• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

masal3487 masal3487 kuzum buarlalar esimle aram bozuldu cok kirildim ben boyle bi olay yasayinca icime kapaniyorum telefonla falan uğraşmıyorum deli gibi kitap okuyorum oyle bi bunalim gecirdim dış dünyadan baglatimi kesmistim simdi hamd olsun baristik❤ daha cok gelicem kuzum merak etme buarada pazar size mujdem var tartiii cok mutlu etti beni :KK66: masalim belki kendimi öyle affetiririm❤
Tatlim ben de diyeti devam ettiremedigin icin gelmiyorsun sandim,hadi bakalim eksi varsa helede seksenleri gorduysen ohh ne ala:)

Kuzum hepimiz ara ara tartisiyoruz,tartismasiz iliski olmaz zaten kendini o kadar mutsuz hissetme sanirim cok hassassin.

Tatlim calisabilecegin kendi bolumune gore bir is bulabilirsin aslinda,bence de calismak ugras her anlamda iyi gelir insallah.

Gunaydin kizlar. Kahvaltim 1 kupa kahve ve 1 paket limon lifli diyet biskuvi.

Kilomu yazdigim bir app vardi telimde, en son 24 nisanda 65.4musum, arti cikinca guncelleme yapmiyorum, 20 gun sonra ilk kez 65.4 altina dustum bugun, ne kadar uzun sure verememisim tam 20 gun bosa gitmis cok uzuldum valla :( 3 haftada 2-3 kilo verilebilirdi. Buyuk konusmiyim ama tatile kadar hic bozmicam.

Kızlar bu hafta 18.00 dan sonra hiç birşey yemedim
17 civarı yemek yedim saat 18 olmadan da sütlü kahvemi içtim ve hiç acıkmadım ondan sonrada
İnsan o saatten sonra birşey yemeyince kendini çok iyi hissediyor
Birde saat 18 den sonra birşey yemezsen gençlik ve güzellik hormonu full salgılanırmış

dunku bildirim
kahvalti, yulaf kepegi pogaasi, sahanda yumurta, peynir, zeytin
ogle yogurt sehriye corbasi, tavuk kulbasti
aksam yogurt, taze fasulye, kisir
ara 3 ceviz, 3 yeni dunya, dut, iki catal yas pasta

bakalim bugun daha cok spor yapacagim, yas pastanin kalorisini harcayayim

Bu hafta olmadiysa haftaya kesin guzel bir eksi gelir. 62-63e dussek bir an once cok guzel olacak, 59a cok yakin hissedip gaza geliriz gibime geliyor
Ben de bi 65 e düşsem nasıl gaza gelcem var ya yıllardır 65 i hic görmedim. Tabi tam Anlamıyla ilk defa kiloma bu kadar dikkat ediyorum. Ben umutluyum ya inşallah aksilik yaşamam.

Bugun erken kalktım eşimle beraber çıktık. spora gittim geldim.
Kahvaltım 8.30 bi kase süt ve special k kırmızı meyveli :)
Spordan çıkınca 10 adet falan çiğ fındık
Eve geldim 1 bardak daha süt .
Canım hic sabahları erken saatte kahvaltı yapmak istemiyor spora da Ac gidemem.
İkindi gibi de kahvaltılık bişeyler yemeyi düşünüyorum .

Bugun evlilik yıldönümümüz :KK200:bahane ya kendimi sımartim diyorum. Canım cok Pizza çekiyo kaç gundur kendim yapcam :hamarat:yiyim mi kızlar.:110: Dısarı çıkarız ama dısarda yemek istemiyorum abartırım çünkü.:rolleyes:
Tatlim oncelikle esinle nice mutlu,guzel yillariniz olsun,yillar gectikce askiniz sevginiz arttikca artsin,evinizden hzuur eksik olmasin.

Gel gelelim pizzaya kuzu pazar tarti gunumuz ama:( yarina ertelesniz kutlamayi olmaz mi?

Merhaba kizlar kalp carpntsyla uyandim bu sabah esim apar topar isten geldi hastaneye gittik ekg cektiler oksijen ritm kontrolü yaptılar nefesim daraldi kendimi hastaneye zor attim kizlar cok kötü oldum elim ayagim titredi uyustu hastanede yattim simdi gonderdiler bin şukur kalbimde bi sorun cikmadi ALLAHIMA hamd olsun❤

20170513_125731.webp
ağır tranvadan dolayi anksiyete bozukluğu cikti acilen psikiyatrise görünmemi soyledi doktor agir derece atlatiyormusum bu hastalik hakkında bilginiz var mi kizlar aglama nöbetleri kalp agrisi nefes alamama uykudan sicrayarak kalp carpntisyla uyanma kendi kendine konusma bu takim seyler var bende :KK43: napicam kizlar bana yardim edin

