Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menü çok güzel ooohh 2 saat cosmussun pazar da eksiyi göçen bu gidişleMerhaba kizlar
Menumu yazayim
Sabah 10.00
Yulaf kepeginden tost ( lor peynirli domates)
1 bardak sekersiz cay
Öğlen 14.00
Kabak yemegi
1 kase yoğurt
Yulaf kepekcim
Akşam 18.00
1 kase tavuklu karisik salata ( evde nevarsa koydum salatasi oldu
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün hem erken kalktim.hemde cok yoruldum kizlar
Evet heveslenince kesin bişey oluo,haftasonu buralar güzel baya isinio hava umarım oda da öyledir de bol bol doğa yürüyüşü yaparsinizKizlar yuruyuse ciktik daha 10 dk gecmeden yagmur basladi geri dondukayy resemen nazar ettim ya hava guzel guzel dedim ciktigimiz gibi yagmur yagdi
Kuzummm bu bacaklar sporsuz erimezzzMenü çok güzel ooohh 2 saat cosmussun pazar da eksiyi göçen bu gidişle

Benim nazarim oldu diyecem de Maşallah dedimKizlar yuruyuse ciktik daha 10 dk gecmeden yagmur basladi geri dondukayy resemen nazar ettim ya hava guzel guzel dedim ciktigimiz gibi yagmur yagdi
Bu gun menünde sporunda siki olmuşMerhaba kizlar
Menumu yazayim
Sabah 10.00
1 bardak sekersiz cay
Öğlen 14.00
Kabak yemegi
1 kase yoğurt
Yulaf kepekcim
Akşam 18.00
Spor 2 saat yürüyüş
Harikasin bebegim guzel bir menu ve guzel bir spor:)Merhaba kizlar
Menumu yazayim
Sabah 10.00
1 bardak sekersiz cay
Öğlen 14.00
Kabak yemegi
1 kase yoğurt
Yulaf kepekcim
Akşam 18.00
Spor 2 saat yürüyüş
Insallah canim yagmurun yagmasi okadar sorun degil de ben de acayip bir gokgurultusu korkusu var o yuzden azicik yagmur simsek gorsem hayatta cikamiyorumEvet heveslenince kesin bişey oluo,haftasonu buralar güzel baya isinio hava umarım oda da öyledir de bol bol doğa yürüyüşü yaparsiniz
Yok anacim yok benim nazarim degdi,azicik som agizliyimdaBenim nazarim oldu diyecem de Maşallah dedim![]()
Ayy hadi sedacim insallah gulum inan uyku duzeni herseyden onemli,sagligin her seyin basi.Kizlar cok gec yattim saat sabah 10nda kalktim suan bile uykum var cok mutluyum ❤ cunku 10 11 gibi uyucam ve sabah erkenden kalkicam uyku duzeninide sanirim duzene koydummmm![]()
Gecmis olsun canim bu havalara da pek guven olmuyor dikkat et.Bende bugün felaket nezleyim.canim tavuk corbasi cekti gidip marketten gelene kadar 7.30 oldu vazgectim.
5 le 6 arasi yarim tb ek kk na yakin peynir. Yemiştim ,simdide yarim elma 4 kasik kadar haslanmis misir yedim,spor yok malesef.
Ekşili acili tavuk corbasinda kaldi aklim.
Bi yogurt felan yerim bundan sonra.birazda temizlik yapcam.
Kuzum bende oyle yapayim super fikir nekadara kadar dayaniyor ?Ben toplu alıp yikayip,kurutup,dogruorum yesillikleri.hava aldırmayan koca bı kap var ondan gün gün alıyorum.Çok pratik ,:).Daha işteyim,sebze çorbası yaparim ben de
Cok teşekkür ederim canim mutlu oldummm❤Bu gun menünde sporunda siki olmuş
Saol canim.Yarin akşama kadar seminerim var birazini yapayim dedimGecmis olsun canim bu havalara da pek guven olmuyor dikkat et.
Kiz ne temizligi bu saatte:)
Kuzum ya oturunva cok açıkiyorum gece oyzuden sizin onerilerinizle yola çıkarak böyle yaptım INŞALLAH duzelir tamamen kuzum bide gec yatinca kilo vermek zorlasiyor bende haftaya pazara kadar uyku düzenimi tam kurcam ❤❤ Sagol balimHarikasin bebegim guzel bir menu ve guzel bir spor:)
Insallah canim yagmurun yagmasi okadar sorun degil de ben de acayip bir gokgurultusu korkusu var o yuzden azicik yagmur simsek gorsem hayatta cikamiyorum
Yok anacim yok benim nazarim degdi,azicik som agizliyimda
Ayy hadi sedacim insallah gulum inan uyku duzeni herseyden onemli,sagligin her seyin basi.
O zaman kolay gelsin canim,sen calisiyor muydun?Saol canim.Yarin akşama kadar seminerim var birazini yapayim dedim
Hayatim kilo verme,cilt guzelligi,zihin berrakligi,dinc olma,pozitif olma.........Kuzum ya oturunva cok açıkiyorum gece oyzuden sizin onerilerinizle yola çıkarak böyle yaptım INŞALLAH duzelir tamamen kuzum bide gec yatinca kilo vermek zorlasiyor bende haftaya pazara kadar uyku düzenimi tam kurcam ❤❤ Sagol balim
1 hafta dayanio, 8.gune marullar kirmizilasti hafif test ettim.bu arada akşam menüsü 1 buçuk kase çorba ve 1 dilim ekmek oldu dayanamadım az daha yedim ama olsun spor yapcam enerji lazimKuzum bende oyle yapayim super fikir nekadara kadar dayaniyor ?
Sinir olurum haftasonu işine zaten tüm hafta onu bekliyorum.yine de şükür tabi işimiz var.kolay gelsin Cnm inşallah erken biterEvey calisiyorum canim.bir cumartesi rahat birakmiyorlar