• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kahvaltimi yaptim,

1 dilim tb ekmegi,1 kk peynir,6 zeytin,2 kasik kavurmali yumurta,roka,cay, 1 tk bal.

Aslinda bal gereksizdi kabul ediyorum.

Aksama etli kuru fasulye ve pirinc pilavu var menude.Tabiki pilav yemeyi dusunmuyorum hicbir sekilde,etli fasulyeninde daha cok etinden yerim ve tabiki bol salata ile

60 dk yuruyusumu yaptim dusumu aldim:halay:
Yolda doluya yakalandik sirilsiklam olduk ama guzeldi,nisan yagmuru sifadir:KK37:

Bu arada biraz yogurdum onunla mis gibi cokelek yaptimm,yarin da sut istettim peynir yapicam insallah,resimlerini paylasirim burda.

Aksam yemegimi de yedim,bir tabak etli kuru fasulye yemegi,daha cok etleri yedim kemikli etten yapmistim,salata ve bir bardak ayran.

Yarindan itibaren daha da kisiyorum yediklerimi bakalim insallah hedefim olan 1 kilo fazlasiyla veririm.

20170402_202616_HDR-1.webp

Bugun yaptigim cokele,biraz yogurdum kalmisti ayran yapip kaynattim sonra sogutup beyaz bir tulbentin icine koyup beklettim ve oldu,okuyan varsa tavsiye ederim diyete cok uygun hem de tuzsuz kesinlille tavsiye ederim cokta kolay yapimi.

Yarinda peynir yapicam hazir aldiklarim cok tuzlu oluyor ben de kendime tuzsuz yapayim,internetten videolara baktim yapimi cok kolay insallah ben de tuttururum.

Sabah mis gibi saglikli kahvaltimi yaptim

Uc kasik tuzsuz cokelek(icine bir cy corek otu,1 cy kirmizi pul biber,roka ve 3 tane ceviz),6 zeytin,2 haslanmis yum ve yesil cay

Sabah bir kasik corekotu yagi,bir barsak detoks cayi,bir bardak ceviz suyu ictim
.

Ogle yemegimi de yedim,

Dort kasik yulaf ezmesi,1.5 kuru incir,4 kuru uzum,5 badem,5 findik ve bir bardak sut.

Beni hem tok tutuyor hem de cok saglikli oldugunu dusunuyorum.

Okuldan eve geldim azicik dinlendim simdi yemek hazirlama vakti,menumde mercimek corbasi ve kavurmali ispanak yemegi var.

Hava cok bozdu acarsa yuruyusude cikabilirz insallah:(

slm menün güzelmiş bende de aynısı var
birazda dolmam var ama dolma yemeyeceğm
Tesekkur ederim canim,eger kilo verme surecindeysen dolma kotu etkiler zaten.

Ben dolmaya dayanamadigim icin su aralar pek yapmiyorum,sen dayanabiliyorsan demekki cok iradelisin masallah:21:

Selam kizlar:KK200:

Hadi kizlar yaz yaklasiyor,son cirpinislarimiz bunlar :KK62:kilo mu veremiyorsun yiyip yiyip sofradan kalkmadan pisman olanlardan misin?bugun karar verip aksama bozanlardan misin,guzel bir kiyafet gorup uzerinde hayal edenlerden misin? benim gibi.

Ama hayal etmekle olmaz bir yerden baslamak lazim popolari kaldirip "gidecek bu kilolar baska yolu yok okadar"demek lazim.

Suan 68 kiloyum hedefim iki ayda 10 kilo verip 57 olmak. Daha oncede 75 den 58 e dusmustum. yine basarabilriim siz de basarabilirsiniz haydiii kosun kosun gelin:KK73:

masal3487 masal3487 baslangic 68.4.........guncel 67.5
Hedef kilo...........55
Canim bende varim katilabilir miyim?

Canim bende varim katilabilir miyim?
Tabiki canim katilabilirsin,

Burda hem diyet hem de saglikli beslenme tuyalari da veririz birbirimize,cunku onemli olan sadece zayiflamak degil,dengeli ve saglikli beslenmeyi de ogrenebilmek ki verilen kilolar geri alinmasin.

_Masalim_ _Masalim_ canim kendini tanitirmisin?kaynasimis oluruz.

Benim adim zeynep,30 yasinda 2.5 yillik evliyim,sinif ogretmeniyim evlendikten sonra kilo almaya basladim en fazla 75 gordum ama suan 67.5 hededim insallah 55 olmak.

Back
X