• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

ben aslinda tatlandiriciya karsi degilim, kullaniyordum, ama bunun tariflerinde hep bir kasik bal kullanmislar.

sutu jellestiriyormus pisirmeden bir aksam bekleterek, puding yapip yiyorlar meyve ve balla tatladirip sonra.

hani pazar diye, tatlim eksik kalmasin
Kalmasın Cnm tabiki diyet sabır isteyen bir surec, arada masum ihtiyaç gidermeler kötü değil.

Bugun yarım ekmek arası Arnavut ciğeri yedim,yaklaşık 3 aydır bu şekilde bı anda o kadar ağır yemek yememistim. O kadar ağırlaştım ki uyku geldi,fenalık bastı resmen vücudum sağlıklı olana alışmış buna sevinmedim deil ama eskiden bı ekmeği bı oturuşta yerdim banamisin demedi bu iyimi kötü mu bilemedim şimdi.neyse tarti öncesi iyi olmadı ama aile anoreksia olmuş muamelesi yapınca direnemedim mutlu olsunlar diye yedim.alt tarafı 5 kilo verdim,sağlıksız da durmuorum ama işte göbek makbul onlar için.Yarın eksi görcem inaniorum hala :))

Bugun yarım ekmek arası Arnavut ciğeri yedim,yaklaşık 3 aydır bu şekilde bı anda o kadar ağır yemek yememistim. O kadar ağırlaştım ki uyku geldi,fenalık bastı resmen vücudum sağlıklı olana alışmış buna sevinmedim deil ama eskiden bı ekmeği bı oturuşta yerdim banamisin demedi bu iyimi kötü mu bilemedim şimdi.neyse tarti öncesi iyi olmadı ama aile anoreksia olmuş muamelesi yapınca direnemedim mutlu olsunlar diye yedim.alt tarafı 5 kilo verdim,sağlıksız da durmuorum ama işte göbek makbul onlar için.Yarın eksi görcem inaniorum hala :))
afiyet olsun cok, uc ay sonra ilk ozgur yemegin mi, ee haketmissin artik. ama keske keyif alsaydin yerken.

darisi basima artik, ben yarin ilk defa rapor vericem, ilkokula baslayan bebeler gibi heyecanliyim :)

afiyet olsun cok, uc ay sonra ilk ozgur yemegin mi, ee haketmissin artik. ama keske keyif alsaydin yerken.

darisi basima artik, ben yarin ilk defa rapor vericem, ilkokula baslayan bebeler gibi heyecanliyim :)
Canim kacamaklar yaptım , zigzag yapmak için bazı günler çok yedim ama bı oturuşta bu kadar kalori almadım hic.nevrim döndü resmen. Neyse evet yarın ilk tartı günün olacak inşallah motive edici bı sonuç alırsın.ben bugün sporu uzun tutcam.biraz kardiyo da yapcam.

Canim kacamaklar yaptım , zigzag yapmak için bazı günler çok yedim ama bı oturuşta bu kadar kalori almadım hic.nevrim döndü resmen. Neyse evet yarın ilk tartı günün olacak inşallah motive edici bı sonuç alırsın.ben bugün sporu uzun tutcam.biraz kardiyo da yapcam.
aman yarasin :) herhalde bir ogun, yarinki sonucu cok degistirmez. hele ki o sporlari yap bir seycigin kalmaz.

benim bu saatteen sonra yapilan spor uykumu kaciriyor, o yuzden erken yapmaya calisiyorum, ama tabi bunyeler farkli farkli farkli.

Kızlar akşam yemeğinde 3 tane tavuk budu yedim. Bugün çok abarttım malesef
Kızlar bu arada ben yarın değil pazartesi günü bildirim yapsam olur mu. Evime geçemedim çünkü

geç oldu ama yinede yazayım
akşam yemeği barbunya ve salata
öğlen sütlü kahve ve akşam yemeğinden 3 saat sonrada sütlü kahve içtim
leslie 3 mil yaptım

Kızlar akşam yemeğinde 3 tane tavuk budu yedim. Bugün çok abarttım malesef
Kızlar bu arada ben yarın değil pazartesi günü bildirim yapsam olur mu. Evime geçemedim çünkü
Haslanmissa kötü deil ki,nie abarttim diosun.olur tabi tartı yoksa yapacak bişey yok :))

Geçmiş olsun, çevremde bı çok diyabetli var dikkat edenler çok sağlıklı yasiolar ki seninki başlangıçmis
Evet,bir şekilde sağlıklı yaşamaya yönlendiriyor. Bizim ailede oldukca da yaygın. İşin kötü tarafı şu ki polikistikle herşey bi sarmala dönüyor; polikistik iştah açıyor (hatta bazen beyin doyduğunu anlamıyor),tatlı isteğini artırıyor,vücüt kilo vermeye ciddi direnç gösteriyor. Ama kilo vermek gerekiyor. Her banyoda noralım bozuluyor;saçım öbek öbek dökülüyor
Bu hafta için sebze meyvemi aldım,inşallah güzel bir hafta olur

Oooo süper aslında yarın dediğin an itibariyle girdik sanırım.dogumgunun kutlu olsun Cnm yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olsun.en başta hayırlı ve sağlıklı bı bebek
Cok tatlisin canim❤ gönlümde olan duam için bana dua etmişsin cok teşekkür ederim INŞALLAH çok sagol:KK46:

Back
X