• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

2 haslanmis yumurta domates slaatalik sekersiz cay ictim sabah, simdi salatami haZirlamaya baslicam ve yesil cay icicem. Daha hic su icemedim, 2.5 litrenjn altina dusunce kilo vermem yavasliyo o yuzden 3 litreye tamamlamam lazim

Cnm
2 haslanmis yumurta domates slaatalik sekersiz cay ictim sabah, simdi salatami haZirlamaya baslicam ve yesil cay icicem. Daha hic su icemedim, 2.5 litrenjn altina dusunce kilo vermem yavasliyo o yuzden 3 litreye tamamlamam lazim
Kaç gun yapacaksın Cnm bu salata olayını

Iradeli davranip peynir yememissin hic:KK48:afiyet olsun canim gayet guzel.

Valla canim ben sadece aileler konusunda degil arkadas konusunda da cok yipranmistim gecen sene,gecen kis 75 kiloydum yaza dogru 62 olmustum bir arkadasimda "bence artik verme, kilon cok iyi,kendiside diyet yapiyordu boyu 1.69 kilosu 63 tu 58 olmasi lazimmis boyu ve kilosu arasinda 10 kg fark olmaliymis,eee benim boyumda 1.60 benimde 50 kilo olmam lazim deyince yooo yas ilerledikce o orana bakilmazmis(kendisi benden 3 yas kucuk sadece)ayy simdi hatirladikca sinirlerim zipladi yine afedersiniz ama kit beyinli cok insan var en guzeli takmamak,cunku cogu kisi destek olacagina kostek olyor.0
Bende 1.66 biyundayi. 73 düsmustum herkez bundan aşagiya dusme gozlerin cokmus bla bla 73 kilonun neresi zayifsa.
Yani 55 kilo halimide biliyorum niye cökeyim benim gözlerim zaten biraz çukurdur:KK70:

Ben de evlendikten sonra hep kilo aldim:KK43:
Bana da tam tersi biraz zayiflasam aman kizim yuzun cokmus, kara olmussun daha zayiflama yeter gibi seyler soyluyorlar,sinirime dokunuyor benim iyiligimi istiyorsaniz kilo vermeme karismayin diyorum,suan onlara gore tam yerinde kilom,ama onemli olan benim kendimi nasil gordugum ve esimin nasil gordugu,zaten onlar oyle deyince ben de oglunuz zayiflamami istiyor diyorum susturuyorum:)
Kuzum ben bianda 19 kilo aldim neden oldu bilmem dogal olarak insanlaron gozune battim :( iyi demişsin zayflamak saglik demek hem kuzum

Valla canim ben sadece aileler konusunda degil arkadas konusunda da cok yipranmistim gecen sene,gecen kis 75 kiloydum yaza dogru 62 olmustum bir arkadasimda "bence artik verme, kilon cok iyi,kendiside diyet yapiyordu boyu 1.69 kilosu 63 tu 58 olmasi lazimmis boyu ve kilosu arasinda 10 kg fark olmaliymis,eee benim boyumda 1.60 benimde 50 kilo olmam lazim deyince yooo yas ilerledikce o orana bakilmazmis(kendisi benden 3 yas kucuk sadece)ayy simdi hatirladikca sinirlerim zipladi yine afedersiniz ama kit beyinli cok insan var en guzeli takmamak,cunku cogu kisi destek olacagina kostek olyor.0
Saxnalardan seçmeler arkadasin saçmalamis canim sen takma süper gidiyorsun MAŞALLAH ❤

Canim 67 olsan cevrendekilerinin gozune sanki 67den daha zayifmissin gibi gelecek eminim, 15 bile versen ne guzel zayiflamissin derler bir suru iltifat ederler. Bir de vucut yapin nasil? mesela bacaklarin ince mi? 67 kotu bi kilo degil yani, 50li kilolara tek hane kalmis oluyo.
Sagol canimmm benim agzindan bal damliyor❤ canim gobegim uste gore az nevarsa alttarafta benim benim ilk basta gobek gider ama alttaraf zor gidiyor oda bol bol sporla:KK43:

Back
X