• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Canim benim diyetimde ödül ogunu var... uzun sureli olduğu icin beni bu durum motive ediyor zaten odul ogunumu detaylica burda yazmicam tabiki abartmicam haftanin 1 gunu kendime odul veriyorum bi ogün diger ogun cok haff beslenme sartyla ve ogun sporumu 30 dk fazlalastrcam ❤
Tatlim aslinda ben yanlis yazmisim yani sunu demek istedim ozellikle salidan sonra kacamak yapanlari demeliydim,benimde odul gunu oluyor, genelde de tarti gunu yani pazar gunu kendime sevdigim bir seyi yaparim,sizin icin baska bir gun olabilir bu ama en gec sali olsun kuzum.Salidan sonra sifir kacamakla ancak isi halledebilirz olmaz mi?

Tatlim aslinda ben yanlis yazmisim yani sunu demek istedim ozellikle salidan sonra kacamak yapanlari demeliydim,benimde odul gunu oluyor, genelde de tarti gunu yani pazar gunu kendime sevdigim bir seyi yaparim,sizin icin baska bir gun olabilir bu ama en gec sali olsun kuzum.Salidan sonra sifir kacamakla ancak isi halledebilirz olmaz mi?
Benimde hafta sonu pazar kuzum esim tatildeyken oluyor zaten guzel düşünmüşsun balim ❤

Valla sagolsun bu konuda hakkini yiyemem esim yogun calismasina ragmen(polis)istem gelir gelmez uzerini degistirip yuruyuse cikiyoruz Allah ondan razi olsun:KK200::KK74:
Benim babamda polis❤ cok sevindim kuzum en guzeli eslerin destekleri eslerimizden ALLAH razi olsun

Basta yanlis ifade ettim sanirim insan vucudu arada kacamaklar tabiki olur ama dedigim gibi ozellikle salidan sonra kacamak yapana ip atlama cezasi verelim.
Yok kuzum anladim ben pazar gunleri odul ogunu yapıyorum onun disinda zaten yapmam yapanada ip cezasi super olur:spor:

Aaa oylemi ama cok zor bir meslek,tatil yok bir sey yok,canlari sagolsunda buna da sukur.

Sen calismiyorsun galiba degil mi canim?
Canim ben muhasebeciyim halk egitimde muhasebe hocaligi yapiyordum esimle evlenince sehir degisikli oldu isten çıkmıştım bi nevi meslektas sayiliriz:21:Ama suan çalışmıyorum canimm benim evdeyim❤

Canim ben muhasebeciyim halk egitimde muhasebe hocaligi yapiyordum esimle evlenince sehir degisikli oldu isten çıkmıştım bi nevi meslektas sayiliriz:21:Ama suan çalışmıyorum canimm benim evdeyim❤
Aynen meslektasmisiz,calismiyor olsanda diploman var masallah,bir meslegin de var:)
Kuzum cok erken yemissin dayanabilcekmisin ?menun harika❤
Canim az cok anlamissinizdir en gec on bir de kaciyorum:KK48: cunku erken uyuyorum oyuzden dayanirim kuzum?
Bir de benim eskiden beri gece acikma yemek yeme huyum yoktur,zayif oldugum donemlerde de hayatta yemezdim.

Aynen meslektasmisiz,calismiyor olsanda diploman var masallah,bir meslegin de var:)

Canim az cok anlamissinizdir en gec on bir de kaciyorum:KK48: cunku erken uyuyorum oyuzden dayanirim kuzum?
Bir de benim eskiden beri gece acikma yemek yeme huyum yoktur,zayif oldugum donemlerde de hayatta yemezdim.
Kuzum ne varsa gece kilo aliniyor :( harika yapiyosun canim bende uyku duzenimi yerine bi koysam ah kuzum

Kuzum ne varsa gece kilo aliniyor :KK43: harika yapiyosun canim bende uyku duzenimi yerine bi koysam ah kuzum
Canim bak soyle yapsan uyku icin mesela normalde uctemi uyuyorsun bugun iki bucukta uyu,bir hafta sonra iki de sonra bir bucuk,bir,on iki bucuk ve on iki yani kademeli olarak denesen ortalama bir bucuk ayda uyku duzenin oturur.

Back
X