- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Ben de cok heyecanliyim:))yarın tartı günü çok heyecanlıyım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de cok heyecanliyim:))yarın tartı günü çok heyecanlıyım![]()
Canim arti misin yoksa?Ama benim kaçamağım yok ki...
Aksine akşam yemeklerini genellikle çok hafif geçirdim ve 6 da falan bitirdim yeme işini. Moralim bozuk...
Bence sabredersen karşılığını alırsınAma benim kaçamağım yok ki...
Aksine akşam yemeklerini genellikle çok hafif geçirdim ve 6 da falan bitirdim yeme işini. Moralim bozuk...
65 kusuratları değişiyorCanim arti misin yoksa?

Evet canım,ne yazık kiCanim arti misin yoksa?
Kızlar sabah kilo bildirimi yapmayı unutmayın merakta bırakmayın bizi![]()
Hadi insallah merakla bekliyoruz:)65 kusuratları değişiyor
Yarın inşallah 64 ü görürüm![]()
Yok ben onu miraya sordum:))
Canim sen miydin bizden farkli gun tartilan?Evet canım,ne yazık ki
Ve bu hafta çok heyecanlıydım basamak değişecek diye
Kiz o kadar erken tartilma bekle azicik,sabah biraz fazla cikabilirsin.Hayatimda rejim yapmak bana heyecan veriyor kizlar buna tutundum bi amacim var saglikli bi beden ❤ kizlar yarinsabah erkenden kalkip kilomu bildircem![]()
Evet canım,cumaydı. Niyetim tartılsam da pazar günü kilomu yazmaktı. Ama zaten tartılınca moralim bozuldu. Bugün de fazla...Canim sen miydin bizden farkli gun tartilan?
Rahatlatacagını düşünüyorum ben. Streste oldugum sınav zamanlarında falan ben de uyuyamıyodum. Hemen melisa ya da papatya evde yurtta hangisi varsa içiyodum. Sürekli gülme istegi falan oluyo, gayet rahatlıyodum. Sakinlik veriyo. Deene bence sende. Aktardan da alabilirsin sallama da. Aktarrdan alsan daha iyi tabi. Aman fazla kacırmaKuzum bende o haplar hakkında iuo seyler duymadim simdi bi doktora gidiyim ama ben sanirim kesin hapligim agir dedigine gorekuzu melisa cayi yada papatya cayi rahatlatirmi beni uyku yönünde AMIN ALLAH razi olsun bitanem ❤