Diyet sonrası beslenme

Minimaus91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
10
0
86
Ankara
Selam kızlar,21 temmuzdan beri diyetteyim.57kilo ile başladım şu an 50 kiloyum.Hedefim 48.Şimdi benim merak ettiğim bi konu var.Ben günde en fazla 750 kalori alarak yaptıyorum diyetimi,hedef kiloma ulaştığım zaman kaloriyi arttırmam gerekiyo ama kaç kalori artırırsam yeniden kilo almam? Yardımcı olursanız sevinirim :3:

Ya bende kilo vermek istiyorum spor da yapiyor mudun ve sabah öğlen akşam neler yiyodun mesela

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet günde en az bi saat spor yapıyorum genelde kardiyo tarzı.Ekmeği sadece kahvaltıda bi dilim yedim,öğlenleri genelde salata veya haşlanmış tavuk ya da ızgara köfte,haşlanmış sebze gibi şeyler yedim,akşamları ise evde ne yemek varsa yarım tabaktan biraz daha az yedim.Pilav,makarna,hamurişi,tatlı hiç tüketmedim.Süt ve yoğurdu bolca tükettim.Su fazla içemiyorum ama yine de günde en az 1 buçuk litre içmeye çalışırım.Tatlı isteğim olduğu zaman tarçınlı süt içtim.Akşam en geç 7den sonra bi şey yemedim sadece şekersiz kahve içtim.Benim yaptıklarım bunlar kolay gelsin :)

Çok tesekkürler bende aynı sekilde bir diyet yapiyorum umarim sonuç alırım. Gerçekten zayıflayacağıma inanamiyorum bir türlü ama pes etmeyeceğim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar,21 temmuzdan beri diyetteyim.57kilo ile başladım şu an 50 kiloyum.Hedefim 48.Şimdi benim merak ettiğim bi konu var.Ben günde en fazla 750 kalori alarak yaptıyorum diyetimi,hedef kiloma ulaştığım zaman kaloriyi arttırmam gerekiyo ama kaç kalori artırırsam yeniden kilo almam? Yardımcı olursanız sevinirim :3:

Etrafımda düşük kalori diyeti yapan çok tanıdığım oldu. Malesef pek artırmaman gerekiyor kilo almamak için. İstersen ilk önce bine çıkmayı dene ve bir süre kal. O şekilde yavaş yavaş artır belki faydalı olabilir. Vücudundaki kilo verme sonrası oluşan yoyo etkisi geçene kadar korumak için mücadele etmelisin. Sonra da düşük kaloriye alışmış olan ve ona göre enerji harcayan metabolizmanı tetikleyecek ve hızını artıracak birşeyler bulmalısın. Yoksa yine de kilo alabilirsin.

Back
X