Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masalcım eksi var mı hiç iki gündür tartıda nasıl gidiyorKizlar bir kase tarhana corbasi bir kase yogurt yedim.
Canim hic tartilmadimki,sabah ac karinla tartilmak gerekiyor ben de cok erken uyaniyorum uyanir uyammaz da su ictigim icin tartilmadim hic.Masalcım eksi var mı hiç iki gündür tartıda nasıl gidiyor
Afiyet olsun canim cok guzel.Öğle yemeğim etli türlü 1 porsiyon
Kaç gun yapacaksın Cnm bu salata olayını2 haslanmis yumurta domates slaatalik sekersiz cay ictim sabah, simdi salatami haZirlamaya baslicam ve yesil cay icicem. Daha hic su icemedim, 2.5 litrenjn altina dusunce kilo vermem yavasliyo o yuzden 3 litreye tamamlamam lazim
Iradeli davranip peynir yememissin hic2 haslanmis yumurta domates slaatalik sekersiz cay ictim sabah, simdi salatami haZirlamaya baslicam ve yesil cay icicem. Daha hic su icemedim, 2.5 litrenjn altina dusunce kilo vermem yavasliyo o yuzden 3 litreye tamamlamam lazim
Bugun ikinci gunum yarin bi tartilicam eger bir sey fark etmezse daha once yaptigim gibi yagsiz protein sebze ve bir adet meyve seklinde devam edicemCnm
Kaç gun yapacaksın Cnm bu salata olayını
Salataya attim birazcik ama cok ufak yarim kibrit kutusu :)))Iradeli davranip peynir yememissin hicafiyet olsun canim gayet guzel.
O kadarcik olur canim:)Salataya attim birazcik ama cok ufak yarim kibrit kutusu :)))
Bende 1.66 biyundayi. 73 düsmustum herkez bundan aşagiya dusme gozlerin cokmus bla bla 73 kilonun neresi zayifsa.Valla canim ben sadece aileler konusunda degil arkadas konusunda da cok yipranmistim gecen sene,gecen kis 75 kiloydum yaza dogru 62 olmustum bir arkadasimda "bence artik verme, kilon cok iyi,kendiside diyet yapiyordu boyu 1.69 kilosu 63 tu 58 olmasi lazimmis boyu ve kilosu arasinda 10 kg fark olmaliymis,eee benim boyumda 1.60 benimde 50 kilo olmam lazim deyince yooo yas ilerledikce o orana bakilmazmis(kendisi benden 3 yas kucuk sadece)ayy simdi hatirladikca sinirlerim zipladi yine afedersiniz ama kit beyinli cok insan var en guzeli takmamak,cunku cogu kisi destek olacagina kostek olyor.0
INŞALLAH canim benim evet başarıcaz sonrada keyifli bi kahve icicez zaferimizi kutlariz karslikliİnşallah canim bu azimle verirsin.seninle hedeflerimiz ayni .

Canim suandada belli aslimda kilosu yakin olanlari rakip yapablrz benim ortim kilomuz yakin oldugu icinKizlar bu pazar kilo bildirimi yaptiktan sonra kilolariniz netlesir,diger haftada herkes bir rakip belirler yarisiriz.
Kuzum ben bianda 19 kilo aldim neden oldu bilmem dogal olarak insanlaron gozune battimBen de evlendikten sonra hep kilo aldim
Bana da tam tersi biraz zayiflasam aman kizim yuzun cokmus, kara olmussun daha zayiflama yeter gibi seyler soyluyorlar,sinirime dokunuyor benim iyiligimi istiyorsaniz kilo vermeme karismayin diyorum,suan onlara gore tam yerinde kilom,ama onemli olan benim kendimi nasil gordugum ve esimin nasil gordugu,zaten onlar oyle deyince ben de oglunuz zayiflamami istiyor diyorum susturuyorum:)
Saxnalardan seçmeler arkadasin saçmalamis canim sen takma süper gidiyorsun MAŞALLAH ❤Valla canim ben sadece aileler konusunda degil arkadas konusunda da cok yipranmistim gecen sene,gecen kis 75 kiloydum yaza dogru 62 olmustum bir arkadasimda "bence artik verme, kilon cok iyi,kendiside diyet yapiyordu boyu 1.69 kilosu 63 tu 58 olmasi lazimmis boyu ve kilosu arasinda 10 kg fark olmaliymis,eee benim boyumda 1.60 benimde 50 kilo olmam lazim deyince yooo yas ilerledikce o orana bakilmazmis(kendisi benden 3 yas kucuk sadece)ayy simdi hatirladikca sinirlerim zipladi yine afedersiniz ama kit beyinli cok insan var en guzeli takmamak,cunku cogu kisi destek olacagina kostek olyor.0
Sagol canimmm benim agzindan bal damliyor❤ canim gobegim uste gore az nevarsa alttarafta benim benim ilk basta gobek gider ama alttaraf zor gidiyor oda bol bol sporlaCanim 67 olsan cevrendekilerinin gozune sanki 67den daha zayifmissin gibi gelecek eminim, 15 bile versen ne guzel zayiflamissin derler bir suru iltifat ederler. Bir de vucut yapin nasil? mesela bacaklarin ince mi? 67 kotu bi kilo degil yani, 50li kilolara tek hane kalmis oluyo.
Balim yarin ara tarti zamani tarrilcam ama bide reglym ya kendimi cok sis hisediyorum balimMasalcım eksi var mı hiç iki gündür tartıda nasıl gidiyor