• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

ayrıca canım senin hastalığını kimse bilmek zorunda değil insanlar seni zayıf noktalarından vurmaya çalışır hele akraba kesimi.bebek sürecinden de problemlerinden de kimseye bahsetmeyin her şey eşinle ikiniz arasında kalsın _Masalim_ _Masalim_
Tamam kuzum haklisin zaten o konuyla iglili hic kimseyle konusmuyorum ailem ve esim disinda cok yorgun ruhum zaten. Bende zayfliyorum zayflayinca aa zayfladin diyen olmaz ama kilo alinca oooo bu ne hal diyen cok oluyor neyazikki :( destegin icin cok sagol balim

kahvaltı klasik
öğlen bir elma
akşam bir kase mercimek çorbası,bir tavuk but,bir tane kendime özel yaptığım kıymalı yeşil mercimekli biber dolması,bol salata
veeee dayanamayıp gömdüğüm sarmalarım :kızgın:
bugün her şey güzel olacaktı ama sarmalar kanıma girdi :KK12:
yemekten sonra sütlü kahve
3 lt su içtim tabi o kadar sarmayı yiyince yanıyor insan :bicak:
spor yapıcam inşallah
Cok tatlisin ya bu anlatimina sadece afiyet bal seker olsun denir ;)

nasıl dayanilio ya bu protein günlerine, walla akşama kadar siktim dişimi ama basım fln döndü evde de bişey yok 2 dilim tam tahıl ve yeşil elma yemek zorunda kaldım.bayilcaktim az daha.@masalim Cnm ilaç kullanioddun dimi sakın bırakma hepimizin kullandığı dönemler oluo at bı tane milleti duyma.sanirim sen içine çok atiosun bazı seyleri.cunku enerjin güzel daha önce de demiştim biliosun ama iniş çıkış yaşıyosun gibi geldi bana.o da seni dışardan dolduruo olabilirler negatif anlamda ve sen de onlara vermedigin tepkiyi içinde buyutuo olabilirsin.

Kuzum yasadiklarim ust uste geldi sanirim agir geldi ama bende elimden geleni yapıyorum kuzum hayatin bi yerinden tuunmak icin... ya aslinda dayimi çok severim ama herseye kilo denilince cok stres oluyorum üzülüyorum INŞALLAH kilolardan kurtulurum canim cok teşekkür ederim kuzum icime atan biriyim beni cok guzel cozmussun birini kiricam diye aklim cikar kirilsamda susarim buda beni yıpratıyor sanirim hakkimizda hayirlisi kuzum zayifliyim en guzel cevap olur :KK66: cok sagol balim❤
nasıl dayanilio ya bu protein günlerine, walla akşama kadar siktim dişimi ama basım fln döndü evde de bişey yok 2 dilim tam tahıl ve yeşil elma yemek zorunda kaldım.bayilcaktim az daha.@masalim Cnm ilaç kullanioddun dimi sakın bırakma hepimizin kullandığı dönemler oluo at bı tane milleti duyma.sanirim sen içine çok atiosun bazı seyleri.cunku enerjin güzel daha önce de demiştim biliosun ama iniş çıkış yaşıyosun gibi geldi bana.o da seni dışardan dolduruo olabilirler negatif anlamda ve sen de onlara vermedigin tepkiyi içinde buyutuo olabilirsin.

L LoReLaiii kuzum biliyosun ben dukan yapıyorum ve saf protein gunu yani butun gun proteindeki gibi hic bi zaman tok olmuyorum protein beni tok tutuyor sanirim bende sunda zorlanıyorum saf gunu meyve yasak o beni etkiliyor

L LoReLaiii kuzum biliyosun ben dukan yapıyorum ve saf protein gunu yani butun gun proteindeki gibi hic bi zaman tok olmuyorum protein beni tok tutuyor sanirim bende sunda zorlanıyorum saf gunu meyve yasak o beni etkiliyor
Ben yoruldum belki ondan oldu enerjisiz kaldım Cnm

Olabilir kuzum bazen yorgun dusuyorum bende kuzu sana bisi daniscam brn 2 saat yürüyorum ya fazla mi sence ?
Yuruyuste sinirlamana gerek yok bence canım,sadece devam edebilmen önemli yanı 2 den az yürümeye başlarsan metabolizman alıştığı icin kilo vermede şimdiki verimi alamazsın.ama zaten kilo verdikce değişik sporlara baslayabilirsin lesliee vs. olabilir.hem sarkmanı önler ama 10 kilo fln olunca başla bence

Yuruyuste sinirlamana gerek yok bence canım,sadece devam edebilmen önemli yanı 2 den az yürümeye başlarsan metabolizman alıştığı icin kilo vermede şimdiki verimi alamazsın.ama zaten kilo verdikce değişik sporlara baslayabilirsin lesliee vs. olabilir.hem sarkmanı önler ama 10 kilo fln olunca başla bence
Tamam canim bi 10 kilo veriyim somra leslie başlarım tesekkur ederim ❤

Ne güzel canım benim durum çok kötü bu hafta ne güzel 63 ü görecektim çünkü pazartesi salı güzel eksiler görmüştüm ama perşembe kermesle verdiklerimi aldım:KK61:
Canım daha tartiya 1 gün var, banada öyle oluo eksiyi görünce hemen geri alma eğilimine giriyorum belki yarın alırım hatta ama bugünü sıkı tutarsın halledersin sen yarına eminim

Back
X