Merhaba kizlar kalp carpntsyla uyandim bu sabah esim apar topar isten geldi hastaneye gittik ekg cektiler oksijen ritm kontrolü yaptılar nefesim daraldi kendimi hastaneye zor attim kizlar cok kötü oldum elim ayagim titredi uyustu hastanede yattim simdi gonderdiler bin şukur kalbimde bi sorun cikmadi ALLAHIMA hamd olsun❤

Eki Görüntüle 1995176 ağır tranvadan dolayi anksiyete bozukluğu cikti acilen psikiyatrise görünmemi soyledi doktor agir derece atlatiyormusum bu hastalik hakkında bilginiz var mi kizlar aglama nöbetleri kalp agrisi nefes alamama uykudan sicrayarak kalp carpntisyla uyanma kendi kendine konusma bu takim seyler var bende :KK43: napicam kizlar bana yardim edin
Kuzum benim ya ayy kiyamam:( suan icin bebek calismalari yoksa acilen psikiyatriye git.Benim annem de de vardi ama agir duzeyde olmadigi icin antidepresanlarla kendini cok iyi hissediyor.

Tatlim dusukler sonrasi mi oldu yoksa daha once var miydi boyle bir sey?Rabbim hayirli sifalar versin.

Kuzum benim ya ayy kiyamam:KK43: suan icin bebek calismalari yoksa acilen psikiyatriye git.Benim annem de de vardi ama agir duzeyde olmadigi icin antidepresanlarla kendini cok iyi hissediyor.

Tatlim dusukler sonrasi mi oldu yoksa daha once var miydi boyle bir sey?Rabbim hayirli sifalar versin.
Yoktu kuzum ust uste düşük lerden somra oldu doktor bana kendin atlamaya calismissin ama atlatamassin dedi kuzum pskolijik durumu insanlar kucumser ustunde durmaz ama beden kadar onemli ruh sagligi dedi mutlaka gorunmem lazim sanirim hap verir suan bebek calismasi yapmıyoruz kuzum soylemesi ayip korunuyorum kendimi toplamadan olmaz kuzum baksana halime :( cok sagol kuzum AMIN ALLAH razi olsun anneciginede cok gecmis olsun❤

Eki Görüntüle 1995176 ağır tranvadan dolayi anksiyete bozukluğu cikti acilen psikiyatrise görünmemi soyledi doktor agir derece atlatiyormusum bu hastalik hakkında bilginiz var mi kizlar aglama nöbetleri kalp agrisi nefes alamama uykudan sicrayarak kalp carpntisyla uyanma kendi kendine konusma bu takim seyler var bende :KK43: napicam kizlar bana yardim edin
Cok gecmis olsun canim, bu durumu yasayan bir tanidigim yok ama ihmal etme psikiyatristi bence de, toplum olarak ruh sagligini hic onemsemiyoruz, aslinda bir sorunumuz yokken de duzenli olarak terapiye gitmemiz lazim bence. Insallah her sey yoluna girer

Bugun evlilik yıldönümümüz :KK200:bahane ya kendimi sımartim diyorum. Canım cok Pizza çekiyo kaç gundur kendim yapcam :hamarat:yiyim mi kızlar.:110: Dısarı çıkarız ama dısarda yemek istemiyorum abartırım çünkü.:rolleyes:
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim allah huzur saglik ve mutluluk versin :KK200: tarti gunu oncesi pizza kotu olur bence, disarida izgara et ve abartmadan meze tarzi bir seyler yesen daha iyi olur sanki ama ozel bir gunde istedigini yiyememek de kotu :)

Yoktu kuzum ust uste düşük lerden somra oldu doktor bana kendin atlamaya calismissin ama atlatamassin dedi kuzum pskolijik durumu insanlar kucumser ustunde durmaz ama beden kadar onemli ruh sagligi dedi mutlaka gorunmem lazim sanirim hap verir suan bebek calismasi yapmıyoruz kuzum soylemesi ayip korunuyorum kendimi toplamadan olmaz kuzum baksana halime :KK43: cok sagol kuzum AMIN ALLAH razi olsun anneciginede cok gecmis olsun❤
Tatlim madem korunuyorsun o zaman ihmal etme git,bazen donem donem herkeste olabilir ben de bir sene antidepresan kullanmistim cokta kotu degildim ustelik.

Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim allah huzur saglik ve mutluluk versin :KK200: tarti gunu oncesi pizza kotu olur bence, disarida izgara et ve abartmadan meze tarzi bir seyler yesen daha iyi olur sanki ama ozel bir gunde istedigini yiyememek de kotu :)
Valla benim ozel gunler tartidan onceye denk geldiginde erteliyorum bir gun sonra illa bugun yapilmasi gerekmiyor yani.

Back
X