• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

kızlar kilolarımız yakın diye size bir şey sorucam masal3487 masal3487 Suveybe13 Suveybe13 K kokunhuzurmus
thigh gap dedikleri şey var ya üst baldırların arasının açık olması, sizin bacaklarda durumlar nasıl? alttaki resimdekilerden hangisine daha yakınsınız? eski kotlarımdan 2-3 tanesini denedim bugün göbek kapanmıyor tabii ki :)) bacak bölümünde genital bölgenin 3-4 parmak altında o boşluk var bende ama genital bölgenin hemen altında çok belirgin değil henüz, acaba ne zaman ara açılmaya başlar diye merak ediyorum. bi dahaki deneyişimde foto çekicem şimdi kaldırdım kotları diye üşendim yeniden giymeye.
Hic dikkat etmemisim ya bakim hemen:)

kızlar kilolarımız yakın diye size bir şey sorucam masal3487 masal3487 Suveybe13 Suveybe13 K kokunhuzurmus
thigh gap dedikleri şey var ya üst baldırların arasının açık olması, sizin bacaklarda durumlar nasıl? alttaki resimdekilerden hangisine daha yakınsınız? eski kotlarımdan 2-3 tanesini denedim bugün göbek kapanmıyor tabii ki :)) bacak bölümünde genital bölgenin 3-4 parmak altında o boşluk var bende ama genital bölgenin hemen altında çok belirgin değil henüz, acaba ne zaman ara açılmaya başlar diye merak ediyorum. bi dahaki deneyişimde foto çekicem şimdi kaldırdım kotları diye üşendim yeniden giymeye.
Canim ben de bosluk pek yok,hatta genital bolge altindaki ust bacak birbirine degiyir:(

Canim ben de bosluk pek yok,hatta genital bolge altindaki ust bacak birbirine degiyir:KK43:
Benim de oyle canim ya :( popoyu hafif geriye cikarinca bosluk olusuyor sadece :( genitalin hemen altinda o bosluk acilmadikca tartida eksi de gorsem zayiflamis Hissedemiyorum o yuzden kafaya taktim kac gundur :)) sanirim bi 5 kg falan daha eksilmemiz gerekecek onun icin

Kızlar size birşey soracağım. Kahvaltı da lor yemenizın bir sebebi var mi.

Ben spor yapamıyorum. çok zorlanıyorum. Bugün çocuk doktoruna gittim. Kadın 50 yaşını geçmiş 2 ayda 10 kilo verdim diyo. Gerçekten o kadar değişmiş ki maşallah. Ben niye böyleyim ya gerçekten. 2 Hafta da 1.300 verdim sadece. bugün de doktoru gördükten sonra dağıttım çikolata yedim. Çok üzgünüm çok. Neden iradesizim kızlar ya.

Benim de oyle canim ya :KK43: popoyu hafif geriye cikarinca bosluk olusuyor sadece :KK43: genitalin hemen altinda o bosluk acilmadikca tartida eksi de gorsem zayiflamis Hissedemiyorum o yuzden kafaya taktim kac gundur :)) sanirim bi 5 kg falan daha eksilmemiz gerekecek onun icin
Sen sormadan ben hic fark etmemisim ya,ben kollar ve gobege dikkat ediyorum cogunlukla bacaklara daha inemedim:))

Ben spor yapamıyorum. çok zorlanıyorum. Bugün çocuk doktoruna gittim. Kadın 50 yaşını geçmiş 2 ayda 10 kilo verdim diyo. Gerçekten o kadar değişmiş ki maşallah. Ben niye böyleyim ya gerçekten. 2 Hafta da 1.300 verdim sadece. bugün de doktoru gördükten sonra dağıttım çikolata yedim. Çok üzgünüm çok. Neden iradesizim kızlar ya.
Kac zamandir diyettesin canim? Benim de bozdugum zamanlar oldu 4-5 kez ama yeniden baslayip toparladim hep cunku 2.5 ay oluyor baslayali ve alistim artik rejime, o yuzden merak ettim acaba baslayali uzun zamab oldu mu diye

Akşam
Fırında balık ve bol salata
Yemekten sonra sütlü kahve içemedim balık yediğimden dolayı o yüzden tarçınlı Türk kahvesi içtim bir fincan
2 tl su içtim ama o en az 2,5 olur
Sporda yapmam lazım ama bedenen kendimi yorgun hissediyorum bakalım yapmaya çalışıcam yinede

Kızlar ya benim karnım ağrıyor ve bugünde kahve lekelenme geldi aksam uzeri. Aksama kadar yattım. Doğru dürüst bişey de yemedim.
Spora gitmeyince cok sinir oluyorum. Bugün dinleniyim dedim. Ne bilim yerleşme falansa bebek tutunamaz diye spora gitmedim hopluyoz zıplıoz fit jump aero dans horon falan. Korktum yani. Yarın da gitsem mi spora. Ya ds doktora gidiyim kesin o yap derse yaparım. Yani bebekse eger TaM tutunma sürecinde hopla zıpla olmaz sanıyorum ki.

Kuzular ben muhalebi yapicam ama az yapmam lazim esim icin cok olmasin malum ben yemiyorum nasil oran yapcam❤

Kac zamandir diyettesin canim? Benim de bozdugum zamanlar oldu 4-5 kez ama yeniden baslayip toparladim hep cunku 2.5 ay oluyor baslayali ve alistim artik rejime, o yuzden merak ettim acaba baslayali uzun zamab oldu mu diye
10 yıldır yapıyorum canım. 8. sınıftan beri

Kızlar ya benim karnım ağrıyor ve bugünde kahve lekelenme geldi aksam uzeri. Aksama kadar yattım. Doğru dürüst bişey de yemedim.
Spora gitmeyince cok sinir oluyorum. Bugün dinleniyim dedim. Ne bilim yerleşme falansa bebek tutunamaz diye spora gitmedim hopluyoz zıplıoz fit jump aero dans horon falan. Korktum yani. Yarın da gitsem mi spora. Ya ds doktora gidiyim kesin o yap derse yaparım. Yani bebekse eger TaM tutunma sürecinde hopla zıpla olmaz sanıyorum ki.
Bence de gitme canım.

20170516_005653.webp

Back
X