Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef canım okulda o imkan yokSuveybe13 Cnm ben de çok kahve içerim sade kahve icmende bı sakınca yok Nescafe fln olmasın ama filtre kahve en iyisi yada Türk. Oh ne güzel boş ders iyidir mis gibi dinlen.yaris da yapabiliriz tabi
Canim kendi kilonu baz alarak kendin hedef belirle 20 gunde kac kilo verebilirsin tahmini,mesela ben 3.5 kilo hedefi koydum kendimeWalla süper olur gaza geliriz neye göre belirlicez hedefleri
Super olur kilolarimiz da yakin ikiser kisi yarisabiliriz,masalim sen lorelaii ve ben iki gurup olup yarisabiliriz.Koyalım canım
Bence yarışta yapabiliriz
Daha çok motive eder bizi
Hahaha ben de de oyle oluyir ama sinifci oldugum icin pek bos saatim olmuyor.Kızlar iki dersim boş öğrenciler geziye gittiler
Vallahi öğrenciyken boş derse bu kadar
sevinmiyordum![]()
Aynen canim Turk kahvesi en guzeli sekersiz tabi,bir cok faydasida kanitlanmis ozellikle spor oncesi icildiginde daha cok kalori yakilmasini sagliyor.Hatta su aralar tarcinli kahve cok yapiliyor diyetlerde diyetisyenler oneriyor.Suveybe13 Cnm ben de çok kahve içerim sade kahve icmende bı sakınca yok Nescafe fln olmasın ama filtre kahve en iyisi yada Türk. Oh ne güzel boş ders iyidir mis gibi dinlen.yaris da yapabiliriz tabi
Canim zaten ulasilabilecek hedefler koymak en mantiklisi,hem senin kilon cok az 3 kilo vermen yeterli olur.yani ben 20 günde 3 kilo anca veririm şuan malum dönem öncesi 55 biraz fazla cikio olabilirim tartida. O yüzden 1 mayısa hedefim 52 olmak olsun.Tarcini kahvede duymamıştim,yeşil çaya atıyorum ben de
Evet biliyorum ama şaşırtma maksatlı yapıyorum bir aydır kilo veremediğim için duzenimi menulerimi değiştirmeye çalışıyodum,şaşırtma amaçlı yani.sen ne güzel evde yiosun ben de evde hazırlayıp getiriorum.oglen menüsü karabugdayli kiymali lahana sarma 4 adet kucuk, 2 de kuru dolma, bol yeşil salataBen simdi eve yemege gidiyorum,sabah ve ogle arasi ara ogun yapmiyorum.
Aslinda gunde uc ana ogun ve bir ara ogunun saglik acisindan daha iyi oldugu soyleniyor diyetisyenler tarafindan,fazla ara ogun yapmak insulin icin pek iyi degilmis,hem karatay leptin hormonundan bahsediyor diger adiyla zayiflamaya yaedimci hormon yemek yedikten dort saat sonra salgilanmaya basliyor biz ara ogun yaparak leptinin salgilanmasini engelliyoruz.
Ama kahve,caylar,ayran leptini etkilemiyor.
Afiyet olsun canim,gayet guzel yaninda yogurtta ekleyebilirsin ozellikle eksi yogurt cok guzel yag yakici.Evet biliyorum ama şaşırtma maksatlı yapıyorum bir aydır kilo veremediğim için duzenimi menulerimi değiştirmeye çalışıyodum,şaşırtma amaçlı yani.sen ne güzel evde yiosun ben de evde hazırlayıp getiriorum.oglen menüsü karabugdayli kiymali lahana sarma 4 adet kucuk, 2 de kuru dolma, bol yeşil salata
Selam canim supersin eksiye dusmussun tebrikler,iki gun kahvalti disinda sadece salata mi yemeyi dusunuyorsun canim?Selam herkese. 1 yumurta ve sekersiz nescafe ile gune basladim.67.9 ciktim sonunda :) kahvem bitince marullari yikayip hazirlicam, kirmizi lahanami da haZirlicam iki gun dort ogun yiyecek sekilde cunku salata yapmayi hic sevmem useniyorum hep :) bakalim 2 gun salata yemek tartiya nasil etki edecek. Sabah bir yumurta yicem, aksam falan cok acikirsam da bir yumurta daha yerim ve sut icerim ya da yogurt yerim diye dusunuyorum.
Evet marul salatalik domates lahana koyucam ve bi de lor almayi dusunuyorum. Elma sirkesi ve limon eklicem sadeceSelam canim supersin eksiye dusmussun tebrikler,iki gun kahvalti disinda sadece salata mi yemeyi dusunuyorsun canim?
Hayir ama gecen haftadan beri bozmadigim halde kilo veremedim, 200 gr falan fazla ciktigim gunler bile oldu o yuzden vucudu sasirtmak adina daha once tuketmedigim bir seyler tuketeyim dedim. Bi de motivasyonum cok dustu o yuZden az kalori almak istiyorum,masal3487 ev ile işinin yakın olması hayalim çok güzel,menü super herşey var
kakaovanilya arada şok diyet fln mı uyguluosun Cnm