Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ben de bir an önce 50lere düşmek istiyorum. ilk hedef 59.9. 5.6 kilom kaldıı en az 1 ay lazım daha uffkızlar biran önce 50 lere düşmek istiyorum
çok hırslandım![]()
aynı şeyleri yapıyoruz canım zaten değişen bir şey yokArkadaşlar aşka gelmek güzel ama dengeyi kaçırmamak gerek
sen benden 2 kilo daha yakınsın canım bir aya 50 leri görürsün inşallahaynen ben de bir an önce 50lere düşmek istiyorum. ilk hedef 59.9. 5.6 kilom kaldıı en az 1 ay lazım daha uff(

Aynı benKızlar benim yine hatlar koptu . yani anlamıyorum nasıl yapıyorum bunu. Beynimde 2 kişi var biri ye birşey olmaz diğeri yeme zayıflamak istiyorsun diyor ve bende hep yiyorum. Yani bu kadar gariplik nasıl olabiliyor. Sizleri izliyorum maşallah ne kadar azimlisiniz. Hepiniz benim için birşeyler diyorsunuz ama yok olmuyor yani. Sizin de hakkınızi yiyormuş gibi hissediyorum ama kendime engel olamıyorum gerçekten. ne olacak benim halim .![]()
Bence yagsiz sebze yogurt ve kucuk parca izgara et yesen verirsin canimGünaydın kızlar
Yeni şok diyetler arıyorum
Haftada 2 kilo verdirecek falan
Bildiğiniz var mı
Aynen cnm tatilde çok kötü oluyo. aquaparkı çok severim kilolulara hiç yakışmıyo@selen21 yaz geliyo canim ya yemetatile gittiginde cok pisman olacaksin bu zamanlarda isi sıkı tutmadın diye
![]()
Bende seni okuyunca aynı ben diyorum. dediğin gibi olan akşam ve gece oluyor. Yani gelecegimi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. Yine bırakmak istemiyorum. Sende bırakma canım benim. Yoksa gerçekten daha fazla kilo alacağız. Dün biricik eşim bana canım sen zayıflayamazsin dedi. O kadar üzüldüm ki. Sabah gerçekten tam karar verdim ve eşime fotoğraflarımı çektirdim. Allahim o kadar kötü ki anlatamam ne olmuşum ben ya.Aynı bendün yine okdr abarttımki özellikle akşamları abartıyorum. Bugün direk +300 çıktım. Bari sabah olsa bu abartma ama olmuyor.akşam gözüm dönüyor. Hayırlısı ben alıştım bu durumada buraya yazmaya utanıyorum menüleri