tabak yemek yiyorum ekmeksiz makarna pilav harici herşey oluyo.
İnşallah verirsin canım konuyu takibe al haftalık tartılmamızı yazalım.Bırakmak yookk
Insallah veririz yaaa bnde dikkat etcm bnde abur çubuk düşkünuyum bnm için zor olacak ama olmak zorunda tekrar 38 beden olmak istiyorummm
Ekmeği hayatımdan çıkardım bugün hiç ekmek yemedim ama çekirdek ten vazgeçemiyorum ama onu da bırakcamOlcaz canım gün gün yazalım ve görelimm vazgeçmek yokkk.Ben inanıyorumm
çekirdek çok kilo yapıyo canım.Onun yerine haftada bir çok az yağla tuzsuz patlamış mısır patlatabilirsin kendine çok az :)Ekmeği hayatımdan çıkardım bugün hiç ekmek yemedim ama çekirdek ten vazgeçemiyorum ama onu da bırakcam
Kilo verene kadar yememeyi düşünüyorum abur cubur :)çekirdek çok kilo yapıyo canım.Onun yerine haftada bir çok az yağla tuzsuz patlamış mısır patlatabilirsin kendine çok az :)
Fatmacım yediklerimizi yazıyoruz :)Kilo verene kadar yememeyi düşünüyorum abur cubur :)
Bnde sabah azcık peynir 1 tane siyah ekmek yedim öğle 1 Tne elma yedim şuana kadar
Bn bi 10 kilo versem çok iyi olcak ama inşallah yaHadi
Hadi bakalım çok güzel gidiyoruzzz :)
Az önce bir konuda gördüm.Bir üye ekmeği tatlıyı glutenli yiyecekleri kesmiş ve 5 haftada 7.5 kilo vermiş.Bizde keserek verebiliriz.Tek yapmamız gereken vazgeçmemek.Bn bi 10 kilo versem çok iyi olcak ama inşallah ya
5 hafta da 7.5 kilo çokkk iyi aynen azimli olmak gerekiyo oda bnde çok az bakalım ama vermek zorundayım kendimi çok kötü hissediyorum kiloluAz önce bir konuda gördüm.Bir üye ekmeği tatlıyı glutenli yiyecekleri kesmiş ve 5 haftada 7.5 kilo vermiş.Bizde keserek verebiliriz.Tek yapmamız gereken vazgeçmemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?