diyet serüvenim!!!!!!!!

laviniabrs

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
5
2
6
35
İstanbul
Herkese selam. Bir kaç haftadır burayı iyice kontrol ediyorum, bakıyorum ne var ne yok ne olmuş :3: bende zayıflama aşamasındayım. En son kiloma baktığımda 70ti. Daha 18 yaşıma yeni girdim üstelik. Bacaklarımda cok kalın. Basen sıkıntım var. Göbekte yok Allahtan. işte staj yapıyorum zaten 3 gün.. Sabah normal kahvaltımı yapıyorum aşırıya kaçmamak şartıyla. Sabah kalktığımda 1 bardak süt içiyorum. İştahım kalmıy pek o yüzden çok yiyemiyorum. Ara öğün 1 kase yoğurt yada kuru kayısı, incir falan.. bazen de meyve yiyorum. Öğlen yemeğinde ise iş yerinde hangi yemek çıkarsa ondan en uygun olanını yiyorum. Zaten mutfaktakilerle cok samimi olduğum için sorun olmuyor. Yakınlık derecesi annem :52: ve arkadaşı :1::1: işte öyle böyle öğlen yemeğinden sonra da yine ara öğün çay olsun, az önceki şeyler olsun atıştırıyorum.. Kendi bildiğime göre her şey. Akşam da evde 7bucukta falan olduğum için iş yerinde hafif şeyler yiyorum yada bitki çayı.. ya da bir şey yemiyorum.. eve gidince de hiç aksatmadan egzersiz hareketlerimi yapıyorum. Masa başı olduğum için de hep oturuyorum, bana hiç yaramıyor oturmak .Ha tek işe yaradığı günde 2 3 litre su içmem. Spordan sonra da belki meyve yiyorum. Birde tiryakisi olduğum siyah çay içmeden asla duramam. Zaten şekeri pek sevmediğim için şekersiz içiyorum. :46: :46: öyle böyle derken kalan 4 günüm de evdeyim ve 1 saatlik tempolu yürüyüş yapıyorum. Daha yeni başladım ama 2 hafta oldu. Amacım bacaklarım incelsin. Basenlerim de. Ve deli gibi pantolon aramayayım bedenime göre :41: Umarım işe yarar. sizce yarar mı? ve burda birileri var mı acaba bunu yazdım :3: :3: sevgiyle kalın..

bence çok iyi gidiyorsun öğün atlamamaya çalış sporda yaptığına göre zaten çabucak verirsin yeter ki sıkılıp vazgeçme yaz gelmeden fıstık gibi olursun bu tempoyla sağlıklı beslenmene sporuna dikkat et tekrar başarılar sevgiler kolay gelsin:16:

selam, öncelikle kolay gelsin.
umarim diledigin kiloya cabucak ulasirsin.

Ama sana nacizhane tavsiye, aksam yemegi ye. Salata bile olsa, bir seyler atistir.
Spordan sonra meyveyide pek tavsiye etmiyorum. Mevyeyi ara ögun olarak, erken ye :34:

bence çok iyi gidiyorsun öğün atlamamaya çalış sporda yaptığına göre zaten çabucak verirsin yeter ki sıkılıp vazgeçme yaz gelmeden fıstık gibi olursun bu tempoyla sağlıklı beslenmene sporuna dikkat et tekrar başarılar sevgiler kolay gelsin:16:

çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için en güzeli olur :124:teşekkür ederim sevgiler :119::3:

selam, öncelikle kolay gelsin.
umarim diledigin kiloya cabucak ulasirsin.

Ama sana nacizhane tavsiye, aksam yemegi ye. Salata bile olsa, bir seyler atistir.
Spordan sonra meyveyide pek tavsiye etmiyorum. Mevyeyi ara ögun olarak, erken ye :34:

çok teşekkür ederim, inşallah...
tavsiye alınmıştır, spordan sonra meyve yok :46::46:

yavaşta olsa yürüyüşü illa yap bende diyete yeni başladım bende yürümüyorum özel günüm geçsin sabah erken kalkıp yüricem bu sabah tv.de duydum sabah erken saatte yapılan spor çok daha etkiliymiş yürüyüşte öyle :) hadi bakalım kolay gelsin bize

yavaşta olsa yürüyüşü illa yap bende diyete yeni başladım bende yürümüyorum özel günüm geçsin sabah erken kalkıp yüricem bu sabah tv.de duydum sabah erken saatte yapılan spor çok daha etkiliymiş yürüyüşte öyle :) hadi bakalım kolay gelsin bize

hafta içi sabahları musait olmuyorum maalesef ama ınsallah iyi olsun her şey bizim için :124:

Back
X