- 1 Eylül 2012
- 300
- 458
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin tabiki kabul ediyoruz hosgeldingunaydin
misafir kabul ediyor musunuz?
Merhaba, bazi haftalar daha iyi kilo verioruz ama zaten haftada yarım ile 1 kilo arasinda gidiosa üzülme normal olan bu zaten.daha önce de güzel kilo vermişsin bu sefer de verirsin eminim.kahvaltin da sporun da başarılı.bu hafta daha iyi verirsin eminimtesekkurler
merhaba
ben nisan basinda diyete basladim. 85.8 le basladim,bugun tarti gunum ve 82,8 ciktim. ama kilonun cogunu gecen hafta verdim,bu hafta sadece 500 gr. vermisim, moralim bozuldu ve sizlerden destek almak istedim motive olmak icin
Sadece 3 mil yeterli bence belki 15 20 dk karın ekleyebilirsin ama diğerleri çok olmuşbundan bi 5-6 yil once dogum sonrasi 13 kilo vermistim 3.5 ayda. tekrar bi bismillah dedim bakalim. ilk hedefim 65 kiloya dusmek insallah.
sabahlari 9.30 a kadar kahvaltimi yapmaya calisiyorum. saat 10.30 gibi de spora basliyorum genelde. hedefimde 45 dakika leslie,60 squat, 300 ip atlama,asagi yukari 15-20 dakika kadar da karin kaslarini calistiracak egzersiz var. hepsini bir anda yapmiyorum;gun icerisine dagitiyorum. gecen hafta dedigim gibi cok iyi konsantreydim ama bu hafta atistirma krizleri zorladi.
merhaba canim, hosbuldum. yag tuketemeyince sen 1-0 onde basliyorsun, ben yagin her turlusunu severim. isin kotusu yagsiz etsiz seyler de doyurmuyor cok fena yani.@_Masalim_ canım çok geçmiş olsunnn.
masal3487 geldim canım, geçmişi okudum bi de. yürüyüş yapabilmişsin sonunda yağmur başlamadan, gözünaydın :))
janesagan canım hoş geldin, ben de belirli bir diyet yapmıyorum ama yağ tüketmiyorum. burnum aşırı hassas olduğu ve tereyağ ile zeytinyağ kokusuna dayanamadığım için etleri ızgara, sebzeleri de haşlanmış tüketiyorum tam yağlı yoğurt ile birlikte. günde 1 adet meyve yiyorum genelde. kafama göre takılıyorum 1.5 aydır, birkaç farklı şey denedim ve vücudumu tanımış oldum, metabolizmam inanılmaz zayıf, 1200 kalori üzerine çıkınca, yediğim her şey az kalorili ve diyete uygun bile olsa kilo alıyorum mesela, kaloriyi artırmayı falan denedim vücut şaşırır belki diye ama bende işe yaramıyor maalesef, suyu 3 litre altında içinde tartıda eksi göremiyorum vs. vücudunu tanıyorsan ona göre bir beslenme düzeni oluşturursun zaten.
tesekkurler
merhaba
ben nisan basinda diyete basladim. 85.8 le basladim,bugun tarti gunum ve 82,8 ciktim. ama kilonun cogunu gecen hafta verdim,bu hafta sadece 500 gr. vermisim, moralim bozuldu ve sizlerden destek almak istedim motive olmak icin
Yaptım Cnm 1 saat pilates yaptim
Ooo maşallah güzelYaptım Cnm 1 saat pilates yaptim

Kahvaltı guzelmis afiyet olsun Cnm , olsun bugün yaparsın sporu hergun yapmaya gerek yokGünaydın kızlar
Dün spor yapmadım uyudum
Bugün mutlaka yapmam lazım
Kahvaltı 1 yumurta,peynir,3 ceviz,3 gün kurusu,domates ve salatalık
Şimdide elime sütlü kahve aldım![]()
Hos geldin. Ben de polikistik over dan muzdaribim. Yenicem inşallah çok sıkıldım cunku ortaya çıkardığı etkilerden. Kilonun %10 unu verdigin zaman bile düzene girebiliyo çoğu şey, kurtuluruz insallah. Sen de buraya devam et arkadaşım çok iyi oluyo. Kolay gelsin.diyete baslamamin en buyuk sebeplerinden biri polikistik over sendromu. kilo vermeden gecmiyor ve her ay duzensizlik, sanci ve suan diyabet oncesi asamadayim. o yuzden konsantre olmam lazim
suan kahvaltimi yapiyorum;
kepek ekmekli lorlu tost
1 tane salatalik
1 tane havuc
cay bende sinirsizdir :)