diyet +spor=no göbek :))

hacer16

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
42
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar..

size 2 haftada neler yaptığımı anlatayım biraz..bu forumdan almış olduğum 1 ayda 8 kilo diyetini uyguladım her gün 2 litreye yakın su içtim vee her gün düzenli olarak yüksek tempoda aerobic step yaptım.2 haftada göbeğim gözle görülür derecede indi size uyguladığım egzersiin linkini atıyorum..egzersiz yaparken sevdiğiniz şarkılar da sırasıyla çalsın daha eğlenceli oluyor:)) sonuçları mutlaka yazın.düzenli yapın mutlaka..

Aerobic Fatburner - Warm-Up mit Jennifer Hößler - YouTube

Son düzenleme:
Vıdeoya baktım bıraz eglencelı gozukuyor bende yakında dıyete baslıcam spor zaten yapıyorum elıptık bısıklete bınıyorum bıde mekık cekıyorum degısık sporlarda yapmak ıstıyorum sana kolay gele canım kılo vermek spor yapmak cok eglencelı:3:

ben hem eğlenceli olsun hemde zayıflamama yardımcı olsun istiyorum:) spor yapmayı pek sevmiyorum çünkü:) zumba dansını da öneririm o da çok güzel.. inşallah sonuna kadar götürürüm.tartılmaya korkuorum nedense:) bnde tartı fobisi var sanırım D:

gider merak etme;) bende çok umutsuzdum kendimden ama yarısı gitti arkadaşlarım zayıfladınmı sen diyince çok mutlu oluyorum ya :)

kop kop müzzikle de denedim her yanım ağrıyooooooooooooooo

hamlamışım galiba :)

ama benim göbek çok az kaldı yaaaa :)

Back
X