• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

IMG_20170404_175540.webp
Bu aksamki yemegim,bir de esime pilav yaparken bulgur pilavinin tadina azicik baktim onu da yazayim dedim.

Haftaya belki karatay deneyebilirim,aslinda en saglikli beslenme sekli oldugunu dusunuyorum, sadece iki ogun olmasi beni korkutuyor,cunku ben sabah en gec sekizde kahvalti yapiyorum ve aksama kadar dayanmam zor oluyor.

Yine de haftaya kendime gore karatay uzerinde degisiklikler yaparak uygulayayim bakalim sonuc ne olacak.

Kesinlikle karatay en iyisi. Ben de 7de falan kahvalti yapan biri olarak, 2 ogunu basaramiyorum henuz. 3 ana ogun yapiyorum, ara yok

Kesinlikle karatay en iyisi. Ben de 7de falan kahvalti yapan biri olarak, 2 ogunu basaramiyorum henuz. 3 ana ogun yapiyorum, ara yok
Kesinlikle tecrubeyle sabit sadece kilo verme acisindan degil,saglik acisindan da karatay on numara.

Sekeri hayatimdan cikardim, karatayin bana en buyuk katkisi bu oldu,hatta esim bile diyet yapmadigi halde sekeri birakti benim beslenme seklime uyum sagladi,simdi ikimizde sekeri hic ama hic aramiyoruz.Paketlenmis urunleri de hayatimizdan cikardik ve yemeyince de unutuyor insan.

Karatayda ekmek yok sadece onu uygulayamiyorum gun de 2 dilimde olsa yiyorum aliskanlik zaten hayatimdan tamamen de cikarmayi dusunmuyorum.

Kesinlikle tecrubeyle sabit sadece kilo verme acisindan degil,saglik acisindan da karatay on numara.

Sekeri hayatimdan cikardim, karatayin bana en buyuk katkisi bu oldu,hatta esim bile diyet yapmadigi halde sekeri birakti benim beslenme seklime uyum sagladi,simdi ikimizde sekeri hic ama hic aramiyoruz.Paketlenmis urunleri de hayatimizdan cikardik ve yemeyince de unutuyor insan.

Karatayda ekmek yok sadece onu uygulayamiyorum gun de 2 dilimde olsa yiyorum aliskanlik zaten hayatimdan tamamen de cikarmayi dusunmuyorum.

Seviyorsan cikarma bence de. Olculu olarak tuketmeye devam et. Cunku bunu yasam tarzi haline getirmemiz gerekiyor. Sevdigimiz her seyi komple kesersek pes ederiz:) ben ekmek sevmedigim icin, cook uzun zamandir tuketmiyorum. Kahvaltida onun yerine 1 cay bardagi badem, findik, kaju karisimiyla 2-3 ceviz oluyor:)

Seviyorsan cikarma bence de. Olculu olarak tuketmeye devam et. Cunku bunu yasam tarzi haline getirmemiz gerekiyor. Sevdigimiz her seyi komple kesersek pes ederiz:) ben ekmek sevmedigim icin, cook uzun zamandir tuketmiyorum. Kahvaltida onun yerine 1 cay bardagi badem, findik, kaju karisimiyla 2-3 ceviz oluyor:)
Ekmege oyle asiri bir duskunlugum yok ama omur boyuda cikaramam hayatimdan o nedenle menulerime en fazla 2 dilim tb ekmegi ekliyorim.

Kahvaltilarimda ben de ekmek yemiyorum uc tane ceviz yiyorum,pro olan menulerimde de ekmek yemem sadece sebze yemegi yapmissam pilav yerine bir dilim ekmek yiyorum.

Peynirimi,cokelegimi,yogurdumu kendim yapiyorum tuzsuz sabahlari cevizle tuketiyorumm harika oluyor ve tabiki cok da saglikli.

Bir de karatay yag icin cok masum diyor ben de oyle olduguna inaniyorum ama yine de olculu kullaniyorum tereyegini ve zeytin yagini,mesela yumurtayi yagda yapmak yerine haslamak daha saglikli bence,ama karatay hanima kalsa bir bardak zeytin yagi icsek dahi zarari yok.

Evet ben de haslama yumurta yiyorum genelde. Bazen canim omlet ya da sahanda yumurta cekerse azicik tereyagi kullaniyorum. Cok dogru buluyorum kadinin soylediklerini.
Her sey ev yapimi desene:)) harika bir sey, keske ben de yapabilsem ama yemek yapmak bile zor bi eylem benim icin : D

Omlet ben de yapiyorum kavurmali,peynirli cesit cesit ama daha cok haftasonlari.

