• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

1 saat yuruyusumu yaptim geldim kizlar. Iki gundur yurumuyordum, bugun de yurumesem uc gun olacakti, sporu sevmesem de iki gunden fazla ara vermemeye calisiyorum.
Spor candır benim 4 kilo verdigime kimse inanmiyor, daha fazla duruo diolar.ki olabilir iç bacağım 5 cm inceldi nirvana resmen :)))

Video uzun ben baştaki ayaktaki hareketleri yapmiorum.Yerdekilerle basliorum.sondaki buyuk topla yapılan popolari da yapmiorum.popom küçük zaten.ballet beatiful inner thigs ve outer thighs videolarindaki hareketleri ekliorum onlar yerine.cayir cayır yanio bacaklar belden de 5 cm gitti 64 oldu

Kizlar kahvaltimi yaptim,

Uc kasik tuzsuz cokelek(icine dereotu,roka,kirmizi pulbiber,2 ceviz,corek otu) bir yumurta,7 yesil zeytin ve yesil cay

Sabah uyandigimda bir bardak ceviz suyu ve bir kasik corekotu yagi.

Gunaydin. Cok gec uyuyordum dun biraz erken yattim ve sabah 5te kalktim, erken uykum gelir umarim cunku gece ac oturmak Zor oluyor :) sabah 6da 2 haslanmis yumurta, 1 salatalik, 2 cherry domates, 1 carliston biber, 1 paket altinbasak, sekersiz light sutlu nescafe.

Ben anlamadım neden veremedim
Hiç olmadı günde 30 dk yürüyorum
100 200 de olsa gitmesi lazım
Hiç kendime ayıracak vaktim yok
Sürekli yorgunum
Belkide ondan

Ben anlamadım neden veremedim
Hiç olmadı günde 30 dk yürüyorum
100 200 de olsa gitmesi lazım
Hiç kendime ayıracak vaktim yok
Sürekli yorgunum
Belkide ondan