• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

erkek arkadaşım iş için yurtdışındaydı bir süredir, birkaç günlüğüne gelip gidiyordu ama bayramda tamamen dönüyor. sürekli bir yere götüren ve çok yiyen ve yediren bir insan napıcam bilmiyorum, bir süre daha gelmese iyi olurdu :))) dışarı çıkmayıp evde takılsak bile üşenmeyip waffle hazırlayıp arkasından dondurmalı baklava falan getirir öyle bir tip napıcam bilmiyorum döndüğünde :))
Sana guzel bakıyor desene ;)❤❤

Merhaba herkese. Dün yürüyüşümü yaptım sabah yumurtamı yedim pastırmalı tulum peynirli çok az yağda yaptım yanına yeşil çay.
Öğlen göbekli naneli salata yedim süt lorlu.
Akşam da 100 gr et kavurma 2 çatal pirinc pilavi ve yarim haşlanmış patates yedim düğünde.
Tartıldım ve sonuç: 62.9
1.1 verdim 1. Haftanın sonunda :)
Bu hafta regl olcam umarım gaza gelip bozmam 60ı bir an önce tartıda görmeliyim sonra 5 lirakamlara marş marş !

Sabah 7 de tartıldım 65.1
kilo verimim falan durmadı pazartesi 64.6 dım
Kermes ve sarma işi olmasaydı belkide bugün 63 ü görecektim
Stres kilo vermeye engel oluyor ama elimde değil çok gerdi bu kaçamak durumu beni

Selam
Uzuuuun bi aradan sonra,unuttunuz beni... :-(
Bu ara fazlaca meşgul ve moody idim. Arada geldim,yazdiklarinizi okudum sessizce sadece
Bu sabah tartildim,nihayet 7 leri gordum ucundan; 79.8
Gecen hafta kilo veremedim, bu hafta da cok yogundum,spor yapamadim pek. Bu hafta daha duzenli giderim insallah
Insallah 8 leri bi daha hayat boyu hic gormem...

Selam
Uzuuuun bi aradan sonra,unuttunuz beni... :-(
Bu ara fazlaca meşgul ve moody idim. Arada geldim,yazdiklarinizi okudum sessizce sadece
Bu sabah tartildim,nihayet 7 leri gordum ucundan; 79.8
Gecen hafta kilo veremedim, bu hafta da cok yogundum,spor yapamadim pek. Bu hafta daha duzenli giderim insallah
Insallah 8 leri bi daha hayat boyu hic gormem...
Tebrikler canım. Tartıda ilk basamagin degistigini gormek cok guzel oluyor, bence artik daha sıkı sarılırsın diyete ve spora.

Kahvaltı
Biberli omlet,kavun,karpuz,çeri domates,salatalık,peynir,zeytin,ceviz
Öğlen sütlü kahve
Akşam çorba,zeytinyağlı yeşil fasulye,söğüş salata
Geç olmadan da bir daha sütlü kahve içerim
Bu arada kızlar ceviz suyuna başladım akşamdan koyuyorum sabah aç karna içiyorum

Sabah 2 karper peynir, yarim dilim kizarmis beyaz ekmek, minik parca gouda, domates, 2 tane eti form bitter cikolatali biskuvi, kahve
Ogle 1 haslanmis patates, 2 haslanmis yumurta, yogurt, semizotu
Aksam 1 haslanmis patates, 2 yk barbunya, 1 catal lazanya, 1 isirik taco

1.5 litre su, 3 kupa kahve

Menumu yazayimmm❤

Sabah 10.00
Menemen
Sekersiz cay
Yulaf kepekten yaptığım krebim

Öğlen 14.00
Mantarlı tavuklu sote
Kalan hakkimdan yulaf kepegimden ekmek(kucuk iki dilim)
Cacik

Akşam 18.00
Kucuk kofteli domates corbasi
1 bardak ayran

Spor
2 saat tempolu yürüyüş

Su 3litre

Back
X