• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kizlar bugün

Sabah 11 gibi
Tarhana corbasi ictim oh bogazlara iyi geldi icine az ekmek dogradim yalan olmasin

Öğlen 15.00
1 elma ( tarcinli )
1 fincan nane limon

Akşam (18.00)
Ispanak mihlamasi yaptim daha yemedim esim gelince yeriz❤
Yanindada 1 bardak ayran icerim

Spor yok kuzular

Su da 1.5 anca iciyorum
Ispanak mihlamasi nasil oluyo kzuum?menun guzel gorunuyor afiyet olsun.

Ankaradakiler, Dikmen çiçekli yol açmış. Haftasonu Japonyadaydım, kiraz çiçekleri açmış nitelikli fotolar çekmek istiyorsanız, rotanız Dikmen Parkı olsun.

Yürüyüşümü yaptım geldim, çok güzeldi.

Kızlar selam, bugün ben yine bozdum ekmek pilav ve künefe yedim fazladan ama ilginçtir ki gene ise yaradi.eve gelince tartildim sabahki kilomdayim yani sabaha normale dönerim insallah.ustune bide yine koşuya cikcam,pilates de yapcam akşam boşum nasilsa.pek yazamadım birkaç gündür misafirlerim var tüm duzenim bozuldu ama okuyorum aklım sizde

Menum
Kahvalti 2 lokma kadar ekmek,haslamiş yumurta kk peynir yesillik sekersiz cay.
Buraya kadar iyi
Oglen konyanin meşhur etliekmegi aslinda fazla yememiştim.yani bir lahmacun kadar.bir bardak ayran
Akşama dogru sapittim bugün özel günum ilk gun ondanmidir nedir.bir coco star 3 kupa kadarda şekerli cay ictim.tuzlu cip fistik yedim
Bir tabak makarna ve az yagli kabak yemegi.
Nasil boyle bu hafta motivasyonumu kaybettim bilmiyorum.akşama dogru sapittim.kendimde bu hakki nasil gördum hayret.kendimi bogmak istiyorum.:bicak:.off bu diyette boyle hüsranla sonuçlanmasin yaa.bu hafta boyle yavaş yavaş acildim.kendime o kadar kizginimki

Yok yazmadim canim kizlar bana bi el ativerin.bu hafta dagitim yaa.
ben bu aralar yaz alışverişini düşünerek motive oluyorum. eğer şu an işi sıkı tutmazsak yazlık kıyafetler alırken çok pişman olucaz, hiçbiri güzel durmicak, hep uzun bol şeyler almak zorunda kalıcaz, mağazalarda dolanırken aynaların önünden geçerken kendimize bakamıcaz, tatile çıktığımızda herkes beachte bikini mayolarla dolanırken biz plaj elbiseleriyle oturucaz falan ne biliyim çok kötü ya kendimize yazık ediyoruz, olduğumuzdan yaşlı görünüyoruzdur muhtemelen şu an. normal bir kiloya düştüğümüzde basit bir spor elbise ve dolgu topuk spor ayakkabıyla bile çok şirin görünürüz. eşlerimizden, sevgililerimizden daha çok iltifat almaya başlarız, ilişkilerimize bir renk gelir. tutalım kendimizi kızlar, hayatımızın 3-5 ayını işi sıkı tutarak geçiricez ve geri kalan hayatımızda hem daha güzel, hem daha mutlu olucaz.

ben bu aralar yaz alışverişini düşünerek motive oluyorum. eğer şu an işi sıkı tutmazsak yazlık kıyafetler alırken çok pişman olucaz, hiçbiri güzel durmicak, hep uzun bol şeyler almak zorunda kalıcaz, mağazalarda dolanırken aynaların önünden geçerken kendimize bakamıcaz, tatile çıktığımızda herkes beachte bikini mayolarla dolanırken biz plaj elbiseleriyle oturucaz falan ne biliyim çok kötü ya kendimize yazık ediyoruz, olduğumuzdan yaşlı görünüyoruzdur muhtemelen şu an. normal bir kiloya düştüğümüzde basit bir spor elbise ve dolgu topuk spor ayakkabıyla bile çok şirin görünürüz. evli olanlar eşlerinden daha çok iltifat almaya başlar, ilişkilerine bir renk gelir. tutalım kendimizi kızlar, hayatımızın 3-5 ayını işi sıkı tutarak geçiricez ve geri kalan hayatımızda hem daha güzel, hem daha mutlu olucaz.
Evet alişveriş merkezine gidip bakip aslinda okadarda begenmedigin ,sirf üstune oldu diye kilolari örten kiyafetleri almak zulum yaa

Ben de bugün yemeyi abarttım, kaçamak gibi değildi, daha önceki gibi yemeye devam ettiğimi düşündüm, ama herhalde bi sürü sakıncalı olmayan şey yediğimden kalori miktarını baya aştım.

kahvaltı bir ekmek, sahada yumurta, çeyrek avakado, iki parça bitter
öğle mercimek çorbası, yoğurt, ızgara tavuk göğsü, salata
akşam salata, ıspanak yemeği, chia puding, yoğurt, 1 dilim ekmek, tavuk çorbası
ara 3 ceviz-2 hurma-1 kayısı kurusu-12 fıstık- 1 kahve

evet boşan da semerini ye dediğinizi duyar gibiyim, bir ayağımı denk alayım, daha ilk hafta ya kendimi sıkasım gelmiyor.

Evet alişveriş merkezine gidip bakip aslinda okadarda begenmedigin ,sirf üstune oldu diye kilolari örten kiyafetleri almak zulum yaa

kiloluyken de üzerinize yakıştığınızı düşündüğünüz kıyafetleri söylesenize kızlar

malum benim kiloların gitmesine baya var, yaz için alışveriş yapılacak, bir iki fikir verirsiniz belki.

Yok yarindan itibaren inş. Kacirsam da korkmadan düzenli menü yazacam.aslinda arada göz atinca bi kendi yediklerime bak bide herkezin menüsüne diye suçluluktan, bi haftadir battikça battim.aynada kendimi begenmiyorum zatende.ben asil eski resimlerimi görünce içim sizliyo sanki o zayif insan ben degildim.mutasyon geçirmiş gibi.

Yok yarindan itibaren inş. Kacirsam da korkmadan düzenli menü yazacam.aslinda arada göz atinca bi kendi yediklerime bak bide herkezin menüsüne diye suçluluktan, bi haftadir battikça battim.aynada kendimi begenmiyorum zatende.ben asil eski resimlerimi görünce içim sizliyo sanki o zayif insan ben degildim.mutasyon geçirmiş gibi.
biraz beğenmeme iyidir, farkındalık yaratır, ben bunu değiştireyimin peşine düşersin.

Ama çok beğenmiyorum diye de kendini paralama ya. Her kadın güzeldir, biz daha sağlıklı olmaya çalışıyoruz.

Back
X