• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Aksam yuruyuse cikmayi dusunuyorum ama dun yuruyuse ciktigimda hicbir sorunum yokken eve geldigimde kafamin arkasi zonkladi uyuyana kadar hani beynim zonkluyor derler ya oyle bir sey ve tansiyonum 7/4tu. Tuzlu ayran icip yattim. Sabah kalktigimda kafamin zonklamasi gecmisti tansiyonum hala 7/4tu ama kendimi iyi hissediyordum, simdi de 10/7 cikti. Sizce bugun ciksam mi yuruyuse, kendi kendime triplere girdim dusup bayilir miyim diye :)) tansiyonum ayda yilda bir duser cunku

ben burdan önce ekonomi sayfalarında takılıyordum çok şey öğrendim oralardan
şuan uzağım heyecanla geri dönmeyi planlıyorum
şuan borcum var inşallah ağustosta bitecek
sonra o sayfalara dönüşüm felaket olacak:rapci:

Üsengeçler için ne önerirşin canım:110::mad:
canım arkadaşlarım haftada iki kere yemek yapıyorlarmış izin günlerinde
bana her gün yemek yapar mı çalışan kadın diyorlar
ben mutfakta hızlıyım vaktimi almıyor
sende haftada 2 kere toptan yapıp kafadan yemek düşüncesini çıkarabilirsin

Kizlar kahvalti

10.30 dort kasik lor peyniri,marul,3 ceviz,7 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta ve yesil cay.

Ara ogun 14.00 bir tane elma bir avuc kavrulmamis findik.

Aksam:16.15 bir tabak kiymali menemen,salata ve ayran.

2.5 litre su,saat alti gibi yuruyuse cikariz
canım menülerin harika olmuş :KK15:

Kızlar bana bir el atın. 79 u görünce bir tuhaf oldum. Deli gibi yemeye başladım ya. Valla utancmdan de yedigimi yazmıyorum
canım her gün önümde neler yiyorlar ama ben yersem mutsuz olacağımı düşünüyorum
en azından istediğimi yiyemiyorum ama böyle olmasından mutluyum yersem çok mutsuz olacağımı biliyorum

Aksam yuruyuse cikmayi dusunuyorum ama dun yuruyuse ciktigimda hicbir sorunum yokken eve geldigimde kafamin arkasi zonkladi uyuyana kadar hani beynim zonkluyor derler ya oyle bir sey ve tansiyonum 7/4tu. Tuzlu ayran icip yattim. Sabah kalktigimda kafamin zonklamasi gecmisti tansiyonum hala 7/4tu ama kendimi iyi hissediyordum, simdi de 10/7 cikti. Sizce bugun ciksam mi yuruyuse, kendi kendime triplere girdim dusup bayilir miyim diye :)) tansiyonum ayda yilda bir duser cunku
Canım bence çıkma. Allah korusun dediğin gibi bayılırsan gerçekten. Yada evin yakınlarında yavaş yavaş yürü .

canım arkadaşlarım haftada iki kere yemek yapıyorlarmış izin günlerinde
bana her gün yemek yapar mı çalışan kadın diyorlar
ben mutfakta hızlıyım vaktimi almıyor
sende haftada 2 kere toptan yapıp kafadan yemek düşüncesini çıkarabilirsin
Bekleyince tadı değişmiyor mu yemeklerin peki. Valla o kadar sorun ki yemek yapmak. evde tek olsam hergün yumurta yerdim. her ogün

Aslinda 80lerden 70lere dusunce gaza gelmen lazim niye yeme moduna girdin acaba. Tatil planiniz var mi? Ben yapacagim tatilleri dusunerek kendimi motive ediyorum su an
Yok canım kardeşimin nişanı olabilir aslında. daha önce de dedim. Beynim bir tuhaf çalışıyor. Bir kısmı ye diğer kısmı dur. bende yemeyi tercih ediyorum yerken rahat miyim hayır . Neden böyle oluyor anlamıyorum

canım her gün önümde neler yiyorlar ama ben yersem mutsuz olacağımı düşünüyorum
en azından istediğimi yiyemiyorum ama böyle olmasından mutluyum yersem çok mutsuz olacağımı biliyorum
Bende çok mutsuzum. Ne yapacağım bilmiyorum bu konu ile ilgili.

Ben de 30 yasindayim canim,ogretmenim 2.5 yillik evliyim ve evlendikten sonra kilo aldim malesef:KK43:

Pazar gunu tarti gunumuz canim,prsembede ara tarti yapiyoruz bilgin olsun

Keşke kilo almak da vermek kadar kolay olsa değil mi? :kızgın:
Perşembe günü tartılalım bakalım. :skandal:
Çok sık siteye giremesem de takip edeceğim özellikle bildirim için.
Vaktiyle burada d,yet gruplarının sayesinde 8 kilo vermiştim darısı şimdinin başına :deli:

3.30 gibi yediğim akşam menümden bahsedeyim size:
1 adet karnıyarık, 1 porsiyon pilav ve ayran aşı çorbası.
Az evvel de 2 ceviz ve nescafemi içtim. Bugün benim için tamamlandı.
Bakalım yarın nasıl beslencem :KK49:
Yarın kısmetse iş için şehirdışındayım kesinlikle kaçırmamam lazım. :duduk:

Yok canım kardeşimin nişanı olabilir aslında. daha önce de dedim. Beynim bir tuhaf çalışıyor. Bir kısmı ye diğer kısmı dur. bende yemeyi tercih ediyorum yerken rahat miyim hayır . Neden böyle oluyor anlamıyorum
Zayif oldugun fotolarin var mi onlari buzdolabina falan assan? Nisan da iyi bir motivasyon kaynagi olabilir bence. Internetten abiyelere falan bakip gaza getirsen kendini. Ben giyinip suslenmeyi cok sevdigim icin tatil alisverisini dusununce ya da eski dar kiyafetlerime falan bakinca kacamak yapmis olsam da toparliyorum hemen. Eski kotlarimdan birkac tanesini cikardim 2 haftada bir onlari deniyorum mesela. Dustan sonra dis fircalarken aynada yuzumu inceliyorum her gun, sac islakken yuz daha sisman duruyor cunku ama zamanla yuzun inceldikce hosuna gitmeye basliyor. Ben boyle kucuk seylerle motive oluyorum.

Hos geldin, benim ilk hedef 59u gormek ve verecegimiz kilolar hemen hemen ayni hedefim icin. Bayram tatiline 59lu kilolarda gitmek istiyorum. Basaririz umarim :)

Hoşgeldin canım

Back
X