Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir Cnm 450 kalori hesaplayinca iyi dedim.zaten musliyle doyunca avokado ve peynir yemedim çok geldiCanim sabit olmanda guzel pazara kadar eksiye dusersin moralini bozma.
Tatlim kahvaltiyi biraz fazla karistirmissin galiba,5 ceviz oldugu icin bademe bence gerek yoktu.
Teşekkürler..Cok tok tutuyor canim simdiden afiyet olsun❤
ben diyet döneminde pirinçle yapılan her yemeği bulgurla yapıyorum ve kesinlikle çok daha lezzetli oluyorr...Kızlar kabak dolmasina bulgur konulabilir mi ?
Anladim canim kalori hesabi besleniyorsun sanirim,umarim ise yarar.Olabilir Cnm 450 kalori hesaplayinca iyi dedim.zaten musliyle doyunca avokado ve peynir yemedim çok geldi
Hayırlı nöbetler hocamGunaydin hanimlar,bugun okulda nobetciyim erkenden gideyim -400 um![]()

Neyse canim pazara kadar eksi olursun insallah,aslinda menulerinde cook guzel neden boyle oldu acabaBende bir değişiklik yok
Reglim falan da yakın değil
Anlamadım ki
Sagolasin canim,bizim ogrenci sayisi az oldugu icin nobetler yorucu olmuyor,sadece erken gidip gec cikmak gerekiyor,onun disinda cok rahat:)Hayırlı nöbetler hocam
Bende dün nöbetçiydim
Hala atamadım yorgunluğunu![]()
Umarim sen guzel eksilerle gelirsin,bakalim salata isi ise yaramis mi?Ben yataktayim hala, kalkip tartilmaya usendim:))
Tatlim gece yemissin sonucta keske yumurta yiyecegine bir avuc tuzsuz leblebi yeseydin,ya da yogurt yeseydin o kadar etkikemezdi.Dun -300 cikmistim, bugun 200 gramini almisimaksam 9 gibi yumurta ve yarim paket altinbasak yemistim ama toplasan kac kalori eder ki aZicik ya 200 gr almak ne demek
![]()
Malesef canimBir tek sen eksi ciktin canim galiba, herkes yerinde sayiyor :))masal3487
Insallah veririz hepimiz, yaz yaklasiyo vallaMalesef canimaslinda sizin menuleriniz benimkinden cok daha iyiydi umarim pazar gunu guzel sonuclar alirsiniz.
çok iyi bir sonuç canım bence de, tebrik ederimBaşlangıç 92.9
Guncek kilo 92.2
-700 gram ❤ cok şükür reglinolmama ragmen guzel bi sonuc kizlar❤
Tatlim nerde hata yaptigini belirlemek cok guzel, en azindan bundan sonra nasil bir yol cizmen gerektigini deneme yanilma yoluyla ogrenmis oldun. Evet su bir gercek sporsuz olmuyorr ve aksam bir seyler atistirmak kesinlikle arti olarak geri doner.1 aylık diyet sürecinde anladım ki akşam 6dan sonra ağzıma çok hafif bir şey atsam bile tartıda artı görüyorum, o yüzden akşam 6dan sonra hiçbir şey yememem lazım ama çok geç uyuyorum, o yüzden zor oluyor. tabii bir de spor sorunu var, yürüyüş yapma konusunda bir türlü istikrar sağlayamadım, iki gündür köpeği tuvalete çıkarma dışında hiç hareketim olmadı. köpeğim çok agresif diğer köpek ve kedilere karşı, görünce adeta sürüklüyor beni o yüzden onunla da yürüme şansım yok![]()
Masallah canim tebrik ediyorum ve pazara daha guzel bir eksi bekliyorum:)Başlangıç 92.9
Guncek kilo 92.2
-700 gram ❤ cok şükür reglinolmama ragmen guzel bi sonuc kizlar❤