Valla canim ben calisiyorum ama eve gelincede bos durmuyorum, sut ve sut urunlerine de bayildigim icin tam tutturamasamda yapmaya calisiyorum,hatta yarin tereyagi deniycem guzel olursa resimde atarim:)

bulundugum yerde de temiz sut bulabiliyorum eee daha ne olsun:)

Karatayin mantigida bu en dogalindan beslenmeye ozen gosterin,adi diyet degil saglikli beslenme.

Hosgeldin kuzum bugun goremeyince gelen kaciyor sandim:KK48:

Neyse onemli olan bizim kararli ve iradeli olmamiz ben cuma gunleri tartiliyorum genelde sen hangi gun tartiliyorsun?

Bir de ben bundan sonra yediklerimin resmini aticam daha acik olur.
Bende atablrm canim pazartesi atamaya baslarim olur mu simdi yatili misafirimvar pazartesi super bi sekilde burdayim yemeklerimizide paylasalim super olur❤ canim benim tarti gunum pazar gunu ben cunku ekpres yapiyorum

Bende atablrm canim pazartesi atamaya baslarim olur mu simdi yatili misafirimvar pazartesi super bi sekilde burdayim yemeklerimizide paylasalim super olur❤ canim benim tarti gunum pazar gunu ben cunku ekpres yapiyorum
Tarti gunu benim cuma, cunku haftasonu genelde misafir geliyor ya da biz piknige falan gidiyoruz o nedenle en uygun cuma,ama benim icin onemli degil senin pazar kilo bildirimimi yapman,onemli olan burda disiplinli bir sekilde ve saglikli kilo verebilmek.

Sen yine de pazartesiye kadar dikkat et canim,spora basladin mi?

Ogle bir kase mercimek corbasi icerim aksama daha bir sey dusunmedim,ama yogurtlu hafif bir seyler yerim herhalde.

Günaydın
Kahvaltımı 7:15 de yaptım
İlk olarak limonlu ılık suyumu içtim
Tavada iki yumurta, peynir,domates,5 tanede yeşil zeytin yedim
Emzirdiğim için yeşil çay içemiyorum
Normalde kayısıda yerdim ama şeker orucu tutuyorum

Günaydın
Gunaydin canim,gayet guzel bir kahvalti yapmissin afiyet olsun:) suan kilon kac ve hededin nedir?
Emzirdigin icin daha hizli kilo verirsin bence bunu degerlendir.

Gunaydin canim,gayet guzel bir kahvalti yapmissin afiyet olsun:) suan kilon kac ve hededin nedir?
Emzirdigin icin daha hizli kilo verirsin bence bunu degerlendir.
Evet canım zamanında izinliyken bol bol emzirdim
Şimdi tekrar göreve başladım 16:15 gibi evde oluyorum çok emziremiyorum
Şuan 73 hedefim 53 inşallah

Günaydın

Merhaba canim, ben de seker orucu yapiyorum ama kendime gore uyarlanmis versiyonu:KK48: dogal sekeri olculu olarak yasaklamadim: meyve ve kuru meyveyi

Evet canım zamanında izinliyken bol bol emzirdim
Şimdi tekrar göreve başladım 16:15 gibi evde oluyorum çok emziremiyorum
Şuan 73 hedefim 53 inşallah
Ne is yapiyorsun canim?ogle yemeklerini nasil hallediyorsun,onumuzde daha cok var iradeli davranirsan verirsin canim.

Merhaba canim, ben de seker orucu yapiyorum ama kendime gore uyarlanmis versiyonu:KK48: dogal sekeri olculu olarak yasaklamadim: meyve ve kuru meyveyi
Mantikli canim ama dogal seker diye bal,pekmez tuketme ya da cok az miktarda tuket,kuru meyveler ve meyve bence vucut icin gerekli cokta kismamak lazik.

Hızlı kilo verip motivasyona ihtiyacım var önceki diyetlerimde kahvaltıda yedim hep bende kuru meyveyi
Iradeli davranip,gunluk menulerine dikkat edersen kisa surede verirsin canim ben cuma gunleri tartiliyorum istersen seni de sayfanin basina ekleyebilirim,ama duzenli katilim saglarsan tabi.

Back
X